Énis csatlakoztama klubhoz egy Abit kártyával.

Mivel VIVO-st nem kaptam, a simával is beértem, viszont támadt egy probléma, ami mondjuk nem súlyos, de furcsa: a kártya ugyebár nem VIVO-s, de az eszközök között megjelenik egy WDM Rage Theater Video eszköz, amit rögtön meg is jelöl sárga felkiáltójellel, hogy az eszköz nem tölthető be. Gondolom azért van, mert a VIVO-s és nem VIVO-s kártyához egyaránt ugyanaz a driver jár, de akkor miért van az, hogy ha ezt az eszközt eltávolítom, újra felismeri újraindításkor??? :confused:
Másik kérdés: Catalyst fő verziószámát hol lehet kideríteni? Pl: 4.7 Mert ami most vann fenn, arról csak azt sikerült kinyomozni, hogy 8.001-040323a-014965C
És még egy érdekesség: Need For Speed Underground alatt néha "megszalad" a játék, azaz gyorsabb a játék menete mint kéne, mintha felhúzná valaki a "lejátszás sebességét" hirtelen 120-150%-ra.

Ha viszont a beállításokban a car reflection detailt maxira húzom, akkor jó, csak néha-néha ugrik egyet, de azt alig lehet észrevenni. Előtte viszont volt hogy az egész kört úgy döngettem végig, hogy néha a kanyart se láttam, csak miután túl voltam rajta.
Ez a játék/kártya/driver/windows hibája?