idézet:
Ezt írta metabo:
emberek KÖZREADJÁK TAPASZTALATAIKAT a többi embernek, érted
tapasztalat![/quote]
[url="http://"http://www.digit-life.com/articles2/radeon/sapphire-4.html"]digit-life-os leírás[/url]
Remélem angolul tudsz egy cseppet, hamár a keresőt nem tudod használni...
A Digit-life elég meggyőző?
Sapphire 9800 pro
Elküldve: 2003. 11. 12. 11:07
Az én gépem a legjobb...
Elküldve: 2003. 11. 12. 11:15
idézet:
Ezt írta metabo:
EZ MÉG MINDIG NEM GYÁRI OLDAL![/quote]
És?Lidl is írta már hogy nem nagyon fogsz hivatalos infót találni.. Igen tudom.. Mi azt sem tudhatjuk pontosan hogy létezik-e hivatalos adat.
![]()
Az én gépem a legjobb...
Elküldve: 2003. 11. 12. 11:32
idézet:
Ezt írta metabo:
SUFNI TUNNING OLDAL VAN CSAK?![]()
[/quote]
Ember. Te nem vagy könnyű eset.
Egyik fél sem fogja egyértelműen közölni hogy a PRO-Lite 9700as nyákon csücsül. Annyit írnak mindenhol hogy "nem referencia 9800as nyák".. Tehát maradjunk annyiban hogy nem referencianyákra épül. (hanem 9700asra) Ezt nálam jóval okosabb emberkék írják, akik értenek is hozzá. Logikus.
zafírkonklúzió még1x: Fekete nyák, kis tápcsati, "L" alakban a ramok.
Még senki sem panaszkodott hogy félrevezettük.
OFF
Az én autóm ezüstmetál, gyorsabb a pirosnál is meg a feketénél is...
ON
Az én gépem a legjobb...
Elküldve: 2003. 11. 12. 11:46
Sapphire kártyák esetében:
9800 Pro: referencia nyák (piros), nagy csatlakozó, ramok "L" alakban
9800 Pro-Lite: NEM referencia nyák (legyen mondjuk fekete), kis tápcsati (mint a 9700as nyákon), ramok "L" alakban.
Sapphire 9800Pro-ból szvsz ez a két fajta kapható nálunk. (+az ultimate de az is pirosnyákos.)
Bye!
[ 2003. november 12.: ReFY szerkesztette a hozzászólást ]
Az én gépem a legjobb...
Elküldve: 2003. 11. 12. 11:50
Ahogy letörlöm az egyik levelet, hogy válasz érkezett, máris ott a másik!
Ne írjatok már ilyen gyorsan!!!
Lidl
Elküldve: 2003. 11. 12. 11:53
Az én gépem a legjobb...
Elküldve: 2003. 11. 12. 12:08
Elküldve: 2003. 11. 12. 13:00
Ismételten megkérnék minden fórumozót arra, hogy próbáljon meg a színvonalas társalgásra törekedni. Tehát kérjük mellőzni:
- az egysoros, értelmetlen hozzászólásokat
- egymás sértegetését, vulgáris kifejezések használatát
- flood-olást
Mivel metabo új felhasználó, ezért egyelőre csak szeretném felhívni a figyelmét a fentiekre. A következő ilyen akcióért viszont figyelmeztetés jár.
Köszönjük a figyelmet.
Elküldve: 2003. 11. 12. 13:01
idézet:
Ezt írta Laa-Yosh:
Takarítás miatt a téma átmenetileg zárva. Kérném a Floodolás, vulgarizálás mellőzését a továbbiakban, különben jön a Master Chief...[/quote]
:confused:
Állatvédő.hu
"Egy nemzet nagysága és erkölcsi fejlettsége híven
tükröződik abban, ahogyan az állatokkal bánik." Mahatma Gandhi
Elküldve: 2003. 11. 12. 13:02
idézet:
Ezt írta Grof:
:confused:[/quote]
Ez a Master chief-re vagy mirevonatkozik. Az mi az?
![]()
Állatvédő.hu
Elküldve: 2003. 11. 12. 13:07
idézet:
Ezt írta Grof:
[/quote]
Sziasztok Barátaim!
Újra itt vagyok! Szeretlek benneteket, bár vannak dolgok miben nem értünk egyet!
![]()
/fedőneve D.B./
Elküldve: 2003. 11. 12. 13:10
idézet:
Ezt írta Grof:
[/quote]
Azért volt a Flood is dőlt betűvel szedve... Bővebben [url="http://"https://www.hwsw.hu/perl/ultimatebb.cgi?ubb=get_topic&f=7&t=000946"]itt[/url]
Egyébként meg már megint 2 hozzászólás kellett egy kérdéshez. Nem akarok mindenbe belekötni, de muszáj ezt? Így lesznek a 20 oldalas topikok, amikben a többi user képtelen meglelni az őt érdeklő infót, és aztán inkább új topikot nyit, ahol elküldik hogy használja a keresőt, mire idegesen topikot nyit a Visszabeszélőben... Szóval értitek, nem?
Elküldve: 2003. 11. 12. 13:12
idézet:
Ezt írta metabo:
Sziasztok Barátaim!
Újra itt vagyok! Szeretlek benneteket, bár vannak dolgok miben nem értünk egyet!
[/quote]
Akkor is rosszabb a lite mint a piros. bi bi biii![]()
![]()
![]()
![]()
Yes Master chief...![]()
..katt.. :confused:
Állatvédő.hu
Elküldve: 2003. 11. 12. 13:13
idézet:
Ezt írta Laa-Yosh:
Azért volt a Flood is dőlt betűvel szedve... Bővebben [url="http://"https://www.hwsw.hu/perl/ultimatebb.cgi?ubb=get_topic&f=7&t=000946"]itt[/url]
Egyébként meg már megint 2 hozzászólás kellett egy kérdéshez. Nem akarok mindenbe belekötni, de muszáj ezt? Így lesznek a 20 oldalas topikok, amikben a többi user képtelen meglelni az őt érdeklő infót, és aztán inkább új topikot nyit, ahol elküldik hogy használja a keresőt, mire idegesen topikot nyit a Visszabeszélőben... Szóval értitek, nem?[/quote]
jogos.
Állatvédő.hu
Elküldve: 2003. 11. 12. 13:39
Elküldve: 2003. 11. 12. 13:58
Ui: Ja, a sebesség megfelel az ATI oldalán található referenciaértéknek, azaz 380/680 MHz
[ 2003. november 12.: Thrawn szerkesztette a hozzászólást ]
Elküldve: 2003. 11. 12. 14:11
idézet:
Ezt írta Thrawn:
Visszatérnék az AIDA-hoz. A kártyát 9800Pro-nak ismeri fel, megvan a 8 pipes, a 256 bit, a huszonakárhány GB/s, szóval okésnak tűnik, plusz a 3DMark 2003 is 5300-5400 pontot ad. Átolvasva a hozzászólásokat, nem találkoztam átveréssel, csak mindenki (beleértve engem is) aggályoskodik, szvsz egy felröppent kacsa miatt.[/quote]
Amit már én is írtam hoyg valóban elhanyagolható a külömbség. Ami még a kártya mellett szól, az a vételár. 80br körül volt kapható amikor én néztem, de a rendes -nemlájt- Pro kareszok ára is esik elég szépen. Én pl ezért vettem rendes dobozos Atlantist. 5-6eHUF+ nekem megérte. Kérdés hogy másnak is megéri-e..Amúgy most néztem hogy ExtrémComputernél felment a Lite ára..
![]()
Bye!
Az én gépem a legjobb...
Elküldve: 2003. 11. 12. 14:26
idézet:
Ezt írta Thrawn:
Visszatérnék az AIDA-hoz. A kártyát 9800Pro-nak ismeri fel, megvan a 8 pipes, a 256 bit, a huszonakárhány GB/s, szóval okésnak tűnik, plusz a 3DMark 2003 is 5300-5400 pontot ad. Átolvasva a hozzászólásokat, nem találkoztam átveréssel, csak mindenki (beleértve engem is) aggályoskodik, szvsz egy felröppent kacsa miatt.
Ui: Ja, a sebesség megfelel az ATI oldalán található referenciaértéknek, azaz 380/680 MHz
[ 2003. november 12.: Thrawn szerkesztette a hozzászólást ][/quote]
És itt milyen kártyárol is beszélsz? PRO-lite? Csak nem emlékszem.
Egyébként az AIDA a BIOS-ból olvassa ki azt, hogy PRO, vagy a PCI/VEN kódja alapján mondja?
Szvsz az nem biztos, hogy mérvadó. Én PRO-sítottam a NP-mat és mindenhol azt mondja rá minden, hogy PRO. Pedig nem az.
Lidl
u.i. A "Miért is?" kérdésemre adott válaszotokra pedig csak annyit, hogy vicceltem, nem volt gond, hogy annyit kellett olvasni. Élveztem. És ott volt ais! Szóval no problem!
Elküldve: 2003. 11. 12. 14:36
idézet:
Ezt írta Lidl:
És itt milyen kártyárol is beszélsz? PRO-lite? Csak nem emlékszem.
Egyébként az AIDA a BIOS-ból olvassa ki azt, hogy PRO, vagy a PCI/VEN kódja alapján mondja?
Szvsz az nem biztos, hogy mérvadó. Én PRO-sítottam a NP-mat és mindenhol azt mondja rá minden, hogy PRO. Pedig nem az.
Lidl
u.i. A "Miért is?" kérdésemre adott válaszotokra pedig csak annyit, hogy vicceltem, nem volt gond, hogy annyit kellett olvasni. Élveztem. És ott volt ais! Szóval no problem![/quote]
Igen, a Pro Lite-ról volt szó. Ami az AIDA adatit illeti, számomra nem is az a megnyugtató, hogy Pro-t ír ki, hanem a többi info : 8 pipes, 256 bit, a huszonvalahány GB/s (ez utóbbit már csak leméri, nem a BIOS-ban van, bár ezt ki lehet próbálni). Plusz a Catalyst vezérlőpult Clock Rate füle, ahol a Pro-hoz illő értékeket találtam.
Elküldve: 2003. 11. 12. 15:30
Idézet: Ez írta Thrawn:
Nem hinném, hogy méri. Vagy elore definialt kartyankent, vagy a busszelessegbol es az orajelbol szamolja.
Szerkesztette: Hasse 2004. 04. 06. 21:45 -kor

Súgó
A téma zárva.