Sajnos van egy negatív példa... az én példám.
Megdölgött az alaplapom, és magával rántotta a ramjaimat is.
Mondjuk nincs gond, mert írtam a német boltnak ahol vettem a cuccokat, és persze mondták küldjem vissza, tesztelik és ha tényleg szar akkor kicserélik.
A ramok meg se nyikkanak (egyik sem), próbáltam 5 különböző gépben, az alaplapon pedig a 4. ram slot adta meg magát.
Amig kicserélik a ramokat, vettem 1 giga A-data ddr500-at, az nem gond, úgyis 2gb ramot akartam, szóval a másik két (citromsárga) slotban most eldöcög a gép, az alaplap már más tészta. Nem akarok azért még 1 alaplapot venni arra a pár hétre amig a garis csere zajlik. Addig meg nem bírom ki gép nélkül

Na ez a szar, hogy akkor még nem lehetett kapni mo-n ilyen alaplapot, és posta sincs ingyen.
Igazából nem tudom mi lehetett a baj. Tápot próbáltam másik gépben is, ott (is) teljesen jól megy.
Szar ügy.
Egyébként meg nagyon megszoptam a répát ezzel az egésszel. Oké beszart a ram, s.o.s. kaptam kölcsön egy 512-es kingston-t, másnap megvettem az a-datákat, természetesen le kellett szednem ezt a baszott nagy xp-120-as hűtőt, mert máshogy nem fértem hozzá a 4. slot-hoz. (akkor még nem tudtam, hogy az a rossz) Ahogy szedtem le a hűtőt, annyira hozzaragadt a paszta a procihoz, hogy a hűtővel együtt jött ki az is. Na bazmeg. A proci lábai szépen elhajlottak, ahogy kell.
Na most itt jegyezném meg, ha más írná ezt a hozzászólást, és én olvasnám... ahogy most te, hát bizony az illetőt egy igen nagy faszlámának tartanám...oké.. jogos.
Mind1, végre tudtam hasznát venni a westel aranykárnyámnak , azzal visszaegyenesítgettem a lábakat. Ezután még jött, hogy a gép nem indult el, mint később kiderült a 4. ram slot miatt.
Szerencsére a procinak nem lett baja.. bár beszartam rendesen.
Hát ez volt... jóéjszakát gyerekek
Gigabyte p35-DQ6, c2d 6420@3.8Ghz,Crucial Ballsitic 4x1Gb DDR2-8500 , Gigabyte 8800GTX, WD Raptor 150GB, 2x500GB WD RE2, 300GB Maxtor, 200GB Samsung, DELL 24'' TFT, Cooler master Stacker, Liang DCC plus pumpa, Nexxox Extreme III + II radi, Heatkiller chipset + cpu + fet blokkok, Zalman vga blokk
Vízhűtés powwa...