Van egy sima 5.1-es kimenetem (ugye a 3 kis szines dugó
Hogyan kösd.... rá
Elküldve: 2005. 01. 10. 15:40
Lenne egy kérdésem:
) És ezt szeretném rákötni egy Haman/Kardon erősítőre úgy, hogy megmaradjon az 5.1! Ergo ha egy film AC3-as és gépről nézem, de szeretném használni a nagy házimozi hangfalakat, úgy hogy télleg meglegyen a térhangzás.. azt hogy a fenébe csinálom? Előre is thx.
Shuttle SN85G4 Barebone, AMD64 3000+,512 Mb Corsair C2-XL, Sapphire ATI Radeon 9800 Pro 128mb
Elküldve: 2005. 01. 10. 19:57
Idézet: Xero - Dátum: 2003. nov. 22., szombat - 20:24
Videókártya TV-re rákötve
Nálam érdekes módon a Windows aztal képe kicsit homályos de a filmeknél tű éles a kép egy jó pár éves ORION tv-n A videókari pedig Gecube Radeon 9550 Extreme
És támogatom azt hogy jobb a TV-n nézni a filmeket az ágyban feküdve.
Elküldve: 2005. 01. 16. 08:09
Idézet: balight_knight - Dátum: 2005. jan. 10., hétfő - 15:40
Lenne egy kérdésem:
) És ezt szeretném rákötni egy Haman/Kardon erősítőre úgy, hogy megmaradjon az 5.1! Ergo ha egy film AC3-as és gépről nézem, de szeretném használni a nagy házimozi hangfalakat, úgy hogy télleg meglegyen a térhangzás.. azt hogy a fenébe csinálom? Előre is thx.
Három darab erősítőt veszel?
¤
® "A legjobb tanácsadók nem azok, akik különleges esetekben megmondják, hogy hogyan cselekedjünk; hanem azok, akik elkötelezett szellemiségükből és cselekedni vágyásukból adnak, majd ránk hagyják, hogy még ha sok hibával is de magunk találjuk meg a cselekvés véleményünk szerinti legjobb formáját."
® "A legjobb tanácsadók nem azok, akik különleges esetekben megmondják, hogy hogyan cselekedjünk; hanem azok, akik elkötelezett szellemiségükből és cselekedni vágyásukból adnak, majd ránk hagyják, hogy még ha sok hibával is de magunk találjuk meg a cselekvés véleményünk szerinti legjobb formáját."
Elküldve: 2005. 01. 16. 08:53
Idézet: Layosh - Dátum: 2005. jan. 10., hétfő - 19:57
Nálam érdekes módon a Windows aztal képe kicsit homályos de a filmeknél tű éles a kép egy jó pár éves ORION tv-n A videókari pedig Gecube Radeon 9550 Extreme
En nem támogatom. Én a monitoron nézem ágyban fekve.
Elküldve: 2005. 01. 16. 13:12
Helló!
9600XT-t akartam tvre kötni, és ugye s-video--rca átalakítóval mentem neki, de tvn nem volt megfelelő csati, video-tv köztv van a 4rca--scart kábel.
Kérdés: miben különbözik a videó hátulján a 4rca közti video-in és a vidijó elején a lehajtható lap mögötti video-in, és melyiket kéne nekem használnom?
Én az elsővel próbálkoztam, és a megfelelő beállításokka is tök fekete minden...
Okosító jellegű hozzászólásaitokat előre is köcc
9600XT-t akartam tvre kötni, és ugye s-video--rca átalakítóval mentem neki, de tvn nem volt megfelelő csati, video-tv köztv van a 4rca--scart kábel.
Kérdés: miben különbözik a videó hátulján a 4rca közti video-in és a vidijó elején a lehajtható lap mögötti video-in, és melyiket kéne nekem használnom?
Én az elsővel próbálkoztam, és a megfelelő beállításokka is tök fekete minden...
Elküldve: 2005. 01. 16. 13:40
Idézet: klozetkilincs - Dátum: 2005. jan. 16., vasárnap - 14:12
Helló!
Helló
A videód nem videó keverő, így max a felvétel alatt rakja ki a bemenetein levő jelet a kimenetre.
Persze lehet hogy csak nem értettem meg hogy mit kérdezel. De miért nem veszel egy scart elosztót, így a tévéd egyetlen scartjára rátudod kötni a videót is meg a számítógépet is!
Sok sikert!
"Istenem! Mit tudnál csinálni egy oldalbordából?"

Súgó
A téma zárva.