Idézet: Jahno - Dátum: 2011. 08. 23. 01:46
Júzer error, nekem 4 kimenetes kártyáim is vannak a legkülönfélébb kivitelekben, semmi baj nincs vele, amit beállítok, az megy.
Az egy mondatos remekműved helyett megoldást mond.
Mert így nincs értelme.
Csak hogy nem vagyok hülye:
1. GTX 550 driver szinten NEM támogatja az 1440x900-at. A kártya kézikönyve szerint sem. Hiába állít bárki bármit. Olvasom, a kezemben van. (alapból irtják ki a 16:10-es dolgokat...)
2. D-Sub, és majd DVI-HDMI kábellel kipróbálva, eredmény ugyanaz.
3. Csak monitor bedugva, akkor minden tökéletes.
4. Ketten együtt az asztali alapértelmezett felbontást nem bírják, remeg a kép, vibrál egy idő után.
5. A házzal nincs semmi probléma, fogyasztás, hőmérsékletek rendben. (eddig is rendben volt minden, sőt, minden alkatrész csak jobb lett)
6. Chieftec 500W CTG80P adja a szuflát, A80-as sorozat. (amúgy tápkábel is kicserélve...)
7. Egy 16:9-es Fujitsu monitor kéznél akadt lan-party okán, érdekes, azon minden rendben ment, nem volt semmi hiba. (1600x900)
8. Az Asus VW193D-nek NINCS semmilyen külön drivere, utánajártam, sokan nyavajognak is emiatt külföldi fórumokon!!!
9. Az egyetlen felbontás, amin egyszerre tökéletes a minőség, és nincs akadozás, remegés...stb, az egy olyan, ami alapból sem a monitornak, sem a tévének a sajátja: 1280x960
10. Win7 tisztán települt egy Sata3-as HDD-re, minden szűz volt, de a GTX550-et nem ismerte fel alapból, csak külön nvidia driverrel. (a korábbi 8800GS-t igen)
11. 3 driverrel kipróbálva.
12. X bolt szervize megerősítette, hogy simán előfordul a két eltérő felbontású megjelenítővel hasonló eset, bár ritka, főleg az én esetem érdekes, a monitor több, mint 4 éves, a tévé meg új.
13. Ja, és a kiterjesztett móddal sem ment a dolog.
Szóval, szerintem minden megtehető dolgot kipróbáltam, másik monitort szereztem, utánaolvastam, teszteltem, ha ezek után error vagyok, akkor oké, de akkor meg mondj EGY megoldást.
Kíváncsian várom.
Üdv:
Stefano