Idézet: MadWhite - Dátum: 2005. jan. 7., péntek - 19:19
Gondoltam erre a primitív módszerre, de ez a problémát NEM oldotta meg.
(Semmi különbséget sem vettem észre natív felbontásban a két beállítási végállás között)

Ennek semmi köze ahhoz, hogy natív-e a felbontás vagy sem. A két szélső állás között drámai a különbség, az egyikben alig vánszorog az egérkurzor, a másikban pedig 1 centis mozdításra is keresztülrepül a képernyőn. Vagy nem jó csúszkát állítgatsz vagy pedig valami gond van a gépeddel. Tedd fel újra az egérdrivert, talán az segít.
Idézet
19"-es monitorom van. (azt hittem, elég lesz, tévedtem!) Nekem így kicsik a betűk, az eddig megszokothoz képet szinte használhatatlan.
...
Egy Old Timer (Magic) de "relative" szép képet adó 17"-es CRT-n, 800x600-as felbontásban.
Nekem ez a jó. (felbontás) Ezt szoktam meg, ez a kellemes...
Akkor ez a gond. Egyszerűen rossz felbontáshoz szoktál hozzá. A megoldás egyszerű: hsználd 1280-as felbontásban néhány hétig és majd át fog állni az agyad. A szemednek ehhez semmi köze, ez pusztán pszichológia, mivel ezt a felbontást minden jó szemmel rendelkező user látja fizikailag. A psziché más kérdés, neked idő kell, hogy átálljon a szemed. Használd natív felbontásban és majd megszokod.
Idézet
Kár, hogy nem tuodk képet beszúrni. (nincs weblapom, ahonnan linkelhetnék, a fórum szerkesztői pedig nem tették lehetővé a gépről történő direkt csatolást.

Akkor látnád, hogy menniyre tökéletes is pl. a HWSW. (a felbontásból adódó balra tolódástt említem, ami azért hála Istennek a fórumnál ki van küszöbölva. (csak cikekket nem tudsz olvasni - kezdő oldal

)
Elég furcsa ez nekem. 800x600-ban nem volt gondod a HWSW-vel, pedig az 1024x768-ra van optimalizálva, most meg van? Mondom, én használtam 1440x1050-ben, ott sincs semmi gond. Igen, az oldal a böngésző bal oldalára csúszik, de akkor mi van? Semmi, továbbra is tökéletesen látható minden.
Athlon 64 939 2 GHz Winchester mag, GigaByte NF4 K8N Ultra-9 (passzív chipset), GigaByte X800 (passzív), 2x512 KingMax HC 500 MHz, Hitachi 160 Gb, NEC 3520, Coolink BAT01VS (1040 ford.), Chieftec 420W, Chieftec ház, Samsung 193P TFT monitor