Idézet: Racecam - Dátum: 2005. febr. 19., szombat - 10:27
Szerintem itt akkor álljunk is meg, egyrészt mert nagyon OFF-ba menne a topik, másrészt nem szerencsés és szerintem nem is etikus más fórumokat minősíteni.

Én szeretem azt is, azért járok oda is.
Ez nem szólt senki ellen!
Nem minősítettem semmit, csak feltűnt, hogy írtak jópár tévedést és senki se cáfolta meg. Pl a filmézés csakis 400-as fényerejű monitoron jó, és ott is maxra kell venni a fényerőt. Az 1280x1024-es TFT képe nem torzít semmit 1027-ben és 640-be se, hűvösebbb lett tőle a gép, stb. Én is vagyok regelve ott, gondoltam is, hogy beírok de inkább nem.
Amin nagyon meglepődtem az a tesztprogram volt, amivel az utánhúzást lehet megnézni. Az senkinek se jutott eszábe, hogy az utánhúzást lehetetlen lementeni a géppel.

Egyszerűen fizikai képtelenség PrintScreen módszerrel lementeni, mert amit látunk és amit a gép kiad annak semmi köze egymáshoz. Aztán meg voltak lepődve, hogy egy CRT-re is ugyanazt a mosott képet menti.

Azzal a programmal mosott képet lehet gyártani, és a mosás paramétereit a felhasználó állítja be saját magának. A cél az, hogy a kis kép amit "kikevert" minnél jobban hasonlítson ahhoz amit lát. Mindenki azt állít be amit akar, de az biztos, hogy ugyanarra a monitorra is mindenki mást állítana be. nem sokat ér az ilyen összehasonlítás.
---
A kék subpixelem ma is megvan, sajnos nem tűnt el pár óra kikapcsolás után. Nem látni még akkor se, ha nagyon keresem, csakhát a tudat.