Idézet: Racecam - Dátum: 2005. márc. 5., szombat - 10:02
A széles a 2005FPW (Wide) 20", vagy pláne a 2405FPW (Wide) 24"!
Link, mondjuk nekem nem kellene, elég a 2001FP csak, hogy ne legyek telhetetlen.
Hali,
Na ja. Nekem is nagyon tetszik. Sőt. eljesen szabványos VESA (remélem jól írtam

) csatlakozóval rendelkeznek, tehát akár falra is szerelhetőek. Külső tuner egységgel meg TV-vé alakíthatóak. Bár a Dell már TV-t is gyárt (pontosabban csomagol

).
Véleményem és a tapasztalatom is az, hogy célszerű natív felbontásban használni a TFT-ket.
Szöveges feladatoknál zavaró lehet a mosódás ill. szőrösödés. Bár betűtípus cserével és egyéb trükkökkel kiküszöbölhetőek ezen jelenségek, de nem minden esetben. Játék alatt meg nem látni - legalábbis engem nem zavart - ha nem natív felbontásban használom.
Szerintem érdemes megvenni még használtan is ezen moncsikat, bár erősen állapotfüggő a dolog.
Nekünk több mint 100 moncsink van, és eddig összesen 1 db 1800FP-s volt pixelhibás, ill. 1 db 1801FP-s
moncsin az OSD kezelőgomb ment tönkre. Eddig ez nagyon jó arány. (2,5 évre vetítve)
Dell moncsikat meg főleg Dell képviseleten keresztül lehet venni (pl Hum****t), de ne számítson senki a Dell webes árakra. Itthon drágábbak.
Én jelenleg egy 20" vagy 24"W példányra pályázok, de ehhez a gépemet is cserélni kellene. Hja, 8500-ös felett eljárt az idő.
Zoli_The_Hun
Szerkesztette: Zoli_The_Hun 2005. 03. 05. 10:21 -kor