Idézet: Racecam - Dátum: 2005. márc. 8., kedd - 19:58
Azt javaslom figyeld a nagyáruházak akciós kínálatát is, néha lehet fogni igen jó áron, jó monitorokat.
De én sokszor elmondtam, az, hogy ki mit ajánl, az egy dolog és az, hogy valakinek melyik teszik, az egy másik dolog. Ezért azt tartom a legjobbnak, hogy mindenki személyesen nézze meg a monitorokat ha teheti sőt, ha lehetősége van rá (igyekezzen teremteni) próbálja is ki, lehetőleg azokkal az alkalmazásokkal amivel a leginkább használni fogja. Tisztában vagyok vele, hogy ez Magyarországon igen nehéz!
Ezért nem szívesen ajánlok konkrét monitorokat, nem szeretnék én lenni később a fekete bárány, ha mégsem azt kapja valaki amit várt, amire számított.
Hát, ezt meg aztán, még csak véletlenül sem mondanám! Jólesik, de egyáltalán nem igaz!
Nem vagyok több, mint bárki más itt, aki egy kicsit jobban elmélyedt a témában!
u.i.: Ja, persze ez vicc volt, én meg komolyan vettem!

Megnéztem a linkeket. Az LG-től félek, sokan szidták már (pontosan nem tudom, miért).
A Philipsről nagyon kevés szó esik a fórumokban, fekete ló.
A Viewsonic meggondolandó, bár kár, hogy külsőre nem hajaz a VP ill. VX sorozatra.
A TFT-pápát komolyan gondoltam, igencsak járatosnak tűnsz az efféle tudományokban.

Amúgy még mindig várok konkrét "ajánlatokat", nyilván a tulajok-használók saját tapasztalatai alapján.
Szerkesztette: tempjoel 2005. 03. 08. 19:53 -kor