Hello!
Ha valakit erdekel, akkor itt van par tapasztalat egy CTX PV722E tft-rol.
17" MAV panel...
11 napja van meg. A kepe gyonyoru, igaz a max fenyero mellett nyujtja a maximalis 500:1-es kontrasztot...
de ettol fuggetlenul is szep a kepe.
A gyari adatok szerint 25ms a response time-ja es ez bizony latszik is.
Filmnel meg nem vettem eszre, bar nem sok filmet neztem meg vele meg.
De jateknal, mondjuk CS alatt eszrevenni, meg kicsit akkor is ha jatekra figyelsz. De csak 1 esetben, ha vilagos hatteren fekete targy, vagy akarmi mozog.
Megneztem tft testerrel es igazabol nem veszes a moncsi utanhuzasa, csak ha full feher hatteren egy fekete kockat mozgatsz gyorsan...na akkor igen csak latszik...
ezt leszamitva nagyon jo monitor.
van hozza felrakhato, leszedheto usb hub es hangszoro.
Ebbol a hangszoro nem az igazi, ha max hangeron hallgatod sipol mint az allat... de alap "zenehallgatasra", cszni jo

igaz 40-50% fole nem er vinni a hangerot, mert akkor mar a sipolas hangosabb

dontheto a panel, de nem forgathato, es nem allithato a magassaga se.
a pivo funkcio(90 fokkal fizikailag elforgathato a kepernyo) neha hasznos benne, de nem letszukseglet szerintem. (DTP-nel jol johet)
Gombok turhetoek, de engem zavar, hogy a bekapcs gomb alatti zold led az arcomab vilagit, na nem ilyen drasztikusan, de monjuk lehetne csak jelzeserteku, hogy alig lehessen eszrevenni, mert sotetben zavaro.
talpa massziv, bar ha donteni akarod a panelt es nem a megfeleo helyen fogod meg, akkor doles helyett borulni fog a cucc...
volt hozza minden kabel, en mondjuk nem azt a DVI kabelt hasznalom amit adtak, mert volt masik.
Analog bemeneten is turheto a kepe, szinten 1280*1024/60hz-en ahogyan DVI-n is ebben hasznalom.
A hattervilagitas nagyon kicsit latszik korben, de egyenletesen es nem foltokban, es tenyleg nagyon kis csikban, szoval nem zavaro meg sotetben sem
Egesz jo kis tft, annyi, hogy en mikor vettem, nem lehetett kiprobalni es otthon derult ki, hogy van 1 pixel vagy subpixel hiba, de annyira nem zavaro, ha nem nezem direkt full screen feher, meg zold kepernyovel, akkor eszre se venni...
nagyjabol ennyi amit el tudok rola mondani, ja meg hogy szemnek mindenkeppen jot tesz
udv, Zoli
[ 2004. március 12.: KZ szerkesztette a hozzászólást ]