Hátha hasznát veszi valaki.
Pro:
+ mükszik
+ jelenleg 400*7,5-es beállítással stabil a Q9300-as CPU
+ F5-ös BIOS-szal jött eredetileg
+ jóval gyorsabb a gép, mint a régi XP2500-ös konfigom.
Kontra:
- F11-es BIOS van fönt most, de ebben is a GIGA2 SATA vezérlővel kapcsolatos opciók hide-olva vannak
- továbbra is egy halom szar a SmartBackup funkció. Értelme 0. Legalábbis amíg ennyire nem lehet konfigolni. Vaj miért butítják le? Sil57xx sokkal többet tud, mint amit most engednek neki.
- jelenlegi (F11 és F5) BIOS-szal a GIGA2 chip nem ismeri fel az ODD-ket. Kinyomtatott user guide-ban pedig ilyen képek vannak.
- nekem most összesen a 4 db lila SATA porton + 1 db IDE porton 2 db HDD-t kezel tökéletesen egyszerre: 1-et az IDE porton a másikat az SATA0 porton. :o Többi nyema. Max a Smartbackup funkciót aktiválhatom.
Kérdések:
- tud valaki módosított BIOS-ról ezen alaplaphoz? Ugyanis én nézegettem a BIOS fájlokat és azt vettem észre, hogy az F2 verzió óta egy csomó opciót letiltottak ami a GIGA2 chiphez kapcsolódna. Igazából nem nagy kunszt módosított BIOS-t csinálni, de nem merem kipróbálni. Tartok tőle a DUAL BIOS funkció is csak egy marketing funkció.
- tudja valaki - ha mükszene rendesen -, hogy a GIGA2 chip le tudna kezelni 5 db egységet, mindenféle marketing funció nélkül? Esetleg valakinek van F2-es BIOS-a lementve?
Zoli_The_Hun
Szerkesztette: Zoli_The_Hun 2008. 09. 28. 18:24 -kor

Súgó
A téma zárva.