Idézet: keeper2 - Dátum: 2004. jún. 12., szombat - 11:57
Nos, arról, hogy nem tudnám beállitani... Szervizes vagyok egy számtechboltban. Tudom, ez a mondat nem garantálja azt, hogy mindenképpen igen hozzáértőnek kell lennem a dologhoz. Amúgy, nem egy alaplapot próbáltam ki nem egy procival, és ott tapasztaltam, hogy nem ment a 133-as fsbvel. Sőt, a neten is rengeteg ilyen hozzászólást olvastam. És milyen fura, hogy aztán hamar megjelent a második kiadása a lapnak.... Nem lehet, hogy neked már ilyen lapod van? Amúgy, nem vagyok kifejezett tuning hivő, egyszerűen csak átállitottam a 2.5+os procit 3.2+ra. Ez csak annyiból állt, hogy az fsb-t 200-ra állitottam a 166-ról. Namármost, a memóriám az 433-at tud, és mégis, tuningolva is csak 400-on futott. És az elszállt-al mire gondolsz? Mert az egy dolog, ha kifagy, de ha teljesen tönkre is megy az alaplap és a memória is.... Ráadásul a memória messze lassabban ment, mint a hivatalos maximuma. Tehát, a memória szemszögéből nem is volt túlhás. Mellesleg, most egy másik ilyen alaplap és 400-as pqi memóriával jól megy a rendszer a 200-as fsbvel. Amúgy, én azért vettem az 1 év garisat meg, merthát, a munkahelyemen kedvezményesebben vehettem meg, mint máshol, de ez azthiszem egyértelmű dolog.
nem megbántani akartalak

:)
de mostmár 10. gép van kezem alatt ilyen gigábol és van amelyikbe barton, van amelyikbe xp procci van. Ezért mertem véleményt mondani, amugy ami nekem van most 1,2-es verzió, előtte régebbi volt.
Nekem ramra nem kényes a picike mindent megeszik

Amugy most adom el , de smmi baj megint veszek magamnak egyett
Egy hibája volt csak idáig amikor szitkozodnom kellett, de lehet hogy nincs baj
Egyszer elvesztette a 2 darab samsung SATA winyot majd másnap meglett hirtelen

gözöm sincs mi történt vele, páráztam mert mindkét Sata winyo tele volt, féltem hogy a winyonak annyi, de ABIGT IC7-be meg megvolt minden igy a lap hibája lehetett, de most már megint joideje mennek.