Idézet: umek - Dátum: 2004. aug. 18., szerda - 20:29
GA-7N400 Pro2
info a laprol
én most ilyet akarok venni, ugyanolyan procit mint a tied, és régóta válogatok, szerintem ez tutto.
tegnap vettem egy ilyen lapot:
GA-7N400 Pro2 rev2.0
beszereltuk
es lenne 1 - 2 kerdesem
tok gaz h defaultbol az udma le van tiltva es csak 2 ora utan jottem ra, h bazi lassu minden es ctrl+f1 -re van vmi kiterjesztett bios es ott be lehet allitni

a masik h a szorzot a provihoz a lapon kell jumperelni, ez is akadaly volt, mert a konyvet csak kesobb olvastam
(ezek mind az en hibaim)
2500+ -os barton procim van, de ha az fsb 166-on van akkor 60fok folotti a proci, vagy rosszul mer vagy mi?
tegnap ejjel kettoig ugy ment, fel is kuszott ra az xp, meg minden es csak akkor vettem eszre mikor easytune-t felraktam ...
mivel a srac aki beszerelte ki akarta probalni es felhuzta a bioszban, aztan utana nem nezte senki ...
remelem ma ha haza megyek, es visszarkom 133-ra, akkor meg menni fog a procim es visszaall a homerseklet 48 ala, ahogy regen az elozo lapommal ...
masik h a gigaraiden van 2 winyom, es a biosban raidre van allitva, ha ata -ra allitom akkor tudok oda kotni egy cd-irot? vagy rosszabb lesz akkor vmi, a ket winyot nem raidbe hasznalom ...
mert most igy nez ki a gep ide resze:
prim mast - seagate
prim slav - maxtor
sec mast - dvdrw
sec slav - cdrw
raid 0 - seagate
raid 1
raid 2
raid 3 - seagate
de regen mikor meg csak pcios ide vezerlom volt akkor a cd-rw is azon volt, es az jobban tetszett, mert most nem tudom h van az h lehet 1 kabelen ket iro? vagy mi a sorsa?!?!
mit kel meg tudni errola laprol?
milyen drivert erdemes felrakni? ami a cd-n van, vagy ami a gyarto honlapjan van (most azok vannak fent)?
ga-7n400 pro2
nem fogom huzni benne a dolgaimat ...
ha meg jut eszembe vmi irok

de inkabb Ti irjatok rola 1 kicsit ...