Segítséget nyújtok annak, aki fél tőle. Remélem nem gond ?!
Elküldve: 2003. 12. 12. 21:55
Beszéltem az emberemmel (aki haszon nélkül nagykeráron bünti nélkül hozza) és azt mondta hogy a Sex- miatt nagyon be van havazva és majd január közepén hozza mert szabit is vesz ki annyira fáradt már.Szó szó, folyamatban, bár picit soká de meg lesz.
Csatlakozz a magyar csapathoz!!
"...nehogy már a fika egye meg az óvodást..." Andro, részlet
Gondolkodtál ma már?
Elküldve: 2003. 12. 13. 13:44
Én is ilyet tervezek a jövendőbeli kártyámra ... lenne egy kérdésem a kártya hátoldalától (a GPU-val ellentétes oldalon) mennyire nyúlik ki a borda?
Abit AI7 + ZM-NB47J páros ... most valami 1,5-2 cm van a Chipsetborda és a videókari között ... Elfér oda?
Azt tudom hogy IC7-nél ráfér ... ennél is?
Elküldve: 2003. 12. 13. 19:35
idézet:
Ezt írta DummyBoy:
Hali!
Én is ilyet tervezek a jövendőbeli kártyámra ... lenne egy kérdésem a kártya hátoldalától (a GPU-val ellentétes oldalon) mennyire nyúlik ki a borda?
Abit AI7 + ZM-NB47J páros ... most valami 1,5-2 cm van a Chipsetborda és a videókari között ... Elfér oda?
Azt tudom hogy IC7-nél ráfér ... ennél is?[/quote]
![]()
Elküldve: 2003. 12. 13. 23:24
Nem jön le az oldal! Mi lett vele?
Itt csak nekem nem sikerül? A Zalmanál jól néz ki a cucc.
Geforce FX5600-ra érdemes ilyet tenni vagy az csak bohóckodni jó kártya?
Elküldve: 2003. 12. 13. 23:31
idézet:
Ezt írta Hunter:
Hi!
Nem jön le az oldal! Mi lett vele?
Itt csak nekem nem sikerül? A Zalmanál jól néz ki a cucc.
Geforce FX5600-ra érdemes ilyet tenni vagy az csak bohóckodni jó kártya?[/quote]
Nekem ott van...
Bohóckodni : hát igen...![]()
Elküldve: 2003. 12. 14. 02:39
idézet:
Ezt írta DummyBoy:
Hali!Én is ilyet tervezek a jövendőbeli kártyámra ... lenne egy kérdésem a kártya hátoldalától (a GPU-val ellentétes oldalon) mennyire nyúlik ki a borda?Abit AI7 + ZM-NB47J páros ... most valami 1,5-2 cm van a Chipsetborda és a videókari között ... Elfér oda?Azt tudom hogy IC7-nél ráfér ... ennél is?[/quote]
Bár nem írtad milyen vgáról lenne szó, de a 9600pro val simán elfér az eredeti chipset hütö mellet is, a 47j még több helyet hagy. (ZM80C-HP)
Elküldve: 2003. 12. 14. 17:22
Lehet hülyeséget kérdezek, de ez a zalman alá(mellé) a ramokra milyen bordát lehet feltenni? (tuning végett esetleg) Ja és azt maszekolni kell a ramokra, vagy lehet kapni? Ha maszekolni kell akkor mivel ragasztható fel?
előre is kösz a segítséget!
Elküldve: 2003. 12. 14. 17:41
idézet:
Ezt írta Yahim:
Sziasztok!
Lehet hülyeséget kérdezek, de ez a zalman alá(mellé) a ramokra milyen bordát lehet feltenni? (tuning végett esetleg) Ja és azt maszekolni kell a ramokra, vagy lehet kapni? Ha maszekolni kell akkor mivel ragasztható fel?
előre is kösz a segítséget![/quote]
HAli
Én TT-s rézbordát vettem két csomaggal br. 6 volt a kékhalban, én is Zalmant veszek majd, és a rambordának úgy néztem el kell férnie mert a kondiknál csak 1-2mm-el magasabb.
Maszekolni?? Te tudod, a TT-shez két oldalú ragasztó csíkot adtak elég sokat is, meg réz lapocskát a rendszer ramra, mert a bordát erre a lapocskára is fel lehet rakni (csak szűkösen férne el).
Csumika
Gondolkodtál ma már?
Elküldve: 2003. 12. 14. 18:15
idézet:
Ezt írta Shane 54:
HAli
Én TT-s rézbordát vettem két csomaggal br. 6 volt a kékhalban, én is Zalmant veszek majd, és a rambordának úgy néztem el kell férnie mert a kondiknál csak 1-2mm-el magasabb.
Maszekolni?? Te tudod, a TT-shez két oldalú ragasztó csíkot adtak elég sokat is, meg réz lapocskát a rendszer ramra, mert a bordát erre a lapocskára is fel lehet rakni (csak szűkösen férne el).
Csumika[/quote]
Hello!
Tudnál képet mutatni ezekről a rambordákról?
kösz.: begbie
Elküldve: 2003. 12. 14. 18:50
idézet:
Ezt írta begbie:
Hello!
Tudnál képet mutatni ezekről a rambordákról?
kösz.: begbie[/quote]
HAli!
Nem tudok sajnos, bocsi![]()
![]()
![]()
![]()
Gondolkodtál ma már?
Elküldve: 2003. 12. 14. 19:04
1,A venti és a borda között legyen legalább 1, de 2 centi, sokkal jobb a levegő szállítás
2,ha van hőmérőd,csekkeld, ha nincs kézzel:A hetpipe lényege,(ha jól tetted fel!),hogy a FELSŐ OLDAL A MELEGEBB=>a felső oldalra tedd a ventit.
Én azt az utat választottam,hogy a kártya végére szereltem, így mind a 2 lap,mindkét oldalát fújta, kiveszed a VGA felett & alatti takarólemezeket,és a házból távozik a meleg(én erre 2×4, ill 1×4,5 cm ventikkel rásegítettem,hangtalanok,de még jobb a légáramlat.)
9-12 cmes ventivel mégjobb, vagy 2db 8cmesse. 2db 8assal értem el a 400MHzes GPU órajelet, így nézett ki: |--->
A | ahol a csatik vannak, a --- a kártya, a > ahogy a 2db 8cmest felfogattam.
Remélem segítettem.
[Konfig] [Hűtéstechnika] [Képeim] [Bringa]
Elküldve: 2003. 12. 14. 19:08
1,nem versenyeznek a proci coolerral, hogy kinek sikerül a másik elöl több levegőt elhappolnia
2, a proci coolernak fris hideg levegő jön be kintről közvetlenül, csak nem kell kivágni hozzá a ház oldalát
3,mert a maradék levegő a házat, a vinyókat, a ramokat, a NBet, és a VGAt is hűti!
Tedd csak oda a tenyered a felső bordára,és érzed,hogy fújja le róla a meleget a befele fordított venti.
Egy prószát megér
[Konfig] [Hűtéstechnika] [Képeim] [Bringa]
Elküldve: 2003. 12. 14. 19:17
idézet:
Ezt írta [¤]MC Pite[¤]:
Akik kevésbé hajlamosak ennyi szsrelésre, azok fordítsák BEFELE a htásó 8-9cmes ventijüket.Hogy miért?
1,nem versenyeznek a proci coolerral, hogy kinek sikerül a másik elöl több levegőt elhappolnia
2, a proci coolernak fris hideg levegő jön be kintről közvetlenül, csak nem kell kivágni hozzá a ház oldalát
3,mert a maradék levegő a házat, a vinyókat, a ramokat, a NBet, és a VGAt is hűti!
Tedd csak oda a tenyered a felső bordára,és érzed,hogy fújja le róla a meleget a befele fordított venti.
Egy prószát megér![/quote]
Én úgy tervezem hogy 2db 8cm-es állítható ventit nyomatok rá!
Alulra-felülre!! Mit szóltok?
Bár még sehol sincs a szett.![]()
![]()
![]()
![]()
Gondolkodtál ma már?
Elküldve: 2004. 01. 07. 21:49
Elküldve: 2004. 01. 20. 21:45
mert csak egy csomó zalman cuccost találtam,de nincs mellé írva semmi
Elküldve: 2004. 01. 21. 05:53
idézet:
Ezt írta OxY:
és mi ennek a pontos típusa?
mert csak egy csomó zalman cuccost találtam,de nincs mellé írva semmi[/quote]
Zalman ZM80C-HP a borda, ZM-OP1 a venti.
Elküldve: 2004. 01. 23. 18:32
Tervezem a borda-venti páros beszerzését, szeretném megkérdezni, hogy működhet-e a dolog úgy, ahogy elképzeltem:
1. szeretném a ramokat is hűteni, vennék rájuk mondjuk [url="http://"http://www.gepbolt.hu/termek.php?t=58711675&f=COO&o=5"]ILYET[/url]. Első kérdés: elférnek-e ezek a borda alatt?
2. mivel a borda gondolom jól felmelegszik használat közben, nem szeretném, ha a meleg levegő szállna felfelé a proci felé, ezért arra gondoltam, a hátsó ventimet befelé fordítom, hadd fújja el a meleget a bordaés a procihűtő közül. Ez így rendben lehet?
3. Elég, ha a venti silent módban működik és eseleg a hátsó ventit is a "halkító ágra" kötöm?
A házam oldala mindig nyitva van...
kösz.: begbie
Elküldve: 2004. 01. 23. 18:47
idézet:
Ezt írta begbie:
up!
Tervezem a borda-venti páros beszerzését, szeretném megkérdezni, hogy működhet-e a dolog úgy, ahogy elképzeltem:
1. szeretném a ramokat is hűteni, vennék rájuk mondjuk [url="http://"http://www.gepbolt.hu/termek.php?t=58711675&f=COO&o=5"]ILYET[/url]. Első kérdés: elférnek-e ezek a borda alatt?
2. mivel a borda gondolom jól felmelegszik használat közben, nem szeretném, ha a meleg levegő szállna felfelé a proci felé, ezért arra gondoltam, a hátsó ventimet befelé fordítom, hadd fújja el a meleget a bordaés a procihűtő közül. Ez így rendben lehet?
3. Elég, ha a venti silent módban működik és eseleg a hátsó ventit is a "halkító ágra" kötöm?
A házam oldala mindig nyitva van...
kösz.: begbie[/quote]
1. Milyen kártyára kötöd ???
2. Igen, én is így csinálom.
3. Igen.
Elküldve: 2004. 01. 23. 19:05
idézet:
Ezt írta PG.PG:
1. Milyen kártyára kötöd ???
2. Igen, én is így csinálom.
3. Igen.[/quote]
Ja igen, elfelejtettem mondani: Sapphire 9800 nonpro...

Súgó
A téma zárva.