HWSW Informatikai Kerekasztal: Pinnacle Studio PcTv Pro zűr - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (2 Oldal)
  • +
  • 1
  • 2
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Pinnacle Studio PcTv Pro zűr Értékeld a témát: -----

#21 Felhasználó inaktív   Enosz 

• Újonc
  • Pipa
  • Blog megtekintése
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2005. 09. 10. 12:09

Hello mindenki!
A probléma a következő:Pinnancle Studio  tv kártya s-videoval összekötve videokamerával,kameráról szeretném a felvételt digizni de a hang nem jön át és a kép is csak fekete -fehér probáltam sját szoftverel és a néro -val is probáltam régiókat váltani de semmi eredmény A\V csatlakozon pedig jön szépen .Elöre is köszi!

#22 Felhasználó inaktív   des 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2005. 09. 10. 12:33

Idézet: Enosz - Dátum: 2005. Sep. 10., Saturday - 13:09

Hello mindenki!
A probléma a következő:Pinnancle Studio  tv kártya s-videoval összekötve videokamerával,kameráról szeretném a felvételt digizni de a hang nem jön át és a kép is csak fekete -fehér probáltam sját szoftverel és a néro -val is probáltam régiókat váltani de semmi eredmény A\V csatlakozon pedig jön szépen .Elöre is köszi!

az s-video kabel csak a kepet viszi at. a hangot kulon kell a hangkartyaba vezetned. az hogy fekete feher a kep az lehet pal/ntsc "utkozes". probald a digitalizalo progin allitani a kep szabvanyt. stb
A gépemről küldve billentyűzettel | Egy bringás blogja: http://deviantrider.co.nf

Téma megosztása:

• (2 Oldal)
  • +
  • 1
  • 2
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

1 felhasználó olvassa ezt a témát.
0 felhasználó, 1 vendég, 0 anonim felhasználó