Szeretném a segítségeteket kérni. Nemrég egy barátom vett egy gépet, én kisértem el. AMD xp1800+ Pár nap jó működés után a gép használhatatlan. Bekapcsolás után a monitor nem jelenit meg semmit, csak egy zöld keretes ablakban mozgat egy ablakot, rajta a szöveg:
No input signal.
Namost annyi rutinom nekem is volt, hogy ugye átnézzük először is hogy minden jól a helyén van, elsősorban a videokártyába menő monitordugesz. Ezt többször ki be, semmi változás, ugyanez, pedig rendesen beledugtuk. Aztán kivettük a videókártyát is , hátha ha ujra betesszuk oks lesz, ATI 9000 LE 64 mb, visszadugtuk jobban, semmi változás.
Szóval minden bizonnyal az a csatlakozó dugesszel lehet a gond, a monitor ezt a szines hibauzenetet megjeleníti, tehát nem tök sötét, egyszerüen nem érzékel bemenő jeleket.
Namost itt ugye az a gond, hogy most visszavihetnénk a monitort (azt a csatlakozó dugeszt nem lehet ugye kihuznia monitorbol.. vagy igen?

Kérdés az lenne tud e esetleg valami megoldást hol lehetne a hibát keresni, mit kéne még megnéznünk, van e esély a monitor helybenhagyására, és persze arra, hogy működjön rendesen

Előre is köszi a válaszokat!