HWSW Informatikai Kerekasztal: EPoX Fanok ide, avagy EPoX FAQ - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (76 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

EPoX Fanok ide, avagy EPoX FAQ Értékeld a témát: -----

#171 Felhasználó inaktív   Scytam 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2004. 05. 03. 07:30

Idézet: Telcontar - Dátum: 2004. április 30, péntek - 21:03

Ugye merevlemezről írtál? Mert a 48x-os sebesség igencsak leterheli a merevlemez sávszélességét. Nem véletlenül tesznek minden író firmware-jébe pufferkiürülés elleni védelmet is...

Nem, CD copy.
A 4x-es is!
Ne menj mögöttem, mert nem vezetlek.
Ne menj előttem, mert nem követlek.
Mellettem se menj.
CSAK HAGYJ A FRANCBA BÉKÉN!

#172 Felhasználó inaktív   Omega 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2004. 05. 03. 10:47

04.24-én szombaton vittem vissza a gépemet gariba... még mindig várhatok, kis eséllyel e hét csütörtökön érkezik javítva, vagy cserébe egy vadi új...  :(

Nagyon mérges vagyok. Kiadok negyedmilliót gépre, azért ennyit, hogy biztosan minőséget kapjak, ne legyen szívás. Erre 14 napon belül elromlik! :mad: Ez hagyj ám, de azért elvárnám, hogy ennyi üzemidő után tönkrement cuccot ne vizsgálgassák hetekig, hanem kapkodják magukat és villámgyorsan dobják hozzám az új lapot! :mad: Mindez úgy, hogy a cuccot ismerős számtechbolt tulajomnál vettem...

:(

Szerkesztette: Omega 2004. 05. 03. 10:48 -kor

#173 Felhasználó inaktív   Air 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 03. 11:25

Uzletben nincs baratsag!!
Ezt en egy eletre megtanultam. Haverom cegere vettem a gepemet, mondvan, hogy o majd visszaadja az AFA-t. Tavaly oktoberben vettem a gepet, a penzre meg meg mindig varok.  :(  Pedig nagyon jo cimborak voltunk.
Szoval en azt mondom, hogy inkabb idegennel tessek vasarolni, mert az konnyebb rugdosni, meg fogy. vedelemmel fenyegetni, mint az ismerost..

#174 Felhasználó inaktív   Omega 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2004. 05. 03. 12:18

Mi vonatkozik ilyen esetre? Tehát meddig tarthatják bent a gépemet? Mert ugye a többi alkatrészre is pereg a gariidő :rolleyes: Ráadásul a videokarim Pestről hozattam... :(

#175 Felhasználó inaktív   Eiki 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 03. 20:01

Idézet: Piftuka - Dátum: 2004. máj 1, szombat - 11:38

Végül is mindegy (megjegyezve, hogy a HERTA Számítástechnika erősen az "übergáz" kategóriába tartozik :down: ). Azért csak EPoX KT600 (SATA-val) az én szimpla ASUS KT400-asommal szemben.

Mesélj, mennyire vagy elégedett a lappal!  ;)

Eddig minden megy flottul, 2500+ is hozza a tuningpotenciált, 3200+ megy core emelés nélkül, TT Vulcano 11+ Xaserrel. Szal egyenlőre elégedett vagyok teljesen, kopp, kopp, kopp...  :)

#176 Felhasználó inaktív   Piftuka 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2004. 05. 04. 08:51

A stabilitás is rendben van, ugye? IDE és memória sebesség?
"If i could fly, like the king of the sky..."

"A magad tetteiért akkor is te vagy a felelős, ha más a hibás."

#177 Felhasználó inaktív   Eiki 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 04. 12:19

Soha semmi sem fagyott még meg, nem volt újraindulás sem. Memória és HDD sebességet ne kérdezz, mert 2*256 DDR400 és 1*256 DDR333 miatt jelenleg 333Mhz-en megy a memória, a winchester pedig egy 5400-es Maxtor, szal nem kapnál valós eredményeket. Én mindenesetre nyugodt szívvel tudom ajánlani, föleg ennyi pénzért. Ráadásul kapsz SATA-RAIDet :)

#178 Felhasználó inaktív   Orgi 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 04. 16:51

Hm, nekem is 8kra2+-om van és egy ideje fagyogat keményen, általában usb-re hivatkozva. De az elején nem csinálta, szóval gondolom az xp-m barkácsoltam el vmikor...Viszont a support 1 nap alatt válaszolt, igaz csak annyit, hogy megkérdik Tajvant a problémámról:)

#179 Felhasználó inaktív   Gery20 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2004. 05. 04. 23:16

Tudnátok segíteni???
Egy EPOX 8k3a-as alaplapom van és az lenne a kérdésem hogy ez elbírja-e a 2200+-os procit vagy esetleg annál még durvábbat egy 2500+ Bartont!
Minden segítséget köszönök! :respect:

Thx

#180 Felhasználó inaktív   Gery20 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2004. 05. 05. 12:17

Senki???? :confused:

#181 Felhasználó inaktív   [sabee] 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 05. 13:25

Idézet: Gery20 - Dátum: 2004. máj. 5, szerda - 11:17

Senki???? :confused:

Én úgy tudom igen. De ezt ne vedd készpénznek...

szerk:
De ha már itt vagyok kérdezek én is:
8RDA3+ alaplapom van és a 3.3V nálam 2.55-2.65V körül mocorog, de emellett a proc teljesítménye (2500Barton) kb egy 1.7 Celeronét érte el a Sandra szerint, Aquamarkban 35xxx helyett 21xxx, 3dmark03ban kb -600 pötty a 2-3 héttel ezelőtti állapothoz képest. És emellett LÁTHATÓAN lassabb, a C&C Generalsban is állandóan megakad teljes 1s-re is akár, lehetetlen a scrollozás 800x600-ban a legminimálisabb detail-en is...

Tegnap visszavittem a bótba (a Hertához) és azt mondták ez nem garanciális meghibásodás!!? :reklamacio:  :reklamacio:  és ez azért van mert egy Zalman NB47-t tettem a kerregő epoxos venti helyére...megáll az eszem (vagy ez mindenhol igy van?)

Szerkesztette: [sabee] 2004. 05. 05. 13:30 -kor

konfig / asszony-konfig
It's not denial. I'm just selective about the reality I accept.

#182 Felhasználó inaktív   Telcontar 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 05. 19:38

Idézet: [sabee

,2004. máj. 5, szerda - 14:25] Én úgy tudom igen. De ezt ne vedd készpénznek...

szerk:
De ha már itt vagyok kérdezek én is:
8RDA3+ alaplapom van és a 3.3V nálam 2.55-2.65V körül mocorog, de emellett a proc teljesítménye (2500Barton) kb egy 1.7 Celeronét érte el a Sandra szerint, Aquamarkban 35xxx helyett 21xxx, 3dmark03ban kb -600 pötty a 2-3 héttel ezelőtti állapothoz képest. És emellett LÁTHATÓAN lassabb, a C&C Generalsban is állandóan megakad teljes 1s-re is akár, lehetetlen a scrollozás 800x600-ban a legminimálisabb detail-en is...

Tegnap visszavittem a bótba (a Hertához) és azt mondták ez nem garanciális meghibásodás!!? :reklamacio:  :reklamacio:  és ez azért van mert egy Zalman NB47-t tettem a kerregő epoxos venti helyére...megáll az eszem (vagy ez mindenhol igy van?)

Tápegységed típusa?
nForce driver fent van? Verziója?

Nem mellesleg: a garanciális holmikon (így az alaplapokon is) házilag, pontosabban nem szervizben elvégzett bármilyen módosítás garanciavesztéssel jár. Még a BIOS frissítése is.

Szerkesztette: Telcontar 2004. 05. 05. 19:48 -kor

... a trip back in time is all I need ...

#183 Felhasználó inaktív   Telcontar 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 05. 19:45

Idézet: Gery20 - Dátum: 2004. máj. 5, szerda - 0:16

Tudnátok segíteni???
Egy EPOX 8k3a-as alaplapom van és az lenne a kérdésem hogy ez elbírja-e a 2200+-os procit vagy esetleg annál még durvábbat egy 2500+ Bartont!
Minden segítséget köszönök! :respect:

Thx

Türelem, barátom. Itt a válasz: ftp://ftp.epox.com/d...port-mature.pdf . Eszerint a lapodban Barton egyáltalán nem megy, T-bredből a 2600-os igen.

#184 Felhasználó inaktív   Piftuka 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2004. 05. 05. 19:49

Idézet: Gery20 - Dátum: 2004. máj. 5, szerda - 0:16

Tudnátok segíteni???

Elég régi lap. Már a PC SUPPORT listában sem szerepel. A 8K5A sorozat (szintén KT333 chipset) ugyan igen és támogatja is a Tbred és Barton magos procikat 2700+ ill. 3000+-ig.

De a legbiztosabb, ha írsz az EPoX supportnak! Jellemzően !!!1 órán belül!!! válaszolnak.
"If i could fly, like the king of the sky..."

"A magad tetteiért akkor is te vagy a felelős, ha más a hibás."

#185 Felhasználó inaktív   Telcontar 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2004. 05. 05. 20:01

Idézet: Piftuka - Dátum: 2004. máj. 5, szerda - 20:49

De a legbiztosabb, ha írsz az EPoX supportnak! Jellemzően !!!1 órán belül!!! válaszolnak.

:up: Persze, angolul írj. Ha magyarul írsz, kicsit tovább kell várni. :D

• Csoport: Vendég

Elküldve: 2004. 05. 05. 22:21

Na benéztem ide újra! Ugye írhatok is? Már lassan fél éve a sötét oldal tagja lettem.

Valaki itt kérdezte a 8KRAI tapasztalotakat. Hát az integrált hang elég felejtős rajta, amúgy semmi gáz nem volt vele, csak a mind a 6 Pci slot gyárilag nem működött rajta, ezért vettem pénégyet, de próbálok visszafejlődni, de bazz nem megy, senkinek nem kell ez az ótvartos szar gép!  :reklamacio:

Szeintem még mindig az Epox a legjobb AMD-s alaplapgyártó, volt 4 Epox lapom, mindegyik fasza volt, kivéve a gyári hibásat.

#187 Felhasználó inaktív   t.imi 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 06. 00:38

HI!
Segitenétek egy kicsit?
Vettem ma egy 8rda3I-t és nem akarja az igazat.
Állandóan kékhalál van.
Beraktam a lapot, bios frissités a cd-n található okosságal,elöször a cd-n található,majd a 3.13-as nforce driverrel is néztem.vga driver 4.4.A kis piros azt írja, hogy FF .Kékhalálkor is.
A lap rev 2.1-es
2x512 infineon az egyiket az aida ac&dc-nek írja :confused: .club3d 9800pro,2800+ barton,420w chieftec,aerocool dp102.
Földelt konnektor stb..
Elöször 200x11-ben ment és fel is ment az XP minden gond nélkül.Mem idözités 7-3-3-3.Semmit nem csinálok és kék halál..
Visszavettem 12.5x166-ra,mem 8-4-4-3 minden default, akkoris halál.XP újra fel, halál alapon már a telepitésnél.
Néha kibír 10 percet is.
Hibának azt írja, hogy ellenőrizzem, hogy nincs -e tele a merevlemez v. cseréljem ki a vga-t :confused: , kapcsoljam ki az árnyékozást és a mittom én mit.A hibariport, valami nem megfelelő driverről irkál......

Most kikapcsoltam a fast writet, majd meglátom mi lessz.
Van valami tippetek?Most már 20 perce megy (igaz full bután) és semmi gond.kopp-kopp.
THX!!!

Szerkesztette: t.imi 2004. 05. 06. 00:50 -kor

Csak szőrmentén :) Nekem van mobilszámom és NEKED?

#188 Felhasználó inaktív   Don Juan de la Mankó 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 06. 06:09

Sokat olvasgattam ebben a témában, de semmi, ezért feteszem a kérdést.
Epox 8RDA3-as lapom van egy TbredB-s 1800+ procival, amir 8*220-on hajtok. A procin egy Igloo GT 2510 van.
A kérdésem az lenne, hogy ki, hogyan és milyen hűtővel tudta 11*200-as sebbességre sarkalni ezeket a procikat?
Tudom nagyobb feszt kell neki adni, ez is megtörtént. A szokásos tuning beállítások is OK-sak. Éppen venni akarok egy normális halk hűtést, ami kellemesen csendes , de amellett meg is hűti a procit.
Ha tudtok ilyet, pls ajánljatok egyet! Zalmas 7000Cu kizárva a tömege miatt.
A segítségeteket előre is köszi!

#189 Felhasználó inaktív   Omega 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2004. 05. 06. 06:21

Lsd. aláírásom. :respect:

#190 Felhasználó inaktív   Don Juan de la Mankó 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 06. 08:24

Utána néztem a Tuning részen és a Spire Falconrock II és a GT Igloo 2410 között szinte semmi különbség nincs. Sem zaj, sem hűtés szintjén. Azaz nagyon elenyésző a különbség.
Más 5let?

Téma megosztása:

• (76 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.