HWSW Informatikai Kerekasztal: EPoX Fanok ide, avagy EPoX FAQ - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (76 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 44
  • 45
  • 46
  • 47
  • 48
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

EPoX Fanok ide, avagy EPoX FAQ Értékeld a témát: -----

#901 Felhasználó inaktív   NeCrO 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2004. 10. 05. 13:14

Idézet: lenbazso - Dátum: 2004. okt. 5., kedd - 14:04

Tudna valaki egy jó típust ajánlani egy 2.5-es Bartonhoz, 1 GB DDR-hez? Lényeg, hogy   ár/teljesítmény viszonlatban jobb legyen az abit AN7-esnél.

:rolleyes:

Háát Abithoz nem értek, de ár/teljesítményben a 8RDA3I-t tudom ajánlani...nekem is ez van :p
Jöttem, láttam, fagytam...
Arra ébredtem, hogy a takarítónő az őrület határát súrolja , ezután lementem a Postára és feladtam a reményt...

#902 Felhasználó inaktív   Lanchadan 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 10. 05. 13:37

Idézet: NeCrO - Dátum: 2004. okt. 5., kedd - 14:14

Háát Abithoz nem értek, de ár/teljesítményben a 8RDA3I-t tudom ajánlani...nekem is ez van :p

Szerintem is nagyon jó (bár én nem húzom ismeret hiányában, de stabilnak mondható, főleg az előző abitos lapomhoz képest...)
Neked hányas Rev. van?
AMD 2500@3200+, Abit NF7-S v2.0, Infineon 2*256MB/400MHz, Kingmax 512MB/400MHz, Dell 17", Gecube 9550 400/500

#903 Felhasználó inaktív   NeCrO 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 10. 05. 16:29

Idézet: Lanchadan - Dátum: 2004. okt. 5., kedd - 14:37

Szerintem is nagyon jó (bár én nem húzom ismeret hiányában, de stabilnak mondható, főleg az előző abitos lapomhoz képest...)
Neked hányas Rev. van?

írtam feljebb hogy 3.2 :)
Arra ébredtem, hogy a takarítónő az őrület határát súrolja , ezután lementem a Postára és feladtam a reményt...

#904 Felhasználó inaktív   lenbazso 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 10. 05. 17:25

Idézet: NeCrO - Dátum: 2004. okt. 5., kedd - 12:14

miért pont ezen típus mellett döntöttél? mivel más, mint pl. a 3+?

#905 Felhasználó inaktív   NeCrO 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 10. 05. 18:59

Idézet: lenbazso - Dátum: 2004. okt. 5., kedd - 18:25

miért pont ezen típus mellett döntöttél? mivel más, mint pl. a 3+?

Tuning lapot akartam, és olyat ami stabil is. Valahogy Abit sosem volt vonzó számomra. Hogy miért választottam 3I-t 3+ helyett? Pénz... Lemondtam Sata-ról meg FireWire-ről, és megúsztam 7ezerrel...

#906 Felhasználó inaktív   Fec 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 10. 05. 22:24

ööö tud valaki segíteni EBBEN

#907 Felhasználó inaktív   Lanchadan 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 10. 06. 07:21

Idézet: NeCrO - Dátum: 2004. okt. 5., kedd - 17:29

írtam feljebb hogy 3.2 :)

Nem olvastam :rolleyes:
Nekem a 3.1-es csinál néha furcsa dolgokat :confused: De szerencsére csak indulásnál, és hamar abbahagyja :D
AMD 2500@3200+, Abit NF7-S v2.0, Infineon 2*256MB/400MHz, Kingmax 512MB/400MHz, Dell 17", Gecube 9550 400/500

#908 Felhasználó inaktív   lenbazso 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 10. 06. 11:12

Idézet: NeCrO - Dátum: 2004. okt. 5., kedd - 17:59

Tuning lapot akartam, és olyat ami stabil is. Valahogy Abit sosem volt vonzó számomra. Hogy miért választottam 3I-t 3+ helyett? Pénz... Lemondtam Sata-ról meg FireWire-ről, és megúsztam 7ezerrel...

tulajdonképpen annyira nem lényeg hogy tuning lap legyen, de stabil az igen. haver magasztalja az an7-est, mint az abit eddigi legjobb amd-s lapját, azért ez a szint nálam. ha lenne az epox-nál ilyen tudású vagy jobb, megfelelő árért, akkor nem az an7-est venném meg.

#909 Felhasználó inaktív   NeCrO 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 10. 06. 13:15

Idézet: lenbazso - Dátum: 2004. okt. 6., szerda - 12:12

tulajdonképpen annyira nem lényeg hogy tuning lap legyen, de stabil az igen. haver magasztalja az an7-est, mint az abit eddigi legjobb amd-s lapját, azért ez a szint nálam. ha lenne az epox-nál ilyen tudású vagy jobb, megfelelő árért, akkor nem az an7-est venném meg.

Háát nem tudom... csak nézd meg hol áll az Abit világviszonylatban, utánna nézd meg Epox-ot...
Amúgy valaki írta anno valamelyik topic alatt, hogy a kissé "gyöppösödött" társadalomban az emberek nem azt nézik nekik mi a jó, hanem hogy a többségnek ez van...persze a döntés mindenkinek a maga dolga...

#910 Felhasználó inaktív   Lanchadan 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 10. 06. 13:52

Idézet: NeCrO - Dátum: 2004. okt. 6., szerda - 14:15

Háát nem tudom... csak nézd meg hol áll az Abit világviszonylatban, utánna nézd meg Epox-ot...
Amúgy valaki írta anno valamelyik topic alatt, hogy a kissé "gyöppösödött" társadalomban az emberek nem azt nézik nekik mi a jó, hanem hogy a többségnek ez van...persze a döntés mindenkinek a maga dolga...

1 a lényeg, az Epox RDA3+ RDA3I lapjai sztem legalább olyan jók, mint bármely Abit, és akkor még alábecsültem az Epoxot.
Üzeten az Abitosoknak: lehet sorban állni a hátsómért :kma:  :dj:

Szerkesztette: Lanchadan 2004. 10. 06. 13:55 -kor

#911 Felhasználó inaktív   lenbazso 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 10. 06. 14:30

Idézet: NeCrO - Dátum: 2004. okt. 6., szerda - 12:15

nem tudom hol áll az abit és az epox, de lehet nem is számít. pár éve az intel sokkal előrébb volt mint az amd, mégis sok ember inkább amd-t vett, mert kevesebb pénzért többet kapott.  :think:  szerintem az számít mit kapsz a pénzedért.  :smoker:  havernak an7-es lapja van, gond nincs vele. felszerelsége nagy, ára nem. mivel epoxom már volt, ezért szeretnék újra is azt, de nem minden áron, csak ha az an7-est übereli ár/teljesítmény viszonylatban valamelyik típus.  :)  nincs értelme az epox márkáért többet fizetni, ha nem kapok érte jobbat, és ha úgyvehetem, hogy az abittal nem lesz gond.  ;)  lehet a társadalom "gyöpösödött", de ha tudnám mi a jó nekem, nem kérném mások véleményét, tapasztalatát, de mindenképpen az számít mi a jó nekem, mert a végén én döntök. egy a lényeg, a lap ár/teljesítmény viszonya a lehető legjobb legyen, mert akkor járok a legjobban.  :cool:

#912 Felhasználó inaktív   lenbazso 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 10. 06. 14:33

Idézet: Lanchadan - Dátum: 2004. okt. 6., szerda - 12:52

1 a lényeg, az Epox RDA3+ RDA3I lapjai sztem legalább olyan jók, mint bármely Abit, és akkor még alábecsültem az Epoxot.
Üzeten az Abitosoknak: lehet sorban állni a hátsómért :kma:  :dj:

nem kétlem hogy az Epox RDA3+ RDA3I lapjai legalább olya jók mint bármelyik abit, de ha többet fizetsz pár ezerrel ugyanazért, akkor is megéri epoxot venni?  :think:

#913 Felhasználó inaktív   G@ben 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 10. 06. 14:42

Előző oldalon feltett kérdésre várnék megerősítést vagy ellenvetést: okoz-e gondot a FET-en levő borda a közvetlen mellette (kb 0,5mm) levő kondinál? És elég stabil-e az a ragasztó, ami gyárilag van a borda alján?
Amit ma letölthetsz, ne halaszd holnapra!

#914 Felhasználó inaktív   Bucy 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 10. 06. 18:06

Idézet: G@ben - Dátum: 2004. okt. 6., szerda - 15:42

Előző oldalon feltett kérdésre várnék megerősítést vagy ellenvetést: okoz-e gondot a FET-en levő borda a közvetlen mellette (kb 0,5mm) levő kondinál? És elég stabil-e az a ragasztó, ami gyárilag van a borda alján?

Eddig 1 8rda+ -t raktam össze amihez adtak bordát, de én felnyomkodtam azóta is megy, sokat nem foglalkoztam vele. :)

#915 Felhasználó inaktív   Telcontar 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 10. 06. 22:46

Idézet: lenbazso - Dátum: 2004. okt. 6., szerda - 15:33

nem kétlem hogy az Epox RDA3+ RDA3I lapjai legalább olya jók mint bármelyik abit, de ha többet fizetsz pár ezerrel ugyanazért, akkor is megéri epoxot venni?  :think:

Szvsz meg. Próbálj egyszer gariztatni egy AN7-et mondjuk a...nemmondomhol, meg egy dEPoX-ot a Hertánál. :)

És az sem mindegy, hogy mekkora az esélyed egy nemkívánt gariztatásra. :)
... a trip back in time is all I need ...

#916 Felhasználó inaktív   NeCrO 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 10. 06. 23:07

Idézet: Telcontar - Dátum: 2004. okt. 6., szerda - 23:46

Szvsz meg. Próbálj egyszer gariztatni egy AN7-et mondjuk a...nemmondomhol, meg egy dEPoX-ot a Hertánál. :)

Az én Epoxomra is 2 év gari van... :p

Nem tudom mennyibe kerül egy an7, ha látok árat, akkor tudok viszonyítani... :) Eddig Asus-aim voltak, azok mai napig iszonyú stabilak...most Epoxom van és szintén ugyanezt tapasztaltam...Abitos haveroknál (igaz hogy régebbi lapokról van szó) mindíg volt eddig valami gebasz...
Aztán lehet csak az én környezetemben tapasztalhatók ilyenek... :D

#917 Felhasználó inaktív   lenbazso 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 10. 07. 07:44

Idézet: Telcontar - Dátum: 2004. okt. 6., szerda - 21:46

Haver már régebben vette az an7-esét, volt gond is vele, kicserélték gariba Kecskeméten. Kár hogy ahány ember, annyi féle tapasztalat.  :(

#918 Felhasználó inaktív   lenbazso 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 10. 07. 07:45

Idézet: NeCrO - Dátum: 2004. okt. 6., szerda - 22:07

Az én Epoxomra is 2 év gari van... :p

Nem tudom mennyibe kerül egy an7, ha látok árat, akkor tudok viszonyítani... :) Eddig Asus-aim voltak, azok mai napig iszonyú stabilak...most Epoxom van és szintén ugyanezt tapasztaltam...Abitos haveroknál (igaz hogy régebbi lapokról van szó) mindíg volt eddig valami gebasz...
Aztán lehet csak az én környezetemben tapasztalhatók ilyenek... :D

Kecskeméten 21000FT az an7. Asus-om nekem is volt, többet nem lesz. Haveri körbe egy ember csak abitot vesz, idáig kifogta, egy sem volt rossz.

#919 Felhasználó inaktív   lenbazso 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 10. 07. 07:53

Úgy látom nincs szerencsém. Idáig még nem futott be olyan ember, aki tudott volna olyan típust mondani, amelyik annyit vagy többet tud, mint az abit an7ese(21000), és 25000 alatt van az ára.  :(

#920 Felhasználó inaktív   Surgeon 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2004. 10. 07. 09:44

Idézet: G@ben - Dátum: 2004. okt. 6., szerda - 15:42

Nekem az összes ilyen kis borda a FET-ekre ment, és nygyon szilárdan üldögélnek ott mostmár majd' fél éve. Épp a múlt héten néztem meg tart-e még a ragacs, és jó!
A kondiknál sem okoztak semmi gondot. A'sszem elég kimerítő voltam. :)

Téma megosztása:

• (76 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 44
  • 45
  • 46
  • 47
  • 48
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.