Idézet: NeCrO - Dátum: 2004. okt. 6., szerda - 12:15
Háát nem tudom... csak nézd meg hol áll az Abit világviszonylatban, utánna nézd meg Epox-ot...
Amúgy valaki írta anno valamelyik topic alatt, hogy a kissé "gyöppösödött" társadalomban az emberek nem azt nézik nekik mi a jó, hanem hogy a többségnek ez van...persze a döntés mindenkinek a maga dolga...
nem tudom hol áll az abit és az epox, de lehet nem is számít. pár éve az intel sokkal előrébb volt mint az amd, mégis sok ember inkább amd-t vett, mert kevesebb pénzért többet kapott.

szerintem az számít mit kapsz a pénzedért.

havernak an7-es lapja van, gond nincs vele. felszerelsége nagy, ára nem. mivel epoxom már volt, ezért szeretnék újra is azt, de nem minden áron, csak ha az an7-est übereli ár/teljesítmény viszonylatban valamelyik típus.

nincs értelme az epox márkáért többet fizetni, ha nem kapok érte jobbat, és ha úgyvehetem, hogy az abittal nem lesz gond.

lehet a társadalom "gyöpösödött", de ha tudnám mi a jó nekem, nem kérném mások véleményét, tapasztalatát, de mindenképpen az számít mi a jó nekem, mert a végén én döntök. egy a lényeg, a lap ár/teljesítmény viszonya a lehető legjobb legyen, mert akkor járok a legjobban.