Hello.
Koszonom a hozzaszolasokat.
A videokartyam a regi lapomban ABIT KT7E csodaszepen megy! 8pipe, nem kockas nem doglodik. (Csak nem fert bele nagyobb proci ezert mennie kellet).
A jo legyen sz*ar a kartya... Linux alatt vitt magaval mindent, sem ping sem ssh, semmi. Ha el is szall az X mert a kartya bekrepal a kernel nem hinnem, hogy belepusztulna, meg minden mas. A kockazas a drivertol is fugg! Leaginkabb attol, ha belepek a BIOS-ba. Ha belepek akar mentek akar nem maris kockaz a kep (termeszetesen csak windows alatt), de nem is javul meg, csak power off utan. Ha nem lepek be akkor egesznapos hasznalat utan sem dolgik be a kep kissmillio ketto ujrainditas utan sem. Yut eszembe Linux alatt nem is megy a plusz 4 pipe... es ott is megdoglott

-> mindegy, hogy van-e softmod vagy nincs..
Nem lehet, hogy vmit nem ugy detektal, vagy mittomen?!
Erdemes az uj 2.7-es biost beegetni??? nekem 2.6-van... (a legujabb helyett)
Egyebkent, egyre inkabb kezdem azt hinni, hogy abszolut nem mindegy, hogy milyen alaplapba milyen kartyat dugsz...
A regi KT7E-ben ez a kartya szepen ment, viszont egy GF2MX es egy GTS szinte hasznalhatatlan volt, mert hianyoztak a texturak stb... ugyanezek a kartyak masik gepben csont nelkul mennek...
Meg azt is olvasgattam itt a forumban, hogy nehanyotoknak vannak "bios problemai"pll elfelejti, ha kihuzom, nem is meri fel jol a cput elso inditasnal stb....
Futtatam tegnap prime95-t, mondjuk csak 12 oran at, de no warnings, no errors...
Mondjuk, hogy a tap nem birna a konfigot, mert mar oreg (kb masfel eves). Vettem egy (nem rohog!!) 650W-os tapot Chieftech-re nem volt penz.. ez Sweex vagy mi a banat... Massziv doboz es bazi nehez!
A cpu fesz (1,6V) 1,57-1,59
a tobbire most nem emlekszem... kb mik azok az ertekek amik yok?..
nah lelovom magam..
sziasztok