Akkor talan hallgassuk (nezzuk) meg AMDt is, mit ajanlanak hezagkitoltonek ...
[url="http://"http://www.amd.com/us-en/assets/content_type/DownloadableAssets/section5-high.wmv"]http://www.amd.com/u...ction5-high.wmv[/url]
udv fram
ezüst paszta vezeti az áramot?
Elküldve: 2003. 01. 05. 23:36
Fazze számomra eddig egyértelműnek tűnt, hogy vezeti, de most már nem tudom. Elvileg Vezetnie kellene (ha jó hővezető, meg ha tényleg ezüstpor van benne), a fémoxidok már nem biztos hogy vezetik az áramot, sőt sok nem is vezeti. Hogy az ezüsttel mi a helyzet azt nem tudom.
De már kiváncsi lennék, hogy tényleg mi a helyzet.
:confused:
De már kiváncsi lennék, hogy tényleg mi a helyzet.
:confused:

AMD Athlon64 X2 3800+, ASUS M2N-E, ASUS EAX1600PRO 512DDR2, 2xSamsung 250GB HDD, 2x512 DDRII
Elküldve: 2003. 01. 06. 16:26
mostmár én is kíváncsi vaok

Enermax 525W Pro82+, Gigabyte GA-EP35C-DS3R, Core™2 Quad CPU Q9400, Zalman CNPS9500 AT, 2x 4GB Kingmax DDR3-1333 , Gigabyte GTX460OC 768mb, ADATA 64gb SSD, 2x 500GB SATA2 Hitachi (R0),HITACHI 1500GB 7K3000 SATA3, Pioneer 212D, Toshiba SD-M1802, 22"W Asus, Logitec MOMO Racing, APC CS500, Windows 7 / 64, Net : 25/5 DSL Extra by thome
Elküldve: 2003. 01. 06. 21:13
aki kiváncsi hamar megöregszik
egyértelmű a kérdés, nem?
a Titán féle trutyi nem vezet
a fenti márkás ezüst trutyi szintén nem vezet

egyértelmű a kérdés, nem?
a Titán féle trutyi nem vezet
a fenti márkás ezüst trutyi szintén nem vezet
Elküldve: 2003. 01. 08. 15:05
Muszáj nekem is hozzászólni.
Fémoxidok : nagyon jó szigetelők lásd: IC gyártás
Fémek (egy része köztük az ezüst) igen jó vezetők (hő,áram)
Szén (grafit) eléggé jól vezet. (mármint áramot)
Ezeket szuszpendálják egy semleges vivőanayagban ami feltételezhetően csak a felhasználást könnyíti (nem fújja el a szél). Ezek a szemcsék mintegy lebegve ebben szilikonmasszában nyilván nem vezetik túl jól a villáramot, de magyarázza el valaki , hogy mi a bánatos ménkűnek kellene ezzel mindent bemaszatolni? Nem elég csak a proci hűtéssel érintkező felülete?
Ha meg mégis összekentük érdemesebb nem kisérletezni, (vagy így mulat egy úr?).
Továbbá a fémezüst normál földi atmoszférán igen hamar ezüst-oxid és ezüst-szulfid(t) lesz és máris nem vezet olyan jól.
Ha hülyeséget írtam javítson ki aki biztosat tud!
Kivéve LamExpert !
Fémoxidok : nagyon jó szigetelők lásd: IC gyártás
Fémek (egy része köztük az ezüst) igen jó vezetők (hő,áram)
Szén (grafit) eléggé jól vezet. (mármint áramot)
Ezeket szuszpendálják egy semleges vivőanayagban ami feltételezhetően csak a felhasználást könnyíti (nem fújja el a szél). Ezek a szemcsék mintegy lebegve ebben szilikonmasszában nyilván nem vezetik túl jól a villáramot, de magyarázza el valaki , hogy mi a bánatos ménkűnek kellene ezzel mindent bemaszatolni? Nem elég csak a proci hűtéssel érintkező felülete?
Ha meg mégis összekentük érdemesebb nem kisérletezni, (vagy így mulat egy úr?).
Továbbá a fémezüst normál földi atmoszférán igen hamar ezüst-oxid és ezüst-szulfid(t) lesz és máris nem vezet olyan jól.
Ha hülyeséget írtam javítson ki aki biztosat tud!
Kivéve LamExpert !

Elküldve: 2003. 01. 08. 17:11
idézet:
Ezt írta corten:
[/quote]
a gyors oxidáció igaz az aluminimora is, ami ebben a formában már szintén szigetel /mint a legtöbb fémoxid/. ezért érdemes közvetlenül a paszta felvitele elött a felületet finoman felcsiszolni.