HWSW Informatikai Kerekasztal: MSI alaplapok találkahelye - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (72 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

MSI alaplapok találkahelye Értékeld a témát: -----

#181 Felhasználó inaktív   Sir Borotva 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2004. 07. 27. 16:05

Idézet: szaki - Dátum: 2004. júl. 27., kedd - 14:54

MSI veboldalrol letoltod a szukseges drivereket es cd-re irod. Ez egyszerubb es a legujabakat hasznalhatod.

http://www.msi.com.tw/program/support/driv...?UID=452&kind=1

Már megtettem, letöltöttem, felraktam, de nem vagyok elégedett. Szerettem volna megpróbálni az eredeti telepítő CD-t, hátha valamit kihagytam, vagy nem töltöttem le. Lehet, h. egy win újratelepítés kellene és újra stabil rendszerem lenne (i845PE-s lap volt előtte)?

Mindenesetre köszönöm a linket.  :)
Neked sincs ilyen lapod véletlenül?  :think:
A memória az a hogyishívják, ami izéket képes megmozdítani.
(Dévényi T.)

#182 Felhasználó inaktív   richies 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2004. 07. 29. 09:11

Re all!

Bird of Pray -nek:

sima delta l, nem ilsr...
van egy jumper, amelyikkel 100mhz-re át lehet rakni ha véletlen túlhúztad, s a vcore alapon volt
sztem az eeprom elszállt...
:think:
all bitches

#183 Felhasználó inaktív   Bird-Of-Prey 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 07. 29. 13:08

Idézet: richies - Dátum: 2004. júl. 29., csütörtök - 8:11

Re all!

Bird of Pray -nek:

sima delta l, nem ilsr...
van egy jumper, amelyikkel 100mhz-re át lehet rakni ha véletlen túlhúztad, s a vcore alapon volt
sztem az eeprom elszállt...

hülye kérdés de BIOS reset volt?

én még mielőtt elkezdenék hideg vizet inni a MOBO-ra tesztelnék egy másik memoval és másik proccal is...

mem:fsb 1:1en, ha lehet 333Mhz-s memoval és egy másik bartonnal... szerintem ha meg tod oldani mindenképpen prószáld ki... bajnem lehet belőle....
Nem állhatunk meg, ez denevérország....

#184 Felhasználó inaktív   richies 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 08. 12. 09:49

na hi!
perzse, hogy volt:)
nem vagyok  :lama:  :p

alaplapcsere volt...
:respect:

s kaptam hozzá kör ide kábelt is:D
all bitches

#185 Felhasználó inaktív   Bird-Of-Prey 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 08. 12. 10:03

Idézet: richies - Dátum: 2004. aug. 12., csütörtök - 8:49

na hi!
perzse, hogy volt:)
nem vagyok  :lama:  :p

alaplapcsere volt...
:respect:

s kaptam hozzá kör ide kábelt is:D

OK :up:  ;)

ui.: nem sértésnek szántam, csak gondoltam lehet hogy elfelejtetted vagy akármi... ;) :beer:

#186 Felhasználó inaktív   richies 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 08. 13. 07:57

nah megvan az új lap. ebebn is meleg a proc, idle 55 minimum :(
s a memóriáimat se ekdveli, kékhalál, meg el sem indul, csak ha 1 van benne... grrrr
all bitches

#187 Felhasználó inaktív   Gabesz 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 08. 13. 11:57

Helo! :)

En voltam a front usb-s hulyegyerek  :D Azok mar mennek, kosz a segitseget, vegul is csak egyik megy... meg a + - forditva kell, de most jo!

Viszont megint talaltam valamit...
http://www.freeweb.hu/hgabesz/msi.gif
Itt a kepen latszik ez a 20CM thermistor, nos az erdekelne, hogy ilyet honnan lehet beszerezni? Vagy csak sima thermisztor is jo?
ThinkPad X61
XBOX360

TopGearHungary

#188 Felhasználó inaktív   Bird-Of-Prey 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 08. 13. 12:13

Idézet: Gabesz - Dátum: 2004. aug. 13., péntek - 10:57

Helo! :)

En voltam a front usb-s hulyegyerek  :D Azok mar mennek, kosz a segitseget, vegul is csak egyik megy... meg a + - forditva kell, de most jo!

Viszont megint talaltam valamit...
http://www.freeweb.hu/hgabesz/msi.gif
Itt a kepen latszik ez a 20CM thermistor, nos az erdekelne, hogy ilyet honnan lehet beszerezni? Vagy csak sima thermisztor is jo?

akkor segített a rajz amit gyorsan összetákoltam?  ;)

pontosan minek is ez a termisztor neked?

#189 Felhasználó inaktív   Gabesz 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 08. 13. 12:23

Igen segitett a rajz, kosz szepen :) csak mint mondtam a pozitiv meg a negativ forditva kellett... De hulye egy lap ez vagy nem tudom, elvileg csak 8 erintkezonek kellene lennie, erre van 10, de egyik oldala jo csak, a bal.

Hat ha jol ertelmeztem szereny tudasommal az angol szoveget  :) Akkor az a termisztor merne az AGP kartya homersekletet. Vagyis hat akkor meri ha odateszem hozza gondolom :)
ThinkPad X61
XBOX360

TopGearHungary

#190 Felhasználó inaktív   BBalázs 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 08. 19. 12:59

K7NDelta-ILSR lap nem akarja látni a videokamerát! Integrált, alaplapi firewire csatikat rákötöm, felnyomom a kábelre a kamerát és semmi. Még az xp sem látja a portokat. Bios-ban ránézettem, de nem találtak ilyen enabled/disabled dolgot. Miért nem láthaja a win (xp prof hun) és egyéb más progi sem? S-video-n keresztül ment a dolog, de természetesen nem így kéne. Tud vki segíteni?
Noti: Gateway P6860FX,  Desktop: MSI K8N SLI Platinum, AMD Opteron 170, 2*512 TCCD, EVGA 8800GT, Raptor 74 + Maxtor 160 Gbyte Hdd, Fujitsu Siemens 17" TFT, Corsair HX520W táp, Chieftec ház+ full vízhűtés

EREPUBLIK, csatlakozz Te is, eMagyarországnak szüksége van rád!

#191 Felhasználó inaktív   BBalázs 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 08. 19. 16:35

Senki? Estig meg kéne oldanom, legalább vmi ötletet modjatok...
Noti: Gateway P6860FX,  Desktop: MSI K8N SLI Platinum, AMD Opteron 170, 2*512 TCCD, EVGA 8800GT, Raptor 74 + Maxtor 160 Gbyte Hdd, Fujitsu Siemens 17" TFT, Corsair HX520W táp, Chieftec ház+ full vízhűtés

#192 Felhasználó inaktív   djmodern 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2004. 08. 23. 11:56

Üdv!
Lenne 1 kérdés:
Most MSI KT6 DELTA Lsr tip. alalplapom van 2db 256 (400mhz) ramokkal, és az aida tesztben a meműria írás/olvasás tesztben jóval el vagyok maradva... (egy kisebb gép szintén ugyanolyan rammal sokkal jobb)

A gépem 2.4+ amd , msi kt6 delta lsr , 512 ddr (2*256) , ati 9800 xt , 120 gb maxtor stb...
(azt mondták hogy a 300 w -s táp kicsi neki, de én azzal használom, nem fagy ki)

A gyengébb gép celka 2000 , p4pex alaplappal 512 rammal és jobb az írás/olvasás teszteredménye sokkal jobb mint nálam...

Kérdem én miért?  :think:
cseréljek lapot? :eek:

Szerkesztette: djmodern 2004. 08. 23. 11:57 -kor

#193 Felhasználó inaktív   Brown 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 08. 23. 23:25

Nah, ismét visszatértem kedvenc alaplapmárkámhoz egy platformváltással egyetemben.  :D  :cool:
Eddíg bevált.  :up:

#194 Felhasználó inaktív   Brown 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 08. 23. 23:34

Idézet: djmodern - Dátum: 2004. aug. 23., hétfő - 10:56

A gyengébb gép celka 2000 , p4pex alaplappal 512 rammal és jobb az írás/olvasás teszteredménye sokkal jobb mint nálam...

Ezen nem kell csodálkozni, az Intel platformok mindig is jobbak voltak a memóriakezelésben, főleg, ha élvezni tudod a Dual Channel előnyeit. De ezért nem kell új alaplapot venned, ha minden jól működik, megfelelő és stabil a rendszered amire használod, akkor nincs semmi baj.

#195 Felhasználó inaktív   Bird-Of-Prey 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 08. 24. 16:36

Idézet: djmodern - Dátum: 2004. aug. 23., hétfő - 10:56

Üdv!
Lenne 1 kérdés:
Most MSI KT6 DELTA Lsr tip. alalplapom van 2db 256 (400mhz) ramokkal, és az aida tesztben a meműria írás/olvasás tesztben jóval el vagyok maradva... (egy kisebb gép szintén ugyanolyan rammal sokkal jobb)

A gépem 2.4+ amd , msi kt6 delta lsr , 512 ddr (2*256) , ati 9800 xt , 120 gb maxtor stb...
(azt mondták hogy a 300 w -s táp kicsi neki, de én azzal használom, nem fagy ki)

azért ha lehetőséged van rá szerezz be egy erősebb 360-as tápegységet mert  a 9800xt-nek bizony kell a lóerő és huzamosabb használat után elfáradhatnak egy noname tápban az alkatrészek aztán egyszercsak nem indul soha tőbbé semmi!

de nem  :offtopic: -olok!

nfore-os drivereid rendben vannak? legujabbat használod?
amit azt már Brown is hozzátette az Intel plattform mindíg erősebb volt memória olvasás-írás területén...
szerintem sem kell agódnod, ha minden flottul megy, akkor jóccakát neki..

Brown: celeronnál ha jó tudom nem lök a dual channel, mer FSB-je 400! de lehet rosszul tudom...

#196 Felhasználó inaktív   Brown 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 08. 24. 16:53

Idézet: Bird-Of-Prey - Dátum: 2004. aug. 24., kedd - 15:36

Brown: celeronnál ha jó tudom nem lök a dual channel, mer FSB-je 400! de lehet rosszul tudom...

Celeron ügyben nincsenek saját tapasztalataim szerencsére, de nyilvánvaló, hogy nagyságrendekkel gyengébb, mint egy ugyanolyan órajelű P4.

#197 Felhasználó inaktív   BBalázs 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 08. 25. 15:23

Idézet: BBalázs - Dátum: 2004. aug. 19., csütörtök - 13:59

K7NDelta-ILSR lap nem akarja látni a videokamerát! Integrált, alaplapi firewire csatikat rákötöm, felnyomom a kábelre a kamerát és semmi. Még az xp sem látja a portokat. Bios-ban ránézettem, de nem találtak ilyen enabled/disabled dolgot. Miért nem láthaja a win (xp prof hun) és egyéb más progi sem? S-video-n keresztül ment a dolog, de természetesen nem így kéne. Tud vki segíteni?

Válaszolok magamnak: a legfrissebb bios-ban nincsen benne az az opció, amivel engedélyezni/tiltani lehet az integrált firewire portot !!!

Találtam egy hacked "tuning" bios-t, ezzel megy minden tökéletesen, sőt még a feszültségeket - v core - is sokkal nagyobb tartományban engedi variálni.

#198 Felhasználó inaktív   djmodern 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2004. 08. 25. 17:06

Idézet: Bird-Of-Prey - Dátum: 2004. aug. 24., kedd - 15:36

azért ha lehetőséged van rá szerezz be egy erősebb 360-as tápegységet mert  a 9800xt-nek bizony kell a lóerő és huzamosabb használat után elfáradhatnak egy noname tápban az alkatrészek aztán egyszercsak nem indul soha tőbbé semmi!

de nem  :offtopic: -olok!

nfore-os drivereid rendben vannak? legujabbat használod?
amit azt már Brown is hozzátette az Intel plattform mindíg erősebb volt memória olvasás-írás területén...
szerintem sem kell agódnod, ha minden flottul megy, akkor jóccakát neki..

Köszi a biztatást.
Végül is minden elgurul rajta. Néztem kt800 -as lapkát is, de ahhoz meg új procko + memo kell, asszem... 
Tápot már néztem, a sima Codegen 400 w-s az 6000 ft körül van, de a vantech / vagy chieftech az már 12000-15000 ft között van. Nem tom megéri e a márkás cucc... :think:

Ja az alaplapom Kt600 -as chippes, de sok tesztben verte az nforce2-t, igy gondolom nem lehet olyan rossz.

Szerkesztette: djmodern 2004. 08. 25. 17:08 -kor

#199 Felhasználó inaktív   Bird-Of-Prey 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 08. 25. 19:20

Idézet: djmodern - Dátum: 2004. aug. 25., szerda - 16:06

Köszi a biztatást.
Végül is minden elgurul rajta. Néztem kt800 -as lapkát is, de ahhoz meg új procko + memo kell, asszem... 
Tápot már néztem, a sima Codegen 400 w-s az 6000 ft körül van, de a vantech / vagy chieftech az már 12000-15000 ft között van. Nem tom megéri e a márkás cucc... :think:

Ja az alaplapom Kt600 -as chippes, de sok tesztben verte az nforce2-t, igy gondolom nem lehet olyan rossz.

megéri beruházni... nem csak azért mert az aláírásban jól mutat hanem azért mert egy 360W-os Chieftech táp bármikor több teljesítményt ad le mint egy barmely mas NONAMe 420-500W-os!

no és az élettartam garancia !  :o

#200 Felhasználó inaktív   noway_628 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2004. 08. 29. 12:02

sziasztok MSI tulajdonosok

olyan kérdéssel fordulnék hozzátok, hogy a KT6 Delta lapba lehet-e 266Mhz-s és 333Mhz-s memóriát egyszerre használni. vagy érdemesebb mindent 333ra cserélni?athlon xp 2400+ proci van benne.

előre is kösssssssssz a választ
keresek 512mb,de inkább 1gb ramot. 333Mhz lenne a legjobb. írj mailt ha esetleg van: noway_628@vipmail.hu mégegy: Pécsre

Téma megosztása:

• (72 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.