HWSW Informatikai Kerekasztal: Abit AN7 - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (60 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Abit AN7 Értékeld a témát: -----

#201 Felhasználó inaktív   Anonymus23 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2004. 02. 25. 09:53

idézet:
Ezt írta ooz:
Köszi, akkor még egy ideig bámulni fogom a logot, mert még egyszer nem vállalkozom a deszka elcseszésére :)
(mint anno a bx440-esemnél ;-) )
[/quote]

Nem nagy kaland az egész, mivel a mikroguruban is van flash opció.
Én pl onnan flasheltem már kétszer is, és tökéletes!
Mondjuk nekem van szünetmentes tápom, nagyon nagy baj nem lehet!
:cool:
Szerintem ma már nem érdemes floppyról flashelni, sokkal egyszerűbb és biztonságosabb winből! Bár biztos vannak akik ezzel nem értenek egyet!
:D
Gigabyte GA-P55A-UD4 ▓ Core i5 750 ▓ CM Hyper TX3 ▓ 2x2+2x4GB DDR3 ▓ Gigabyte GTX580 ▓ 128GB SSD Samsung 830 ▓ 8,25 TB Samsung ▓ Genius5.1 HomeTheater ▓ Samsung SyncMaster P2770HD ▓ Logitech G5 Laser ▓ CM 960 II Advanced ház ▓ Corsair CX400W ▓ KingPro 650VA szünetmentes táp ▓ SonyEricsson Xperia X8 ▓ Samsung 40C650 ▓ Asus HDP-R1 ▓ Acer V3-531G

#202 Felhasználó inaktív   ooz 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2004. 02. 25. 11:02

idézet:

Nem nagy kaland az egész, mivel a mikroguruban is van flash opció.
[/quote]

Igaz van benne. Ki is próbáltam, mire ő, hogy ez a verzió túl régi szedjem le az abit honlapjáról a frissebbet. Meg is tettem, így lett 1.32-es flashmenum. (előtte 1.30).
Ám erre is ugyanaz a hibaüzenet: "your flashmenu program is too old support current live update...."

#203 Felhasználó inaktív   Anonymus23 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 02. 25. 13:48

idézet:
Ezt írta ooz:

Igaz van benne. Ki is próbáltam, mire ő, hogy ez a verzió túl régi szedjem le az abit honlapjáról a frissebbet. Meg is tettem, így lett 1.32-es flashmenum. (előtte 1.30).
Ám erre is ugyanaz a hibaüzenet: "your flashmenu program is too old support current live update...."
[/quote]

De hát ne live updatelj!

Flash from file!!!

Melyik mikroguru van fent?

Az 1.18-assal lehet! Nekem az van fent, és tökéletesen működik. Én soha nem netről updatelem, hanem letöltöm a file-t, és utána winchesterről!!!
[url="http://"http://www2.abit.com.tw/page/en/download/download_detail.php?pFILE_TYPE=Utility&pMAIN_TYPE=Motherboard&pTITLE_ON_SCREEN=AN7&pSOCKET_TYPE=Socket+A"]http://www2.abit.com...T_TYPE=Socket+A[/url]
Gigabyte GA-P55A-UD4 ▓ Core i5 750 ▓ CM Hyper TX3 ▓ 2x2+2x4GB DDR3 ▓ Gigabyte GTX580 ▓ 128GB SSD Samsung 830 ▓ 8,25 TB Samsung ▓ Genius5.1 HomeTheater ▓ Samsung SyncMaster P2770HD ▓ Logitech G5 Laser ▓ CM 960 II Advanced ház ▓ Corsair CX400W ▓ KingPro 650VA szünetmentes táp ▓ SonyEricsson Xperia X8 ▓ Samsung 40C650 ▓ Asus HDP-R1 ▓ Acer V3-531G

#204 Felhasználó inaktív   gmanus 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 02. 25. 17:19

idézet:
Ezt írta ooz:

[/quote]

[h1]
nullNos akkor még 1x![/h1]
Ha kell olyan FLASH progi ami nem ír ki ilyen csúnya üzeneteket és ragaszkodsz a Live update-hez, szólj és átküldőm neked.
Kép

#205 Felhasználó inaktív   ooz 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2004. 02. 27. 01:28

idézet:
Ezt írta gmanus:
Ha kell olyan FLASH progi ami nem ír ki ilyen csúnya üzeneteket és ragaszkodsz a Live update-hez, szólj és átküldőm neked.[/quote]

Köszi megkaptam a programot.
Pont ez az amit pár hozzászólással ezelőtt írtam, hogy letöltöttem az abit honlapjáról :o)

Megcsinálom akkor 'From File' csak vki mondja meg honnan szedjem le az 1.4-es biost?
köszi

#206 Felhasználó inaktív   gmanus 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 02. 27. 07:23

idézet:
Ezt írta ooz:

Pont ez az amit pár hozzászólással ezelőtt írtam, hogy letöltöttem az abit honlapjáról :o)

Megcsinálom akkor 'From File' csak vki mondja meg honnan szedjem le az 1.4-es biost?
köszi
[/quote]

Küldtem.
Más, biztos hogy működik a flash progi, csináld meg azt amit a előző Email-ben írtam!
:p
Kép

#207 Felhasználó inaktív   Anonymus23 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 02. 27. 08:39

idézet:
Ezt írta ooz:

köszi
[/quote]

Pl az Abit honlapjáról!!!
:rolleyes: [url="http://"http://www2.abit.com.tw/page/en/download/download_detail.php?pFILE_TYPE=Bios&pMAIN_TYPE=Motherboard&pTITLE_ON_SCREEN=AN7&pSOCKET_TYPE=Socket+A"]http://www2.abit.com...T_TYPE=Socket+A[/url]

#208 Felhasználó inaktív   ooz 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2004. 02. 27. 11:05

Köszi az emailben elküdött 1.4-est.
Már fel is raktam, eddig minden rendben van, és még a logot is ki tudtam kapcsolni.
Az abit honlapjáról próbáltam letölteni, de csak a bin filet nem tudtam leszedni.
Mostmár mindegy, túlvagyok rajta, köszi mindenkinek a segítséget.

#209 Felhasználó inaktív   Yilane 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2004. 02. 27. 11:07

Hali!

Nektek megy az OC Guru? Nekem mindig lefagy. Vajon miért?

#210 Felhasználó inaktív   gmanus 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 02. 27. 14:30

idézet:
Ezt írta Yilane:
Hali!

Nektek megy az OC Guru? Nekem mindig lefagy. Vajon miért?
[/quote]

Érdekes dolog ez a „fagyás” mert csak a lock-olt AMD-kel csinálja.
A „régi” gyári unlock-os procimmal csont nélkül együttműködik.
Kép

#211 Felhasználó inaktív   Yilane 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2004. 02. 27. 14:46

idézet:
Ezt írta gmanus:

Érdekes dolog ez a „fagyás” mert csak a lock-olt AMD-kel csinálja.
A „régi” gyári unlock-os procimmal csont nélkül együttműködik.
[/quote]

Hmm, nekem két hetes Barton 2500 van. Van rá esélyem, hogy valahogy az OC Guruval feljebb ill. lejjebb piszkáljam? (A memória 512 MB 400-as Kingston, elvileg bírnia kell).

#212 Felhasználó inaktív   gmanus 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 02. 27. 14:56

idézet:
Ezt írta Yilane:

Hmm, nekem két hetes Barton 2500 van. Van rá esélyem, hogy valahogy az OC Guruval feljebb ill. lejjebb piszkáljam? (A memória 512 MB 400-as Kingston, elvileg bírnia kell).
[/quote]
Friss…
Most tettem bele egy új Barton 2.500+ (csak kíváncsiskodok)
FSB 200-ra fel(=400), fesz.=alap(1,65) 2.200@3200+
Mint a szél úgy megy. Stabil.
Sorozatszám: AQZFA 0349 UPMW
Kép

#213 Felhasználó inaktív   gmanus 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 02. 27. 14:57

idézet:
Ezt írta Yilane:

[/quote]

De ha az OCguru-val piszkálom UA. mint már írtam…FAGYI!
Kép

#214 Felhasználó inaktív   Yilane 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2004. 02. 27. 17:03

Az enyém dettó ugyanezt csinálja. BIOS-ban simán felkapcsolható 200-ra, OC Guruval meg hűvösre teszi magát. Igaz is, volt egy érdekes parajelenségem: amikor először nyomtam fel 200-as FSB-re, az ABIT EQ szerint a hőmérséklet alapjáraton 6-7 fokkal volt alacsonyabb a 166-os FSB-hez képest. Amikor aztán lefuttattam pár tesztet, egyből jóval magasabbra kúszott a szokásosnál, és utána már nem is ment vissza a nagyon alacsony értékre, de ez akkor is érdekes. (a hűtő egy Whisperrock IV, ezzel nem merem tartósan 200-as FSB-n használni. Tényleg -- tudom, hogy erről millió topic van, ezért itt is csak halkan kérdezem meg --: (halkan on) melyik lenne az a hűtő (a Zalmanon kívül), amelyik alapban legalább olyan csendes, mint a Whisperrock, de ha kell, a 200-as FSB-re húzott Bartont is rendesen hűti? (halkan off)

#215 Felhasználó inaktív   RedCat 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 02. 27. 20:12

idézet:
Ezt írta gmanus:

De ha az OCguru-val piszkálom UA. mint már írtam…FAGYI!
[/quote]

Szerintem semmi köze a "lockos" Bartonokhoz. Nekem egy régi, nem lockos BArtonom van, öcsémnek megy egy új szorzólockos. Mindkettőnknek AN7-je van. Mindkettőnknél 80%-ban megy az OCGuru, 20-ban lefagy :(
Én inkább azt tapasztaltam hogy ha a biosban bekapcsolom a CPU interface-t akkor mindig fagy, ha kikapcsolom akkor a fenti arányban megy. Ti nem tapasztaltátok ezt?

Üdv. RedCat

#216 Felhasználó inaktív   gmanus 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 02. 27. 22:11

idézet:
Ezt írta RedCat:

Szerintem semmi köze a "lockos" Bartonokhoz. Nekem egy régi, nem lockos BArtonom van, öcsémnek megy egy új szorzólockos. Mindkettőnknek AN7-je van. Mindkettőnknél 80%-ban megy az OCGuru, 20-ban lefagy :(
Én inkább azt tapasztaltam hogy ha a biosban bekapcsolom a CPU interface-t akkor mindig fagy, ha kikapcsolom akkor a fenti arányban megy. Ti nem tapasztaltátok ezt?

Üdv. RedCat
[/quote]

Ha én bekapcsolom a CPU interface-t akkor minden fagyi! (Az op.rendszer már betöltéskor)
Kép

#217 Felhasználó inaktív   Yilane 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2004. 02. 29. 11:53

Szerintem ez elsikkadt a legutóbbi hozzászólásomból:

Tényleg -- tudom, hogy erről millió topic van, ezért itt is csak halkan kérdezem meg --: (halkan on) melyik lenne az a hűtő (a Zalmanon kívül), amelyik alapban legalább olyan csendes, mint a Whisperrock, de ha kell, a 200-as FSB-re húzott Bartont is rendesen hűti? (halkan off)

#218 Felhasználó inaktív   general 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2004. 03. 01. 16:35

hali!

nekem a mikroGuruval van problémám, nem is kicsi (nem tom hanyas van fent, nincs egy hete, hogy vettem a gépet, nem frissítettem), ti. amikor megnyitom a progit, totál bénán, elcsúszva jelenik meg a képernyőn, a keretben el van csúszva a tartalom, és a fele nem is látszik! Mi a frászt lehet ezzel csinálni? XP Prof. SP1 van fent, magyar.

amúgy a rendszer királyul megy, 2354MHz-en mocorog alapfeszen (Barton2500+), 215fsb. A hűtés átlagos, Glacialtech Iglo2510, kb 53 fok a bios szerint. A mikroGuru szerint ugye nem látom, mert az már nem látszik!!!
Help!
:-)

#219 Felhasználó inaktív   Vulpes 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 03. 01. 16:41

idézet:
Ezt írta general:
hali!

nekem a mikroGuruval van problémám, nem is kicsi (nem tom hanyas van fent, nincs egy hete, hogy vettem a gépet, nem frissítettem), ti. amikor megnyitom a progit, totál bénán, elcsúszva jelenik meg a képernyőn, a keretben el van csúszva a tartalom, és a fele nem is látszik! Mi a frászt lehet ezzel csinálni? XP Prof. SP1 van fent, magyar.

amúgy a rendszer királyul megy, 2354MHz-en mocorog alapfeszen (Barton2500+), 215fsb. A hűtés átlagos, Glacialtech Iglo2510, kb 53 fok a bios szerint. A mikroGuru szerint ugye nem látom, mert az már nem látszik!!!
Help!
[/quote]

A mikroguruhoz nem tudok hozzászólni, de azért kíváncsi lennék, hogy ez a rendszer kibírna-e egy 24 órás Prime95-öt!
2006. III. 4.

Chaintech VNF4 Ultra Rev. 1.0, A64 3000+@2340 (9*260 szinkron, CBBID 0501EPBW, 1.475V), Chaintech SE6600G 128 MB, 512 MB Twinmos Twister DDR533 8-4-4-3-1T, Samsung SP1614C, LG GSA-4163, Enermax Noisetaker 425AX-VE, Antec SLK3000B, Arctic Cooling Silencer 64 Ultra, Hewlett-Packard L1955, Creative Inspire P380

Tud valaki egy eladó 512MB-os Twinmos Twister DDR533-at?

#220 Felhasználó inaktív   Yilane 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2004. 03. 01. 17:17

idézet:
Ezt írta general:
hali!

...
Help!
[/quote]
Szia!

Próbáld meg az 1.18 Gurut (Az ABIT oldalán fenn van.) Ahogy úgy elnézem, ez már néhány embernél működik. SZVSZ az ABIT-nak még van mit javítania rajta. Hajrá ABIT!

Téma megosztása:

• (60 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.