HWSW Informatikai Kerekasztal: Digitális fényképezőgépek II. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (169 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 168
  • 169
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Digitális fényképezőgépek II.

#3371 Felhasználó inaktív   szabinar 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2005. 03. 10. 11:14

Idézet: axer - Dátum: 2005. márc. 5., szombat - 18:54

Sziasztok! Nagyon megtetszett a Fuji Finepix S5500, ... mi a véleményetek róla?...

Ilyen van az asszonynak. Karacsonyra kert, hogy vegyek neki egy olcso de jo gepet, erre esett a valasztasom, egyikunk sem banta meg ;) Nagyon jo kis gep, rengeteg beallitasi lehetoseggel. A 10x optikai zoom miatt nem lenne hatrany egy kepstabilizator, de gyakorlatilag ez az egyetlen hianyossaga.
Nagyon jol ossze van rakva, es nagyon strapabiro. A strapabirasra szukseg is van, mert nem nagyon lehet tokot kapni hozza. 1300mAh-s aksikkal is jol birta, most 2300-asak van benne, "lemerithetetlen".
Zart terben es gyenge fenyviszonyok mellett is tokeletes kepeket csinal -de csak full manual uzemmodban.
ISO 64 - 400, ezt erdemes csak 64-100on hagyni. Kicsi az erzekelolapka merete, de ez minden nagyzoomos gepre jellemzo.
Az elesseget mindig "sharp"-ra allitsd (kiveve portrenal). Vaku meglepoen jo, eros es tobb fokozatban allithato.
Max zarido "papiron" eleg rovid, gyakorlatban mindenre eleg.
Videot nagyon jo minosegben vesz fel, neha ez is jol johet.
Nem hiszem, hogy araban jobbat talalsz.

Szerkesztette: szabinar 2005. 03. 10. 11:15 -kor

#3372 Felhasználó inaktív   denes44 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 10. 13:06

Idézet: EV6 - Dátum: 2005. márc. 10., csütörtök - 10:53

A képstabilizátor melegszik. Nem tudom neked mennyire meleg, nekem 15-20 perc folyamatos használat után kézmeleg lesz a ház alja (az állványmenet-sd foglalat környékén), ilyenkor még nem vettem ki a kártyát belőle, de valószínűleg az még melegebb lehet (mivel közelebb van a hőforráshoz). A kézikönyvben benne van, hogy a jelenség normális, ha esetleg túlmelegedne, akkor lekapcsol a képstabi és a kéz ikon helyén megjelenik egy hőmérő szimbólum, amíg vissza nem hűl. Nekem eddig még soha nem jutott el, csak a kézikönyvből tudom. Szóval szerintem no para. Egyébként hogy tetszik?

Tényleg! Pedig ezt én is olvastam. Akkor megnyugodhatok. Kösz.

Amúgy jó kis gép. Még bele kell tanulni, de jó lesz az.
Tekintsd meg a fotóimat, itt: http://vdenes.hu
Forma 1 Tippverseny: http://f1tipp.net

#3373 Felhasználó inaktív   czaki 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 10. 23:35

Túl hosszúra nőtt a téma, így bezárom. A folytatást itt találhatjátok meg. :)
Caution: objects in mirror are closer than they appear.

Téma megosztása:

• (169 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 168
  • 169
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

1 felhasználó olvassa ezt a témát.
0 felhasználó, 1 vendég, 0 anonim felhasználó