Idézet: hpx - Dátum: 2005. jan. 19., szerda - 15:38
En pedig szamuztem azt a vacak Poverforgiirt, es inkabb a RightMark CPU Clock Utility-t hasznalom. Kepernyo dolgaihoz ez nem nyul, viszont a lenyeghez annal inkabb. Komolyan finomhangolhato, meg a CPU tapfesz is allithato. (En pl. lejjebb vettem, es igy kevesebbet megy a ventillator, mert szerintem nekem alaplapcserenel benan rakta ra a ficko es jobban melegszik.)
Arra azert kivancsi lennek masnak pl. teljesen alapjaraton hany fokos a gepe a MobileMeter-rel megnezve... Nekem alig ment 55 fok ala, ami ugye a limit ahol beindul a hangos uzemmodu venti, es igy elege volt egy kicsit terhelni, maris beindult a zajgep. Lehet hogy az 1GB RAM segit ra, de el kene adnom a gepet es venni nekem is egy T42-t... nem kell valakinek ?

Ezzel gondolom csak a gáz, hogy a hotkey/gomb nem kezeli a másik progit, a beállítások mellett még külön kell állítanod a fényerőt. De biztos jobban lehet finomhangolni.
A melegedést meg kéne nézetni szerintem, mert nem jó az, ha szarul van rajta a hűtés! De majd megpróbálom én is megnézni a hőmérsékletet a másik dologgal együtt. Talán 7végén odajutok.
A T42 egy álom! Olyan masszív, jól összerakott gép, hogy csak na! Baromi jó dolog ez a magnéziumos ház! Kemény, nem nyeklik, nyaklik... A kijelző FlexiView-ja is eszméletlen! 170 fokban tökéletesen látható a képernyő! És gyönyörű a kontraszt is!
Az ASUS is eszement jó gép! Senki ne gondolja azt, hogy ezek után az már gagyi gépnek számít! Nem ezt mondom! ...csak anny, hogy ha valaki elkezd egy T42-t használni, akkor nem akar visszatérni máshoz... persze ennél is megvan a "hátrány"... csak 2 USB van, nincs rajta FireWire.. ezt picimaci kártyában kell beszereznem (12 rugó

) és az akksija 6 cellás, 4000-es... az ASUS 8 cella/4400-val szeben. Viszont ebben 2 Type II vagy 1 Type III kártya fér bele.
Ami nagyon gusztustalan az IBMnél, hogy az oprendszert meg kell venni vele, viszont nem cd-n kapom, plusz driverekkel, hanem egy rejtett parición van az egész, és magától felnyomja a win-t és konfigurálja.. ergo, ha én lepartícionálom, akkor ugrik az egész legális windows... eg a driverek...
Fogtam magam, beraktam a saját 60/7200 -es HDDmet és arra telepítettem, letöltöttem 800 MB (!!) drivert és felraktam.. ebből hasznos 400 MB kb. Az eredeti 80/5400-as vinyó meg majd megy egy rack-be... és akkor egmarad rajta az 5 gigás rejtett parti is. A 70 giga meg egyben egy mobil vinyó lesz...