HWSW Informatikai Kerekasztal: Sony Ericsson T610 - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (87 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 15
  • 16
  • 17
  • 18
  • 19
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Sony Ericsson T610

#321 Felhasználó inaktív   ma-Zo 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2003. 07. 16. 09:40

idézet:
Ezt írta Vóbert:

Nem garos megoldásra...
[/quote]

Az EVIC-nél megnéztem az árlisát, mondjuk ezt pont nem annyira, de ha jól emléxem, akkor 2500HUF körül lehetett, ne vedd 100%-nak, de az tuti, hogy nem volt holibilis összeg.

Nincs garjegy?

#322 Felhasználó inaktív   Vóbert 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2003. 07. 16. 09:41

idézet:
Ezt írta ma-Zo:

Az EVIC-nél megnéztem az árlisát, mondjuk ezt pont nem annyira, de ha jól emléxem, akkor 2500HUF körül lehetett, ne vedd 100%-nak, de az tuti, hogy nem volt holibilis összeg.

Nincs garjegy?
[/quote]

Nincs bolt legjobb tudomásom szerint a közelben... De majd jobban körülnézek... sajna a vidékiek dolga nehéz...

#323 Felhasználó inaktív   ma-Zo 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 07. 16. 09:46

Azt tudom, én is pénteken utazom 1.5 hónapra vidékre és gyorsan az uccsó 7n elintézek mindenféle müszaki dolgot.
Ilyen szempontból nagy megkönnyebülés volt felköltözni Bp-re.

#324 Felhasználó inaktív   Vóbert 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2003. 07. 16. 09:49

idézet:
Ezt írta ma-Zo:
Azt tudom, én is pénteken utazom 1.5 hónapra vidékre és gyorsan az uccsó 7n elintézek mindenféle müszaki dolgot.
Ilyen szempontból nagy megkönnyebülés volt felköltözni Bp-re.
[/quote]

Hááát, emiatt még nem fogok felköltözni Pestre...

#325 Felhasználó inaktív   ma-Zo 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 07. 16. 09:52

Jaja, nekem a suli, meg a meló miatt kapóra jött.

#326 Felhasználó inaktív   -KeFe- 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2003. 07. 16. 09:59

idézet:
Ezt írta ma-Zo:
Hogy a telóról is essen szó: Lecseréltettem a sw-t. Éjjen! Megszabadultam a Live!-tól!!! igaz nem egyszerre, mert elöször rárakták az uj sw-t, de a live-osat :( kicsit mosolyogtam a üsz-os csajszikra és visszavitték a fiuknak, hogy a sima SE-os kellene, rendesek voltak, megcsinálták.

NO live!, de van magyar T9. Full happy vagyok! Ja és a Live! gomb nélkül sokkal kényelmesebb használni :) A desktop-on a tovább gomb elég hasznos :cool:
[/quote]

Mindezt az EVICben? Ezek szerint megvarhato?
Garjegy eleg? Mert a szamla sajnos le van konyvelve mar :(
koszi

#327 Felhasználó inaktív   ma-Zo 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 07. 16. 10:14

Igen az EVIC-ben, garjegy elég, de nem megvár6ó. 1 nap vagy max reggel beviszed és du. mehetsz érte.

Én fél órát sírtam a főnöknek, hogy eluazom másfél hónapra meg izé meg bigyó, aztán 1 idő után mondta, hogy jó vanna' hivatkozzak az Ő nevére aztán akkor megycsinálják, de menjek oda pont nyitásra vagy még elötte.

[ 2003. július 16.: ma-Zo szerkesztette a hozzászólást ]

#328 Felhasználó inaktív   Whave 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2003. 07. 16. 14:03

ma-zo, nekem nincs jotallasi jegyem, csak adasvetelim (a gsm abctol, amin szerepel, hogy 1 evig garis). szerinted ez eleg nekik ahhoz, h frissitsenek szoftot? (meg nincs egy eves a gyartasi datum szerint a telom). vagy inkabb hivjam fel oket?

#329 Felhasználó inaktív   ma-Zo 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 07. 16. 14:38

kérdezd meg telefonon : 431-8120

#330 Felhasználó inaktív   Icewind 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2003. 07. 17. 03:42

Hi...
Egy kérdésem lenne, please helpme :p
Tehát: A telefonban van olyan opció, hogy alapból mindenkit tiltva hívjon?(Tehát hogy az én számomat ne irja ki a hivottnak) Vagy pedig mindig manuálisan kell allítani mint a T300-nál? Az elég gáz lenne... dobjatok meg egy válasszal ;)
Üdv: Ice

#331 Felhasználó inaktív   ma-Zo 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 07. 17. 06:09

minden ericsson-ban manuálisan kell, de, ha úgy akarod használni, akkor ne kapcsoltasd be központilag a hiváselküldést, akinek meg el akarod küldeni a számot az úgy mented el hogy a szám elé beirod *31# ,ennyi.

#332 Felhasználó inaktív   zZsOlTi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 07. 17. 11:03

Ajandek tema: [url="http://"http://www.pixelfactory.hu/zsolti/t610/se_blue.thm"]letoltom[/url]

Kép
-ZsOlTi-

#333 Felhasználó inaktív   Balti 

• Újonc
  • Pipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2003. 07. 17. 18:19

Kedves Zsolti!

En ezt most letoltottem. Lehet hogy egy kisse kezdo vagyok, de most hogyan tovabb???

#334 Felhasználó inaktív   zZsOlTi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 07. 17. 18:58

idézet:
Ezt írta Balti:
Kedves Zsolti!

En ezt most letoltottem. Lehet hogy egy kisse kezdo vagyok, de most hogyan tovabb???
[/quote]

Vagy infraval, bluetoothal, vagy adatkabellel atkuldod a telcsire a temat. A telefon felismeri es berakja a helyere a temak koze.

[ 2003. július 17.: zZsOlTi szerkesztette a hozzászólást ]
-ZsOlTi-

#335 Felhasználó inaktív   király 

• Újonc
  • Pipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2003. 07. 18. 12:25

Csá! Végre találtam egy oldalt, ahonnan tényleg lehet is letölteni csengőhangot,játékot, meg ilyesmit....ha valakit érdekel megosztom: [url="http://"http://www.digitsystem.hu"]www.digitsystem.hu[/url]

#336 Felhasználó inaktív   Blackman790817 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 07. 18. 14:57

idézet:
Ezt írta király:
Csá! Végre találtam egy oldalt, ahonnan tényleg lehet is letölteni csengőhangot,játékot, meg ilyesmit....ha valakit érdekel megosztom: [url="http://"http://www.digitsystem.hu"]www.digitsystem.hu[/url][/quote]

Bocsika, khmm [url="http://"http://www.myt610.com"]ez is ilyen[/url] oldal.

Ja, én is vettem egy ilyen telót aranykártyára, meraznekem jó :) . A 777mobil-t meg majd kigyomláltatom belőle, ugye. Meg vettünk apámnak egy T310-est is kamerával. Namost, nincsen valami olyan program T610-re amelyik kezeli a T310-es hez kapott MCA-25-ös kamerát? Mert ugye az mégiscsak 640x480. Rádugom, aztán nem érzékeli, vagy nincs is benne ilyen fícsör?

[ 2003. július 18.: Blackman790817 szerkesztette a hozzászólást ]
Mit ér az erő, ha nincs Uralod?

#337 Felhasználó inaktív   Degeczi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 07. 18. 15:40

szép lenne, de más (esato.com) fórumon azt írták, h ez nem megy

#338 Felhasználó inaktív   [HXT]Oliver 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2003. 07. 18. 20:12

Nekemse komunikált MCA-25-ös kamerával.. :((
CODEGEN 9011Mini server haz :: CODEGEN 400W-os tap :: MSI KT4Ultra-SR lap :: AMD TB 1200-es proci :: 256DDR400Mhz :: Asus 8460 TI4600Ultra :: 2*REALTEK 100/10 halokartya ::Pioneer A105 DVD-R DVD-iras:4*2*8 CD-iras: 16*8*32:: Samsun DVD :: Quantum F.Ball 40GB 5400rpm:: 2*MAXTOR 120GB 5400:: Maxtor 60GB 7200rpm :: Genius NetScroll+ Eye MOUSE :: valami 19" CRT monitor
+ Van egy xbox-om :)
http://www.xbox365.hu

#339 Felhasználó inaktív   weihe 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2003. 07. 19. 09:59

Sziasztok !

Lenne egy kérdésem: van egy ismerős, aki nemrég vett ilyen telót (Westelél), én meg botor módon megkérdeztem tőle, hogy milyen a magyar T9 benne, amire ő azt válaszolta, hogy nem tudja, mert nem megy (?).
Na, tegnap voltam nála, megnéztem a hozzáadott leírást, és az ott bemutatott módszerrel (hosszan nyomvatartva a * gombot) tényleg nem történik semmi, azaz nem megy.
Tehát megígértem neki, hogy megkérdezem itt a fórumon, hogy esetleg valahogy másképp kell-e bekapcsolni, mert ha tényleg nem megy, akkor már viszi is vissza garos szervízbe, vagy a pénzt kéri vissza (nagyon fel volt húzva szegény feje). Bár ez utóbbit nem tudom, hogy gondolja, mert a három nap ma (szombaton) jár le. Mindegy, ez nem tartozik ide..
Amíg Ön durmol, dolgozik a Darmol.
Reggelre kelve, gatyája telve.

Artin drazsé sose káros,
Ettől székes a főváros.

#340 Felhasználó inaktív   [HXT]Oliver 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2003. 07. 19. 10:32

idézet:
Ezt írta weihe:
Sziasztok !

Lenne egy kérdésem: van egy ismerős, aki nemrég vett ilyen telót (Westelél), én meg botor módon megkérdeztem tőle, hogy milyen a magyar T9 benne, amire ő azt válaszolta, hogy nem tudja, mert nem megy (?).
Na, tegnap voltam nála, megnéztem a hozzáadott leírást, és az ott bemutatott módszerrel (hosszan nyomvatartva a * gombot) tényleg nem történik semmi, azaz nem megy.
Tehát megígértem neki, hogy megkérdezem itt a fórumon, hogy esetleg valahogy másképp kell-e bekapcsolni, mert ha tényleg nem megy, akkor már viszi is vissza garos szervízbe, vagy a pénzt kéri vissza (nagyon fel volt húzva szegény feje). Bár ez utóbbit nem tudom, hogy gondolja, mert a három nap ma (szombaton) jár le. Mindegy, ez nem tartozik ide..
[/quote]

Nekem müködik vodafonos a telefon hosszan nyomom *-bill és megjelent a kis/nagybetű jelzö mellet egy T9 ikon! Én nem használom véleményt nem tok rola mondani..
Oliver
CODEGEN 9011Mini server haz :: CODEGEN 400W-os tap :: MSI KT4Ultra-SR lap :: AMD TB 1200-es proci :: 256DDR400Mhz :: Asus 8460 TI4600Ultra :: 2*REALTEK 100/10 halokartya ::Pioneer A105 DVD-R DVD-iras:4*2*8 CD-iras: 16*8*32:: Samsun DVD :: Quantum F.Ball 40GB 5400rpm:: 2*MAXTOR 120GB 5400:: Maxtor 60GB 7200rpm :: Genius NetScroll+ Eye MOUSE :: valami 19" CRT monitor
+ Van egy xbox-om :)
http://www.xbox365.hu

Téma megosztása:

• (87 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 15
  • 16
  • 17
  • 18
  • 19
  • Utolsó »