idézet:
Ezt írta ZooLee:
Hát gondolom, ez nem ugyanolyan strapabíró alu ház, mint az eredeti...
ZooLee[/quote]
Pedig ez pont olyan. (az eredeti haz sem alu, csak a billentyuzet alatti es a hatso akksi fedo lapon van egy vekony alu boritas.)
Sony Ericsson T610
Elküldve: 2003. 10. 21. 09:35
Elküldve: 2003. 10. 21. 21:02
idézet:
Ezt írta ZooLee:
Hát gondolom, ez nem ugyanolyan strapabíró alu ház, mint az eredeti...
ZooLee[/quote]
... ha a képre klikkelsz, és megkeresed a listában, akkor láthatod, hogy ez a gyári készülékház.
[ 2003. október 21.: Hetya. szerkesztette a hozzászólást ]
Elküldve: 2003. 10. 22. 12:34
idézet:
Ezt írta Hetya.:
x
u.a. oldal, 3900 Ft.[/quote]
meg 1 thx, majd megprobalnam a kek szinu elolapot.
A SW frissitest SE szervizben(es hol?) vagy sima bt dongole adapteren at lehet megcsinalni?
Jo kepet lehet csinalni, az a kerdes, hogy mennyit(0.00000000001 sec.-t?) kell varni a csízz gombnyomas utan, hogy ne legyen csuszva a kep?
![]()
![]()
iha
[ 2003. október 22.: iha.eut szerkesztette a hozzászólást ]
Elküldve: 2003. 10. 22. 18:47
idézet:
Ezt írta iha.eut:
meg 1 thx, majd megprobalnam a kek szinu elolapot.
A SW frissitest SE szervizben(es hol?) vagy sima bt dongole adapteren at lehet megcsinalni?
Jo kepet lehet csinalni, az a kerdes, hogy mennyit(0.00000000001 sec.-t?) kell varni a csízz gombnyomas utan, hogy ne legyen csuszva a kep?
[/quote]
kicsit idegesítő dolognak voltam ma részese, mert épp lőttem egy jó képet a telóval a kijelzőn már látom a képet ... dolgozik egy kicsit és már 1mp-el későbbi pillanat van rajta:o
[ 2003. október 22.: Norbik@ szerkesztette a hozzászólást ]
[Telefonom: 30/568-0668]
Elküldve: 2003. 10. 22. 20:18
idézet:
Ezt írta iha.eut:
...
...[/quote]
SW, csak szervízben frissíthető, házilag - BT-vel - nem.
Szervíz:
Evic Service and Repair Kft.
Budapest, X. ker. Szent László tér 20.
T:431-8120, F: 260-2337
A fényképező részét, sztem rendőrségi fotózásra találták ki: a hulla nem mozog.![]()
Elküldve: 2003. 10. 22. 23:54
.
Elküldve: 2003. 10. 23. 07:33
idézet:
Ezt írta iha.eut:
[QB]ja, ezt lehet kapni M.o-n? ...[/quote]
![]()
még mindíg u.a. az oldal![]()
Elküldve: 2003. 10. 23. 11:40
A telcsi szuper az összes telcsim közül az eddigi legjobb de van egy kis problémám.
Nemrég vettem egyet amit westeles sim kártyával használok.Sajnos a készülékben nem voltak beállítva az MMS és WAP fiókok.A Wap és MMS beállításokat a Sony-Ericsson oldaláról kaptam meg majd ellenőrzitem a Westel oldalon találhaó leírásal. (http://www.westel900...itas.pdf)Sajnos még ezekkel a beállításokkal sem tudok MMS-t külden, ha jól tudom erre nem kell külön előfizetni.Ha írok egy MMS és próbálom elküldeni akkor kommunikációs hiba üzenetet kapom.A WAP beállításokban kiválszatottam a Westel MMS GPRS-t.Ha Westel MMS CSD-t választom ki akkor megpróbálja elküldeni de így se sikerül.Akinek küldön MMS-es telefonja van emailra sem megy
A Westel október 15-től WAP Start néven olyan új, havi- és napidíj nélküli GPRS elérési lehetőséget kínál ügyfeleinek, amely a gyorsabb és kedvezőbb díjazású WAP használatot általánossá teheti. Az új WAP Start csomagot október közepétől a Westel minden, arra alkalmas készüléket vásárló ügyfelének automatikusan bekapcsolja.
Ha jól értelemezem akkor ezt nem kell kérni.Nekem mégse megy.
Hogyan tudnám használni a GPRS WAP-ot és az GPRS MMS küldést?Mi lenne a helyes beállítás?
Elküldve: 2003. 10. 23. 15:38
idézet:
Ezt írta oyi:
Hali!
Hogyan tudnám használni a GPRS WAP-ot és az GPRS MMS küldést?Mi lenne a helyes beállítás?[/quote]
MMS-re valoban nem kell "elofizetni", de aktivaltatni kell a szolgaltatast. Vagy beszolsz a 1230-ra az ugyfelszolgalatnak, vagy bekapcsolod magadnak a westel oldalan (internetes ugyfelszolgalat).
A Wap Start-ot is meg tudod nezni interneten, hogy aktivalva van-e neked, ha nincs be tudod kapcsolni.
Elküldve: 2003. 10. 23. 19:28
idézet:
Ezt írta Hetya.:
még mindíg u.a. az oldal [/URL][/quote]
ja, de lama vagyok, + 1thx
bt dongle-vel megy nalam a mobile agent (sms, pix atkuldes...) de a SE Phone Monitor nem latja a T610-t, az hogy lehet?
De, latja, csak ki kell kapcsolni a masik bt alkalmazast. Na okosabb lettem
iha
[ 2003. október 23.: iha.eut szerkesztette a hozzászólást ]
Elküldve: 2003. 10. 30. 22:38
A boltos csávó felírta a számom, miután fél órát álltam a sorban a boltban. Ez 3 hete volt, azóta is hív...
Azóta már nem érdekel, letettem róla. Nem fogok kocsival ezért oda kimenni.
Ne vegyetek ott semmit, egy szar bolt:
Campona Westel. Választék szinte 0, tartozékokat nem árulnak, és 5 helyen 2 eladó dolgozik. Meg a szervízes, már ha bent van.
Más:
Van új sw verzió amúgy?
Ki milyen infrát / BT-t használ?
Üdv!
Elküldve: 2003. 10. 31. 11:07
idézet:
Ezt írta Charles:
...
Más:
Ki milyen infrát / BT-t használ?
Üdv![/quote]
Van nekem egy 6 e FT-os X-Micro BT dongle-m. Jol mukodik, az adatatviteli sebesseg 5-6 kbps, normalis?
iha
Elküldve: 2003. 11. 01. 08:29
Szisztok tudna mondani nekem valaki egy olyan helyet ahonnan jó mms- animációkat lehet eltölteni. Bocs ha már votl de nem akarok ugy végig olvasni 11 oldal hogy nem t610 van. Bár majdnem az lett de végül a p800 kolbászoltam haza.
Előre is köszi
u.i.: A t610 nagyon ott van. Csütörtkön voltam a ferenciekteri w*st*l-be és a kiálított daraot addig nyomkodtam amíg le merült. Vagy egy órát
Elküldve: 2003. 11. 01. 13:34
Elküldve: 2003. 11. 03. 08:19
Mert én nem igen láttam mms animációkat.
Többiek? Senki nem mms-ezik? Pont a telefon lejobb részét nem használja senki ne má' ezt nem hiszem el.
Szóval please dobjatok meg már meg pár linkel
Thx
Elküldve: 2003. 11. 03. 12:39
idézet:
Ezt írta alonso123:
ez nekem szól?
Mert én nem igen láttam mms animációkat.
Többiek? Senki nem mms-ezik? Pont a telefon lejobb részét nem használja senki ne má' ezt nem hiszem el.![]()
![]()
Szóval please dobjatok meg már meg pár linkel
Thx[/quote]
Nem konkretan neked szolt, bar neked is, mert jol johet ez a program a telefonodhoz.
MMS kep/animacio ugyben annyit tudok mondani, hogy a telefon kezeli a jpg es a gif/animalt gif formatumot is. Innentol kezdve mi a kerdes? Barmilyen ilyen formatumu kepet letoltesz barhonnan (persze ami meretre megfelelo) es mar kuldheted is MMS-ben. Akar ezt is:![]()
Elküldve: 2003. 11. 04. 18:32
Ez oké és mind szép
(nagyából tisztába voltam ezzel) de hol van az a bárhonnan? Honnan lehet letölteni, találáni poénos képeket animációkat? Én csak a goldengatetet ismerem más ötlet?
Elküldve: 2003. 11. 04. 21:25

Súgó
A téma zárva.