Elküldve: 2004. 04. 20. 16:07
Sziasztok! Én ma vettem egy T610-est, és nagyon meg vagyok vele elégedve. Tényleg felső kategóriás készülék a SE-tól. Egy n6610-ről váltottam, úgy, hogy 29-ért számolta be egy GSM bolt, és 16-ot kellett ráfizetnem. Dobozos, gyári CD és kiskönyv, töltő, hátulra tükör és LCD-tisztító is van hozzá. A telcsi eddig nagyon bejön, ráadásul független is. Természetesen vétel közben ellenőriztem (ellenőriztük) az eladó sráccal a GSM boltban a töltőt, ki-be kapcsot, SIM-kártya teszt volt, SIM-ről nevek másolása, IMEI kiolvasás, akksi alatt IMEI ellenőrzés. Nem voda live menős, hanem FULL-os. Emellett vagy 3-szor még rákérdeztem, hogy de ugye biztos, hogy semmelyik szolgáltató előfizetése nem tartozik hozzá?! Azt mondta nem, meg ahogyan szokás, a tartozékok mellé kaptam adás-vételi szerződést is és garancialevelet (csak 3 hónap garr, mivel nem teljesen új, és azt mondta a srác, hogy az utcáról bevett készülékekre ennyit szoktak továbbadás után adni. Én ehhez is csak most jutottam hozzá, ha jól tudom anno az indulóára még aproneten is 100 fölött volt, ma már olyan 42-45 körül van. És én csak a 6610 beszámításával tudtam megoldani a manővert, de most boldog vagyok. Egy kérdésem lenne máris: hogyan lehet SE tellnél az IMEI-t és a sw versiont lekérdezni? Mert a #*0000*-hoz vok' szokva sajna. A másik pedig: a pozícionáló gombra előjövő menüket hogyan tudom megváltoztatni? Mármint, hogy a fel-le, jobbra-balra húzkodásnál mi jöjjön elő... Előre is nagyon köszi a válaszokat!
Üdv: Bepe