HWSW Informatikai Kerekasztal: PDA-król mindent - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (70 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 64
  • 65
  • 66
  • 67
  • 68
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

PDA-król mindent Értékeld a témát: -----

#1301 Felhasználó inaktív   alexha 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2008. 05. 18. 22:19

Idézet: WiZARD - Dátum: 2008. máj. 18., vasárnap - 15:55

HP 214 73 nettóért van újonnan, garival újabbbb procival, több rammal, újabb soft-tal, nagyobb kijelzővel, erősebb akkuval.... igaz gps nincs benne.

sajnos nem elszállt ez az ár. az más kérdés hogy ki az aki hajlandó eladni ennyiért (mert nincs rá szüksége, vagy jobb kell neki), és ki az aki nem (mert nem kell másik neki... de ennél már csak kevesebbet fog érte kapni.)

Akkor vegyél HP 214-et, és vegyél hozzá gps-t. Szerintem 100-ból nem jössz ki, és ráadásul nincs egybeépítve a GPS-el.

Most nézem majdnem 200g, lehúzná a zsebem..

Igen, jól írod, nem igazán motivál senkit az általad írt 50 pénz. S jobbat sem igen keres senki (lsd: paraméterek...), s akár WM6 is van már rá... Na ezért nem adja el, aki ért hozzá.
De ha nem jól látom, akkor örömmel olvasom a te érveidet.

Rákerestem a guglival: n560 eladó... nem fogod elhinni az árak úgy 80 pénz körül voltak.

Szerkesztette: alexha 2008. 05. 18. 22:25 -kor

Polak-Węgier dwa bratanki i do szabli i do szklanki.
ASUS P5Q-Dlx; Core 2 duo E8400 ; 2x2GB DDRII 800MHz Kingmax Mars RAM; ASUS EAH4850 512MB; Philips 200S4SS/00 TFT LCD; Chieftec 400W GPS-400-AA-101A PFC; Genius 5.1 HT; Pentax K10D

#1302 Felhasználó inaktív   WiZARD 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 05. 18. 22:55

Idézet: alexha - Dátum: 2008. máj. 18., vasárnap - 23:19

Rákerestem a guglival: n560 eladó... nem fogod elhinni az árak úgy 80 pénz körül voltak.

szerintem felesleges ezen vitázni.
ennyi a használtpiaci ára, és kész. az 50 az tényleg nem sok. 60-65 a reális imho...

garival, extrákkal (2 gigás SD-vel, tokkal, tartóval....) 65ezer
Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal.

#1303 Felhasználó inaktív   alexha 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 05. 19. 19:53

Idézet: WiZARD - Dátum: 2008. máj. 18., vasárnap - 21:55

szerintem felesleges ezen vitázni.
ennyi a használtpiaci ára, és kész. az 50 az tényleg nem sok. 60-65 a reális imho...

garival, extrákkal (2 gigás SD-vel, tokkal, tartóval....) 65ezer

Igen, magam is úgy látom, felesleges ezen vitázni.. főleg akkor, ha te nem veszel, illetve én nem eladok.
Polak-Węgier dwa bratanki i do szabli i do szklanki.
ASUS P5Q-Dlx; Core 2 duo E8400 ; 2x2GB DDRII 800MHz Kingmax Mars RAM; ASUS EAH4850 512MB; Philips 200S4SS/00 TFT LCD; Chieftec 400W GPS-400-AA-101A PFC; Genius 5.1 HT; Pentax K10D

#1304 Felhasználó inaktív   papppaaaaa 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2008. 05. 21. 18:14

Sziasztok!

Lenne egy nagy kérésem, segitséget szeretnék kérni valakitöl német nyelvü pda magyar nyelvüvé varázsolásához, windows mobile pc 2002 van rajt. Aki tud lécci segitsen.

#1305 Felhasználó inaktív   keeper2 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 05. 22. 08:27

Helló!

Egy olcsóbb pda-t keresnék a következő feladatokra: e-book-ot olvasni rajta, mindenféle formátumot, köztük olyan pdf fájlokat is, amik bescannelt képekből állnak (ez sokkal jobban szívja le az akksit), másodlagosan pedig néha gps-t használnék rajta, más feladata nem lenne.
Nagyon fontos lenne, hogy nappali fénynél, szabadban is jól látható legyen, a jelenlegi készülékemnél teljességgel olvashatatlan, még azt is alig lehet észrevenni, hogy világít-e egyáltalán az lcd.
Én legjobbnak talán a mitac mio p360-at találtam, 50 ezer körüli árral.
Másik kérdés, hogy, ha jól láttam, 64MB ram és 1GB rom van benne. Fontos volna, hogy a feltelepített olvasóprogramom beállításai megmaradjanak, ha netán véletlenül le is merülni. A jelenleginél, ha lemerül, automatikusan alaphelyzetbe áll, töröl minden progit rajta, ez nagyon idegesítő. A telepített progik a ram vagy rom területre kerülnek? És a beállítások?

Remélem tudtok választ adni! Előre is köszi!

#1306 Felhasználó inaktív   WiZARD 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 05. 22. 08:57

az új wm5/wm6-os gépeknél már nincs gond, ha lemerül.
Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal.

#1307 Felhasználó inaktív   charlie 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 05. 22. 19:24

milyen PDA-t érdemes beszerezni (használtan) 40e koruli pénzért, amibe van GPS, és strapabirobb? (pl. nem esik 100 darabba ha leesik)?

meg wifi az kell, más nem is.

A google cuccok mennyire mennek PDA-kon (vagyis az azokban levo bongeszovel?)
ha jol tudom a readernek van pda-s verzioja, meg a docs-nak is (bár, itt ha jol rémlik nem lehet szerkeszteni), és a tobbi szolgaltatas (levelezes, naptar)

vmint ha az ember hasznaltan vesz, mire kell ügyelni? mik a buktatok?
MikroVPS | Xen VPS | OpenVZ VPS | SSD VPS

#1308 Felhasználó inaktív   Szabcsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 05. 22. 20:56

Idézet: charlie - Dátum: 2008. máj. 22., csütörtök - 20:24

milyen PDA-t érdemes beszerezni (használtan) 40e koruli pénzért, amibe van GPS, és strapabirobb? (pl. nem esik 100 darabba ha leesik)?

meg wifi az kell, más nem is.

A google cuccok mennyire mennek PDA-kon (vagyis az azokban levo bongeszovel?)
ha jol tudom a readernek van pda-s verzioja, meg a docs-nak is (bár, itt ha jol rémlik nem lehet szerkeszteni), és a tobbi szolgaltatas (levelezes, naptar)

Kicsivel többért egy használt Mio P550 jó lehet, elég masszív, wifi/BT/GPS is van benne.
Google cuccok (lehetőségekhez képest) okésak PDA-n is.
"A gugliban rákeresve porcos hal is és emlős is."/"Megoldás: keress rá a hal.dll fájlra, és töröld ki, majd indítsd újra a gépedet. Utána jó lesz!"/"mutasd meg a gyakorlatban ezt a technológiát és esküszöm dollármilliárdost csinálok belőled ! "/"Rakjunk egy jo kib@szottnagy KERESS gombot a kepernyo kozepere es csumi"

#1309 Felhasználó inaktív   papppaaaaa 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2008. 05. 23. 01:51

Magyaritással kapcsolatban senki??? :think:  :(

#1310 Felhasználó inaktív   Warrior 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 05. 23. 07:43

Idézet: charlie - Dátum: 2008. máj. 22., csütörtök - 20:24

...

Szerintem buktató lehet az aksi. Mivel lítium-poli, ill. lítium-ionosak, ezért oda kell figyelni, hogy lemerült állapotban ne rakják el pihenni, mindig legyen kb. 20%-ra töltve (100%ra töltve sem jó elrakni hosszabb időre). A cellát igazán a teljes lemerítéssel lehet kigyilkolni, még akkor is, ha vannak védőáramkörök, amik igyekeznek a teljes merülést megakadályozni - van a cellának spontán szivárgása, merülése is. Láttam már pár "új" darabot (meg mobiltelefont is), tönkrement aksival, gyanús.
Ha gyanakszol, érdemes végigcsinálni 2-3 töltési-kisütési ciklust, s látni fogod, hogy "mit bír". Csak sajnos ehhez idő kell. Ja, és csak normál használattal merítsd. Láttam már olyat, aki ennél kissé gyorsabban tette ezt, hogy hamar lemerüljön... A zárlatot egyik aksi sem szereti. :smoker:
"Hey Ripley, don't worry. Me and my squad of ultimate badasses will protect you! Check it out! Independently targeting particle beam phalanx. Vwap! Fry half a city with this puppy. We got tactical smart missiles, phase-plasma pulse rifles, RPGs, we got sonic electronic ball breakers! We got nukes, we got knives, sharp sticks..."

#1311 Felhasználó inaktív   Warrior 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 05. 23. 07:45

Idézet: papppaaaaa - Dátum: 2008. máj. 23., péntek - 2:51

Magyaritással kapcsolatban senki??? :think:  :(

egyáltalán milyen típus?
"Hey Ripley, don't worry. Me and my squad of ultimate badasses will protect you! Check it out! Independently targeting particle beam phalanx. Vwap! Fry half a city with this puppy. We got tactical smart missiles, phase-plasma pulse rifles, RPGs, we got sonic electronic ball breakers! We got nukes, we got knives, sharp sticks..."

#1312 Felhasználó inaktív   papppaaaaa 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2008. 05. 23. 19:34

Toshiba e330 windows mobile 2002 van rajt, angol is jo nekem, vagy magyar, amelyik elérhető, a lényeg hogy ne német legyen mert abbol semit nem értek:(  :confused:

#1313 Felhasználó inaktív   Grillo 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2008. 06. 07. 20:22

Nem tudtok olyan programot windows mobile 2003-ra, ami hasonló, mint az MS Access?
KomposztWC

#1314 Felhasználó inaktív   Szabcsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 06. 07. 20:50

Idézet: Grillo - Dátum: 2008. jún. 7., szombat - 21:22

Nem tudtok olyan programot windows mobile 2003-ra, ami hasonló, mint az MS Access?

http://pocketpccentr...re/database.htm
"A gugliban rákeresve porcos hal is és emlős is."/"Megoldás: keress rá a hal.dll fájlra, és töröld ki, majd indítsd újra a gépedet. Utána jó lesz!"/"mutasd meg a gyakorlatban ezt a technológiát és esküszöm dollármilliárdost csinálok belőled ! "/"Rakjunk egy jo kib@szottnagy KERESS gombot a kepernyo kozepere es csumi"

#1315 Felhasználó inaktív   Grillo 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2008. 06. 08. 20:59

Kösz  :respect:
KomposztWC

#1316 Felhasználó inaktív   Primary 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 06. 19. 11:52

PDA és telefon között Bluetooth-on lehet olyan szinkronizációt csinálni, mint PC és telefon közt. Az lenne a lényeg, hogy mindkét készüléken meg legyenek ugyan azok a kontaktok. Nyilván egy olyan telefon szükséges hozzá, ami normálisan kezeli a kontaktokat.
ASUS P535 és Nokia 5300 közt próbáltam sikertelenül. Anno a SE K700i-nél volt direkt olyan menüpont amivel PC-fele lehetett szinkronizálni.

#1317 Felhasználó inaktív   debaj 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 06. 19. 11:58

A Nokiának elég egyedi BT driverei vannak. PC közbeiktatása semmiképpen sem jöhet szóba?

#1318 Felhasználó inaktív   freeone 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 06. 20. 22:20

Tud valaki ajánlani egy tesztprogramot pda-ra, ami ellenőrzi mondjuk a flash meghajtóját és/vagy a memóriáját? Ugyanis a 639-em csinál néha érdekes dolgokat(feltelepített program elszáll, újra kell telepíteni, és hasonlók). Lehet hogy csak az Igo a vacak, de akkor másnak miért megy évekig gond nélkül, nekem meg 2 havonta eljátssza ezt. Reinstall, hagyom hogy javítson, és onnantól megint jó egy darabig. Az igo eredeti.
A person who does not share is not only selfish, but bitter and alone. (Paulo Coelho)

#1319 Felhasználó inaktív   Primary 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 06. 20. 22:27

Idézet: debaj - Dátum: 2008. jún. 19., csütörtök - 12:58

A Nokiának elég egyedi BT driverei vannak. PC közbeiktatása semmiképpen sem jöhet szóba?

Elvileg lehet, csak nincs kéznél sokszor a Desktop PC. Phone suite-val gyorsan meg lehet csinálni.
Sony Ericssonokkal mi a helyzet?

Más: Asus P535 hogy boldogul a 4 v. 8 GB-s SDHC kártyákkal?

#1320 Felhasználó inaktív   debaj 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 06. 20. 22:34

Idézet: Primary - Dátum: 2008. jún. 20., péntek - 23:27

Más: Asus P535 hogy boldogul a 4 v. 8 GB-s SDHC kártyákkal?

Ööö, ha addig senki nem válaszol, hétfőn megmondom.

Téma megosztása:

• (70 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 64
  • 65
  • 66
  • 67
  • 68
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.