Elküldve: 2006. 09. 14. 05:50
Sziasztok!
Lenne egy gondom, nemrég vettem egy T-mobil vario pda-t(használtde garos), mikor megjött akkor bekapcsoltam, mondom kipróbálom, bejött a képernyő, de aztán a boot során lefagyott,késöbb már nem is kapcslt be. Na mondom akkor töltöm, de sajna az eladó kihagyta belőle a hálózati töltőjét,azóta már beszéltem vele, mondta hogy elküldi. Addig is mondom valahogy életre kellene kelteni. próbáltam az usb-s kábelével, nem történt változás, kb 4-5 órát volt rajta. Bevittem t-mobile-ba ott a szervizes fickó azt mondta hogy szerinte nincs baja a telónak, se az akksinak, csak nagyon le van merülve,tölteni kell és jó lesz. mondom ok. Aztán közben szereztem egy usb-s hálózati töltőt, azt mondták jónak kell lennie hozzá. na ezzel mikor hazaértem felraktam tölteni, kicsit hagytam aztán megnéztem beindul-e, egyszercsak elindult, be is töltődött, mondom ok, örültem neki. Tesztelgettem nézegettem, és közben ránéztem a beállitásoknál az akkuszintjelzésre ott rendessen mutatta hogy töltödik. Na most késöbb mondom kikapcsolom ha töltsön úgy (már megbántam) szépen töltött is, mutatta a töltésjelző (világitott a sárga led) aztán eltelt kb 2-3 óra és azt vettem észre hogy a led nem világit, mondom akkor megpróbálom bekapcsolni, erre semmi. rajtahagytam reggelig, mondom talán,reggel nézem,semmi. Akksi kivesz, nézem multiméterrel, 2.85V ot mutat (akksi 3.7V Li-Ion)
Késöbb kipróbáltam egy másik gépen az usb-s kábelével. kb 10 perce rajta volt utánna megnéztem, erre 2.85V ról felment 3.1-3.2 re. mondom jó akkor ezekszerint tölti, késöbb viszont megnéztem megint, (kb 4 óra mulva) és megintcsak 2.85V ot muatott a multiméter. Szerintetek az akksinak van baja ?? Most rendeltem egy másik akksit is hozzá és egy gyári töltőt, hátha az eladó záros határidőn bellül nem küldi el a hálózati töltőjét, elvileg holnap megjön. Aki tud valami ifóval szolgálni legyen szives segítsen, irja le ide a fórumba vagy mail: item1979@hotmail.com cimre, esetleg msn: item1979@hotmail
A segítségeteket előre is megköszönöm, és bocsi hogy ilyen hosszúra sikeredett!!