HWSW Informatikai Kerekasztal: PDA-król mindent - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (70 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 44
  • 45
  • 46
  • 47
  • 48
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

PDA-król mindent Értékeld a témát: -----

#901 Felhasználó inaktív   Rainy Daze 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2007. 05. 09. 06:11

Szóval jó az 560as. És még egy olyan kérdésem lenne hogy tud valaki olyan programrol amit majd rá tudok telepiteni hajózás céljából? Mert az igo inkább autos szoftver. Szóval olyan kéne ami mondjuk a Balatonon kirajzolja a megtett utat mutatja a sebességet a mx sebességet, akár csomoban is, meg a megtett utat. Hasonlokat. Köszönöm a válaszokat. Szóval hajózási GPS szoftvert keresek PDAra.
EPOX EP K-HAL4+ , AMD Athlon XP K-7 2200+/1800Mhz , 1,3 giga DDR-RAM , Gainward Geforce 4 MX440 64 MB, Samsung syncmaster 913N, Logitech Cordless Desktop LX700 , Pioneer DVD-RW DVR-108

#902 Felhasználó inaktív   Sumi 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 05. 09. 06:32

mitől lehet az, hogy az eten g500-asom azt csinálja újabban, hogy 1-2 napig minden fasza, aztán nem tud felcsatlakozni a gprs, (ezt a telefonrész ki-be kapcs megoldja), de ha nyomok egy softresetet, akkor csak fehér képernyő fogad, és hardreset kell?!
Per Aspera Ad Astra

#903 Felhasználó inaktív   Szabcsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 05. 09. 09:00

Idézet: Rainy Daze - Dátum: 2007. máj. 9., szerda - 7:11

Szóval jó az 560as. És még egy olyan kérdésem lenne hogy tud valaki olyan programrol amit majd rá tudok telepiteni hajózás céljából? Mert az igo inkább autos szoftver. Szóval olyan kéne ami mondjuk a Balatonon kirajzolja a megtett utat mutatja a sebességet a mx sebességet, akár csomoban is, meg a megtett utat. Hasonlokat. Köszönöm a válaszokat. Szóval hajózási GPS szoftvert keresek PDAra.

Hát kifejezetten hajózási célú szoftvert még nem használtam, de átmenetii megoldásként trackot rögzíteni, megtett utat és min/max sebességet számolni az ingyenessé lett GISRussa-val is lehet ( http://www.pdamania.hu/content/5123/ ). Más térképformátumokkal is elboldogul (pl nem lockolt Garmin).

szerk: talán itt több információhoz juthatsz az ügyben http://www.sailing.h..._a_balatonon/2/

Szerkesztette: Szabcsi 2007. 05. 09. 09:24 -kor

"A gugliban rákeresve porcos hal is és emlős is."/"Megoldás: keress rá a hal.dll fájlra, és töröld ki, majd indítsd újra a gépedet. Utána jó lesz!"/"mutasd meg a gyakorlatban ezt a technológiát és esküszöm dollármilliárdost csinálok belőled ! "/"Rakjunk egy jo kib@szottnagy KERESS gombot a kepernyo kozepere es csumi"

#904 Felhasználó inaktív   Szabcsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 05. 09. 09:23

Idézet: alexha - Dátum: 2007. máj. 8., kedd - 23:06

Nem volt rárakva a magyar nyelv a WM5-re?

Először mi is arra gyanakodtunk, mert pl a HP 2790-esét az egyik fajta (nem a Paragon) magarítás meglassíthatja rendesen, de itt valami más lehetett a bibi, mert "tiszta" készüléken is igen lassúnak tűnt a bootolás és a menükben navigálás.
"A gugliban rákeresve porcos hal is és emlős is."/"Megoldás: keress rá a hal.dll fájlra, és töröld ki, majd indítsd újra a gépedet. Utána jó lesz!"/"mutasd meg a gyakorlatban ezt a technológiát és esküszöm dollármilliárdost csinálok belőled ! "/"Rakjunk egy jo kib@szottnagy KERESS gombot a kepernyo kozepere es csumi"

#905 Felhasználó inaktív   Hrváthg 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 05. 10. 13:05

Sziasztok, létezik olyan PDA, vagy mobiltelefon, amely egyszerre 2 simkártyát tud kezelni (egy időben)?

köszi

hg

#906 Felhasználó inaktív   Hrváthg 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 05. 10. 13:14

http://www.firstphoneshop.co.uk/nokia-acce...okia-6230.shtml

ez vmi barkács cucc.
ilyesmit találtam, van mi tapasztalatotok?

Köszi.

#907 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2007. 05. 10. 13:18

Idézet: Hrváthg - Dátum: 2007. máj. 10., csütörtök - 14:14

ez vmi barkács cucc.
ilyesmit találtam, van mi tapasztalatotok?

a dual sim nem egyszerre működik, ezt amúgy a telefon szoftvere sem bírja kezelni, hanem ha mondjuk van egy pgsm meg egy tmobil kártyád, akkor első bekapcsoláskor pgsm lesz az aktív, egy ki-be kapcsolás után meg a tmobil, oszt így tovább.
Make love not Wor.

#908 Felhasználó inaktív   Hrváthg 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 05. 10. 14:58

Idézet: Jahno - Dátum: 2007. máj. 10., csütörtök - 12:18

a dual sim nem egyszerre működik, ezt amúgy a telefon szoftvere sem bírja kezelni, hanem ha mondjuk van egy pgsm meg egy tmobil kártyád, akkor első bekapcsoláskor pgsm lesz az aktív, egy ki-be kapcsolás után meg a tmobil, oszt így tovább.

És nincs olyan telefon ami kezeli mindkettőt, mint pl  az emilnél(írok egy levelet a céges emil címemről, utána meg a privátról), hogy most a tmobilos számomról hívnék valakit, utána meg a pannonosról? Nem hiszem el, hogy másnak nincs privát és céges mobilja, és nem akar 2 telefont hurcolászni...
Na mindegy, végülis piacgazdaság van, azt veszed , amit kapsz.

hg

ez esetleg:
http://www.fonefunsh...alsim/index.htm

Szerkesztette: Hrváthg 2007. 05. 10. 14:59 -kor

#909 Felhasználó inaktív   Satriani 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 05. 10. 17:05

Idézet: Hrváthg - Dátum: 2007. máj. 10., csütörtök - 14:05

Sziasztok, létezik olyan PDA, vagy mobiltelefon, amely egyszerre 2 simkártyát tud kezelni (egy időben)?

http://www.terminal....ticle_id=104157

#910 Felhasználó inaktív   Hrváthg 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 05. 11. 08:55

Idézet: Satriani - Dátum: 2007. máj. 10., csütörtök - 16:05

Köszi, ezt megtaláltam aztán később, a 650 euros ára elég duuuurva....

#911 Felhasználó inaktív   Satriani 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 05. 11. 23:22

Idézet: Hrváthg - Dátum: 2007. máj. 11., péntek - 9:55

Köszi, ezt megtaláltam aztán később, a 650 euros ára elég duuuurva....

Nézz szét az eBayen is, 200 euró körül lehet kapni mindenfélét általam ismeretlen gyártóktól.

http://handy.search.ebay.de/Dual-SIM_Handy...scsZ2QQsbrbinZt

#912 Felhasználó inaktív   Hrváthg 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 05. 12. 11:33

Idézet: Satriani - Dátum: 2007. máj. 11., péntek - 22:22

Nézz szét az eBayen is, 200 euró körül lehet kapni mindenfélét általam ismeretlen gyártóktól.

http://handy.search.ebay.de/Dual-SIM_Handy...scsZ2QQsbrbinZt

Köszi..

hg

#913 Felhasználó inaktív   _Balagee_ 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 05. 15. 09:57

Egy PDA-t szeretnék venni a közeljövőben (1-2 héten belül).

Eddig egy N50 es Acert használtam, amivel meg is voltam elégedve, de tönkre ment és kénytelen vagyok új után nézni.

Ami fontos lenne nekem:
-Bluetooth
-SD bővítés
-WLAN (wifi)

ha van benne GPS az se baj, de nem ragaszkodom hozzá.

Nagy a valószínűsége, hogy használtan fogom venni, és az árnak valahol így kéne 55.000Ft körül mozognia.

Mit tudtok ajánlani ilyen szinten, mint lehetséges készüléket?

#914 Felhasználó inaktív   Szabcsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 05. 15. 10:20

Idézet: _Balagee_ - Dátum: 2007. máj. 15., kedd - 10:57

Egy PDA-t szeretnék venni a közeljövőben (1-2 héten belül).

Eddig egy N50 es Acert használtam, amivel meg is voltam elégedve, de tönkre ment és kénytelen vagyok új után nézni.

Ami fontos lenne nekem:
-Bluetooth
-SD bővítés
-WLAN (wifi)

ha van benne GPS az se baj, de nem ragaszkodom hozzá.

Nagy a valószínűsége, hogy használtan fogom venni, és az árnak valahol így kéne 55.000Ft körül mozognia.

Mit tudtok ajánlani ilyen szinten, mint lehetséges készüléket?

Egy ismerősöm nemrég vett használtan Acer c510-est 60e-ért, ebben sajna nincs WiFi, viszont van GPS.

#915 Felhasználó inaktív   _Balagee_ 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 05. 15. 10:33

Igen, volt a kezemben egy ilyen készülék, de a Wifi nekem nagyon fontos lenne, mint írtam. A GPS bármikor megoldható kényelmesen egy külső Bluetooth egységgel, a wifi nem ennyire egyszerű.

#916 Felhasználó inaktív   Szabcsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 05. 15. 10:38

Idézet: _Balagee_ - Dátum: 2007. máj. 15., kedd - 11:33

Igen, volt a kezemben egy ilyen készülék, de a Wifi nekem nagyon fontos lenne, mint írtam. A GPS bármikor megoldható kényelmesen egy külső Bluetooth egységgel, a wifi nem ennyire egyszerű.

Akkor c530... abban van WiFi is, használtan nem lehet sokkal több mint ez, mert újonan sincs sok különbség a kettő között árban.

#917 Felhasználó inaktív   FragMaster 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 05. 24. 07:40

bt-s pda-nál megoldható, hogy telefon kihangosítóként működjön?
esetleg ez márka/modellfüggő?
Gigabyte GA-P35-DS3, Core2Quad Q9550 + CM TX2, 2*1gb Adata 800+, 2*1gb Supertalent, MSI GeForce GTX460 Cyclone OC 1GB, SB Audigy, Chieftec CFT-550, Pioneer DVR-216D, Samsung SH-D163B, Samsung 320gb, Dell U2311H

#918 Felhasználó inaktív   debaj 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 05. 24. 09:31

Ez nem PDA-tól, hanem telefontól függ. Ha a telefon képes arra, hogy BT kihangosítóként működjön, akkor a PDA tudja használni a szolgáltatást.

#919 Felhasználó inaktív   Szabcsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 05. 24. 11:37

Idézet: debaj - Dátum: 2007. máj. 24., csütörtök - 10:31

Ez nem PDA-tól, hanem telefontól függ. Ha a telefon képes arra, hogy BT kihangosítóként működjön, akkor a PDA tudja használni a szolgáltatást.

Nem arról van szó hogy a telefon BT kihangosítóként működjön, hanem hogy egy mezei BT-s mobilt a PDA-n kihangosítson BT segítségével. Erre a PDA-t is fel kell készíteni, az alap bluetooth stack nem tartalmaz ilyen szolgáltatást, azaz nem tud BT kihangosítóként üzemelni egy telefon mellett.
Volt már itt szó erről: https://forum.hwsw.h...howtopic=126400

#920 Felhasználó inaktív   FragMaster 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 05. 25. 10:04

ez a "stack" szoftveres vagy hardveres rész? gondolom szoftveres ha úgymond fel lehet készíteni.
akkor ezekszerint szoftveres bütyköléssel megoldható a kihangosítás? a delikvens egy airis t620 lesz...
szorri ha baromságokat kérdezek, de nem értek ehez :D
Gigabyte GA-P35-DS3, Core2Quad Q9550 + CM TX2, 2*1gb Adata 800+, 2*1gb Supertalent, MSI GeForce GTX460 Cyclone OC 1GB, SB Audigy, Chieftec CFT-550, Pioneer DVR-216D, Samsung SH-D163B, Samsung 320gb, Dell U2311H

Téma megosztása:

• (70 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 44
  • 45
  • 46
  • 47
  • 48
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.