PDA-król mindent
Elküldve: 2007. 06. 14. 05:38
Olyan mint a CISCO router ;-)
Elküldve: 2007. 06. 14. 06:12
A user agentet nem írtad át a registryben? Amikor egyszer átírtam IE6.0-ra, utána pár oldal nem volt hajlandó betöltődni többet.
Elküldve: 2007. 06. 14. 06:19
Tudom nem lehet egy über, de most 50 ropiért lehet kapni.
Főként GPS miatt kellene a többi funkióit ritkán használnálm ,de lehet néha az is jól jönne...
Szóval vélemény?
-Minden reggel mikor felkelek tudom, hogy aznap csak egy jó dolog vár rám. A lefekvés! :)
-A Linux nem Windows, de a Windows se Linux
Elküldve: 2007. 06. 14. 06:28
Elküldve: 2007. 06. 14. 09:55
kapható dual sim-et kezelő PDA / mobilokostelefon az ebay.de -n, a keresési kulcsszó a dual sim.
5-6 készülék között lehet válohatni 80-200 Euró közötti áron.
HG
Elküldve: 2007. 06. 21. 18:59
Idézet: Lenny - Dátum: 2007. jún. 14., csütörtök - 5:19
Tudom nem lehet egy über, de most 50 ropiért lehet kapni.
Főként GPS miatt kellene a többi funkióit ritkán használnálm ,de lehet néha az is jól jönne...
Szóval vélemény?
Hi!
Hogy is mondjam...
Ugyanaz a proci ami a (régebbi) P350-ben, P550-ben 400MHz-en megy ebben csak 300MHz-en.
Firmware frissítés előtt gond van a GPS érzékenységével.
Külső GPS-antenna csatlakozó nincs rajta, viszont az antenna kihajtható.
Amúgy stabil gép, masszív, korrekt összeszerelés. A Mio szerintem elég jó márka (alsó közép kategória szvsz.), de ez a tipus egy kicsit "gazdaságosnak" tünik.
Ha néha használnád másra is, akkor inkább a WiFi-s, Bt-s P550 kicsit drágábban. (+20 e kb.)
Elküldve: 2007. 06. 22. 16:42
van itt egy acer n30 winmob 2003-al.
összekapcsoltam bt-n a d750i-mel és modemként sikerült is telepítenem. a tmobilos net 50 előfizumat szeretném használni, de mikor csatlakoznék netre a pda-n keresztül behívószámot kér, persze ilyen nincs már a tmob-nál. nincs vmi ötletetek hogyan lehetne ezt kikerülni? létezik esetleg vmi tárcsázó vagy hasonló
20 goto 10
Logika: Vas Ördögöm: Van ♪♫♪♫♪♫
nekem mindegy hogy 50 vagy 53 fokos :)
cuki vagyok
Nyiss Új Topicot mielőtt a keresőt használod
Elküldve: 2007. 06. 23. 13:02
Idézet: therapy!? - Dátum: 2007. jún. 22., péntek - 15:42
van itt egy acer n30 winmob 2003-al.
összekapcsoltam bt-n a d750i-mel és modemként sikerült is telepítenem. a tmobilos net 50 előfizumat szeretném használni, de mikor csatlakoznék netre a pda-n keresztül behívószámot kér, persze ilyen nincs már a tmob-nál. nincs vmi ötletetek hogyan lehetne ezt kikerülni? létezik esetleg vmi tárcsázó vagy hasonló
A "behívószám" *99#
Elküldve: 2007. 06. 23. 13:38
Megyek aludni, de amint kipihentem magam, már mondom is.
Elküldve: 2007. 06. 23. 14:14
Idézet: Papa - Dátum: 2007. jún. 23., szombat - 14:38
Megyek aludni, de amint kipihentem magam, már mondom is.
Én megjárom vele EU-t keresztbenkasban, szóval Szelevény/München/Szeged háromszögben teljesen jól eligazodik.
Elküldve: 2007. 06. 23. 16:25
Ingyenes, WM5/6 kompatibilis és .NET CF2 kell hozzá: http://www.microsoft.com/downloads/details...&displaylang=en
Elküldve: 2007. 06. 23. 19:01

[ Kattints ide a teljes méretű képhez ]

[ Kattints ide a teljes méretű képhez ]
Az útvonalengedély 10K / darab. Csakhogy ezekkel nem lehet akárhol ballagni, lévén négyméter harminc széles.
Dimbes-dombos vidéken, és apró falvakon keresztül kellett haladni, ráadásul egész éjjel.
Este nyolckor indultunk, és másnap délután négyre értünk velük haza.
Egyszer sem álltunk meg, kivéve hajnal egykor enni, és hajnal hatkor egy kávéra.
Namost ugye sejtettem, hogy nem lesz egyszerű menet, ezért vittem az IGO-t.
Az engedélyben szereplő laza 30 falut és szirszar várost hozzáadtam a célokhoz. Igen ám, de itt kezdett a téma bolondulni.
Ha simán hozzáadtam a célállomásokat, akkor pl. Nagyigmánd / Kocs / Dad / ... állomásokat szépen be is vette, de annyi esze már nem volt, hogy össze is kösse őket. Bevitt (volna) a falvak központjába, majd 'fordulj meg, és goto ide meg oda" szöveget kezdte. Aha, majd egy 20 tonnás kombajn, és mögötte egy 9 méteres vágóasztallal megfordulsz, mi? Persze.
Ha optimalizáltam az útvonalat, akkor naná autópályára akart vinni.
Így kénytelen voltam folyamatosan babrálni az útvonallal, és kiszedni néhány köztes állomást. De ehhez némi helyismeret nem ártott volna. Még egyszer mondom, hogy full isten hátamögötti szarokról (is) szó volt.
Elöl mentem pickuppal, GPS-et baxtam folyamatosan, villogtam a sok barom autósnak, a kamionok Dunaföldvárnál simán bejöttek a két gép közé, le se szarva, hogy alig férünk el. Sok bunkó köcsög, tényleg. De Szentes is ugyanez.. ott meg a belvároson kellett átmenni. Az egyik autós lehúzódik szépen, de a másik már előzi is meg, nem is nézi mi van előtte.. aztán meg beszurol ő is, meg a kombajn is. Bravo.
2 nap szopás után hazaértünk, ma meg már aratás volt. Majd ha eszembe jut még valami, akkor írom.
Szerkesztette: Papa 2007. 06. 23. 19:02 -kor
Elküldve: 2007. 06. 24. 05:49
Nekem is szükségem lenne egy WIFI-s SD re, amit böviteni lehet legalább 128M mem-el (vagy ha van rajta az a legjobb) Hiába van NET a HP194-ben, ha a letöltött fotokat nem tudom hová menteni.
Sajnos sok oldal nem töltödik be rendesen, és van ami azt mondja, hogy tul régi a böngésző. Kellene egy másik ai IE helyett. Lehetöleg olyan ami elforgatható. Telefonomon van opera az például 90'-al elforgatható. Csakhogy az egy JAVA-s progi, és mint ilyen a HP 1940-en nem megy. Esetleg valakinek ötlete?
Bocs a sok helyesirási hibáért, de erröl jut eszembe, kellene egy BT-os billentyű is. Erre valakinek tippe?
Elküldve: 2007. 06. 24. 13:57
Idézet: olzoli - Dátum: 2007. jún. 24., vasárnap - 4:49
Nekem is szükségem lenne egy WIFI-s SD re, amit böviteni lehet legalább 128M mem-el (vagy ha van rajta az a legjobb) Hiába van NET a HP194-ben, ha a letöltött fotokat nem tudom hová menteni.
Sajnos sok oldal nem töltödik be rendesen, és van ami azt mondja, hogy tul régi a böngésző. Kellene egy másik ai IE helyett. Lehetöleg olyan ami elforgatható. Telefonomon van opera az például 90'-al elforgatható. Csakhogy az egy JAVA-s progi, és mint ilyen a HP 1940-en nem megy. Esetleg valakinek ötlete?
Bocs a sok helyesirási hibáért, de erröl jut eszembe, kellene egy BT-os billentyű is. Erre valakinek tippe?
az Opera-nak van PPC verziója is.
WiFi-s SD létezik...csak még itthon nem láttam.
Bt-s billentyűzet dettó.
Elküldve: 2007. 06. 24. 13:59
Idézet: Gopher - Dátum: 2007. jún. 24., vasárnap - 14:57
PDAs boltokban meg itt-ott van, csak érdemes utánalesni, mert elég sok csaka WEP-et tudja, az meg manapság nem az igazi. Olyan 16-20ezer körül mozognak.
Elküldve: 2007. 06. 24. 15:05
Opera müködik, bár elforgatni nem lehet. De legalább van Zoom, és megy az az oldal is ami eddig nem.
Elküldve: 2007. 06. 24. 17:48
Idézet: Papa - Dátum: 2007. jún. 23., szombat - 20:01
Namost ugye sejtettem, hogy nem lesz egyszerű menet, ezért vittem az IGO-t.
Az engedélyben szereplő laza 30 falut és szirszar várost hozzáadtam a célokhoz. Igen ám, de itt kezdett a téma bolondulni.
Ha simán hozzáadtam a célállomásokat, akkor pl. Nagyigmánd / Kocs / Dad / ... állomásokat szépen be is vette, de annyi esze már nem volt, hogy össze is kösse őket. Bevitt (volna) a falvak központjába, majd 'fordulj meg, és goto ide meg oda" szöveget kezdte. Aha, majd egy 20 tonnás kombajn, és mögötte egy 9 méteres vágóasztallal megfordulsz, mi? Persze.
Ha optimalizáltam az útvonalat, akkor naná autópályára akart vinni.
Így kénytelen voltam folyamatosan babrálni az útvonallal, és kiszedni néhány köztes állomást. De ehhez némi helyismeret nem ártott volna. Még egyszer mondom, hogy full isten hátamögötti szarokról (is) szó volt.
Az autópályát meg fizető utakat ugye le lehet tiltani. Aztán van valami teherautó beállítás is, de szerintem az max a sebességhatárokat értelmezi máshogy. Kombájn opció nincs
Egyébként egész jól össze lehet rakosgatni az útvonalban a falvakat (gondolom az engedélyen részletesen szerepelt merre kell menni). Utána meg rázoomolsz a térképre, vagy netán ha sok időd van tolsz pár berepülést (ez szar, mert mindig az elejéről kezdi, ha megállítod) és máris kiderül, hogy toszódik el a dolog.
A megfordulás ugyan nekem is alapból tiltva van, de sima tervezésnél vidáman szarik rá és a "következő lehetőségnél fordulj vissza" című kánont tolja folyamatosan
Csináltam pár custom utat (igaz 4,5méter HOSSZÚ járműhöz), ráadásul külföldön és egész jól sikerült.
Pöcsölősen, de fél óra alatt biztosan meg lehet csinálni pöpecre az útvonalat úgy, hogy ne legyen benne ilyen megfordulásos balhé, pláne autópályára tolás.
Elküldve: 2007. 06. 24. 17:55
Idézet: Yoisten - Dátum: 2007. jún. 24., vasárnap - 18:48
Pöcsölősen, de fél óra alatt biztosan meg lehet csinálni pöpecre az útvonalat úgy, hogy ne legyen benne ilyen megfordulásos balhé, pláne autópályára tolás.
Custom út külföldön sem az igai, hiszen maga az útkezelő ezt neccesen tartja nyilván, aztán valljuk be, ezt is szép dolog lenne bekavarni a szoftverbe.
Amikor átvezetős útvonalakat cisnáltam, az szintén teljesen jól működött.
Elküldve: 2007. 06. 26. 23:12
(Ha csak kijelző van az sem baj, mert kicserélem neki)
Viszonylag S.O.S lenne, de jó akár a hétvége is. (már ha van egyáltalán.
Elküldve: 2007. 06. 27. 05:54

Súgó
A téma zárva.