Hi!
Megvan az X60. Core duo T2400, 512mb ram, 80gb sata 2.5" Hdd, wlan a/b/g, Bluetooth, 12.1" 1024x768, Intel GMA950, fingerprint reader, infra, 3x usb2.0, mini firewire, vga kimenet, sd olvasó, pcmcia, audio ki/be.
Honlapja.
A gép fantasztikus! Nagyon jó a kijelző! A fényerő jó nagy, a láthatóság király.
Nekem van egy kicsi és egy nagy akku is a géphez. Nagy akkuval 1610g. A kicsivel 1400. Konyhai mérleg rulez
Az akkuról csak jüt tudok mondani. 75Wh a nagyobb akku. Most az első ciklusában 90%-nál 7:04 órát ír ki. Hihetetlen. Megy a wlan, max fényerő és mégis ilyen durva akkuidőt tud. A ventije néha megy, de hideg a gép alja. Maga a konstrukció nagyon merev, igazi IBM minőség. Nekem hiányzik a touchpad, de majd megszokom. Akinek nem kell beépített optikai meghajtó, annak best buy.
Van benne normál méretű vinyó (2.5"), melyet ki lehet cserélni. X40-ben nekem a lassú vinyó nem tetszett. X40-hez képest van rajta firewire és ujjlenyomat olvasó is. Az ujjlenyomat olvasó bios szinten integrálva van, helyettesíti a supervisor passwordot is. Elég látványos ujjlenyomattal loginolni.
Marha jó a billentyűzete, igaz az enyém angol. X40-hez képest a billentyűzet még abban változott, hogy a kurzor gombok valamilyen lejátszót vezérelnek (forward, rewind,play/pause,stop jelek vannak rajtuk). A wlan része nagyon érzékeny. Nálam, ahol méter vastag falak vannak, talált kb 10-15 wlan hálót. Általában olyan 5-6 wlant létnak a gépeim.
Sajnos még nem nagyon akadt progi a CPU-Z-n kívül ami tudta volna mérni az aktuális órajelet.
Elsőre úgy tűnik, hogy 6x167 a minimum amin megy. Ez ugye 1000MHz. Szerintem be is lehet minimalizálni erre, hiszen dupla magos és nem lagol soha. A gép alja 1 óra használat után hideg.
Most egy óra wlanos netezés után 86% és 6:52 perc amit kiír. Hihetetlen! Olyan 11w körül mutat a Mobile meter, csak sajnos a sebességet nem tudja mutatni. Mutatja a 2 proci hőfokát, az akku terhelését/töltését.....
Egyebet még nem tudok mondani. Elsőre tökéletes a gép!
Tudtok valami programot ami jól méri a Yonah sebességét és a provik terhelését és hőfokát?