Idézet: GoLAN - Dátum: 2007. jan. 19., péntek - 1:01
A szabvány 7" képernyőhöz máshol oldalanként 3-4 centis szélső keret tartozik, itt szinte akkora a gép, mint a kijelző. A 16 mm-es vastagság önmagában is jó, de itt belefér a convertible kivitel és teljes billentyűzet is. Akár 1024 x 600-as felbontás. Beépített GPS. Normális Intel processzor.
Elsősorban a formátumban léptek nagyot. Ez már tényleg olyan, mint egy kicsi táblapc, és nem egy túlméretezett Nintendo.
NEm tudom, nekem pont az tetszik, hogy a szélén van keret, mert meglehet fogni rendesen, meg rá lehet pakolni a gombokat, egeret, miegmást. Szerintem az 1024x600 itt is szoftveres mint a többinél, normális proci meg van a Samsung Q1-ben is... A billentyűzet tényleg jó. Nekem a legnagyobb problémám még mindig az energiaellátás, jó lenne végre valahogy 8 órás üzemet, na jó 6-ot elérni úgy hogy közben megy a wifi és nem minimálon van a képernyő fényereje...
VAn valakinek tippje, hogy hol lehet UMPC-t élőben kipróbálni, mindenféle netes boltban láttam már, de jó lenne gyszer élőben megnézni, hogy első kézből legyen vélemény...

Súgó
A téma zárva.