HWSW Informatikai Kerekasztal: Nokia 3650 - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (12 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Nokia 3650

#141 Felhasználó inaktív   deuce 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2003. 08. 21. 23:10

idézet:
Ezt írta Silver:

Hát, azért ennyire nem vészes a helyzet. Én június elején vettem, azóta egyszer-kétszer dobta el magát, igaz, én nem telepítek naponta 600 GB cuccot rá, de azért van rajta pár dolog. Stabil, megbízható telefon.

Ha Vodafone-garanciás, imho érdemes az Ecserire kivinni, nem? ;)
[/quote]

nos, a gazdaja szerintem a gepevel is csak minimal szinten kommunikaltatja ossze, semmilyen naptarbejegyzes, es mas "extra" cucc nem szerepelt benne, ellenben egy *#7370# utan most hasznalhatonak bizonyul, mar megkaptam az smsemet (ami egy oraja jott volna, ha memoria lett volna), es a csengohangot is tudom allitgatni vegre... :D

azert eszmeletlenul gaz, hogy egy telefont, _csak nyomkodassal_ annyira keszre lehet vagni, hogy rendszerhibakat, es betelt memoria uzeneteket kuldozgessen 100ezer forintert, ez a velemenyem ismet. :D
bar tobbnyire, csak ezekre a csili-vili-kamera-empeharom multifunkcionalis (mindenbol egy kicsit, kozben pedig semmire sem jo) nokiakra vonatkoznak ezek a problemak, ahogy itt a forumon is lathatjuk.. (lasd peldaul 6610 topik hehe)

na mind1, koszi aki beirta a master-reset kodot. ;)

#142 Felhasználó inaktív   Silver 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 08. 22. 07:57

idézet:
Ezt írta deuce:

egy *#7370# utan most hasznalhatonak bizonyul, mar megkaptam az smsemet (ami egy oraja jott volna, ha memoria lett volna), es a csengohangot is tudom allitgatni vegre... :D

azert eszmeletlenul gaz, hogy egy telefont, _csak nyomkodassal_ annyira keszre lehet vagni, hogy rendszerhibakat, es betelt memoria uzeneteket kuldozgessen 100ezer forintert, ez a velemenyem ismet. :D
[/quote]

Részben egyetértek veled, de ne felejtsd el, hogy ezek a telefonok már nem igazán azok, amiket 2-3-7 évvel ezelőtt megismertünk. Sokkal komplexebb és sajnos sokkal instabilabb operációs rendszerek kerülnek beléjük.

#143 Felhasználó inaktív   Diopapa 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 10. 14. 08:28

Nah, felhozom a témát. Szval keresek működő e-book convertert (pc vagy symbian), és symbian-ra e-book readert. köszi! ;)
National Organization of Men Against Amazonian Masterhood

#144 Felhasználó inaktív   biglaci 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 10. 14. 10:35

idézet:
Ezt írta Diablo vazze':
Nah, felhozom a témát. Szval keresek működő e-book convertert (pc vagy symbian), és symbian-ra e-book readert. köszi! ;)[/quote]

Privi ment!

#145 Felhasználó inaktív   Diopapa 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 10. 14. 10:52

idézet:
Ezt írta biglaci:

Privi ment!
[/quote]

Köszi nagyon a segítséget! ;) (Bár e-readerem még most sincs). Ha valakit érdekel, nemsokára indul [url="http://"http://nokiagames.hu"]a Nokiának egy új játéka.[/url] Ha volt már, akkor srry... :D

#146 Felhasználó inaktív   biglaci 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 10. 14. 11:56

Vazze' Diablo!

Mi az e-mail címed? :D

#147 Felhasználó inaktív   Diopapa 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 10. 14. 11:59

idézet:
Ezt írta biglaci:
Vazze' Diablo!

Mi az e-mail címed? :D
[/quote]

Privi ment... ;)

#148 Felhasználó inaktív   biglaci 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 10. 14. 12:38

A Westelnél van ez az sms felolvasó program ehhez a telefonhoz. Van már ilyen valakinek? Érdemes feltöltetni?

#149 Felhasználó inaktív   Diopapa 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 10. 14. 18:38

idézet:
Ezt írta biglaci:
A Westelnél van ez az sms felolvasó program ehhez a telefonhoz. Van már ilyen valakinek? Érdemes feltöltetni?[/quote]

Köszi a mailt. a progit még nem próbáltam, ahhoz be kellene másznom a W-hez... :D Neked milyen firmware-ed van a telón?

#150 Felhasználó inaktív   biglaci 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 10. 15. 08:08

A szokásos 2.50es. Nem merem felfrissítetni 4.13-ra, pedig állítólag jó. Majd egy idő után, amikorra "beérik" és mindenki azt mondja rá, hogy jó. Addig meg elvagyok ezzel a szoftverrel is, semmi bajom nincs vele, így meg megkérdőjeleződik, hogy szükséges-e egyeltalán a frissítés.

idézet:

- a kijelző megvilágítása fokozatosan halványul el
- a modemgrafikát lecserélték 7650-ről 3650-re
- a videofelvevő már hangot is felvesz, a RealPlayer is újabb (ez már a 3.16-ban is benne volt)
- a Zeneszerkesztő nem száll el (mint a 3.16-ban)
- sajnos az SMS-nél az Unicode még mindig nem kapcsolható ki
- talán egy halvánnyal gyorsabb a szoftver
[/quote]

Azért kérdeztem azt a progit, mert én is lusta vagyok elkúszni a westelbe. :D

#151 Felhasználó inaktív   gabyka 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 10. 15. 11:27

Üdv Mindenki!
SD kártyával próbálta valaki az MMC helyett?
"Az akarok lenni, ami akkor voltam, amikor az akartam lenni, ami most vagyok..."

A munkahely nem kocsma, hogy mindennap bejárj...

#152 Felhasználó inaktív   Diopapa 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 10. 15. 17:38

idézet:
Ezt írta gabyka:
Üdv Mindenki!
SD kártyával próbálta valaki az MMC helyett?
[/quote]

sztem nem megy. Ha jól tudom, ha valami SD kompatible, az megy mmc-vel is, de fordítva nem. Ha rosszul tudom, majd úgy is kijavítanak.

#153 Felhasználó inaktív   Diopapa 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 10. 15. 17:40

idézet:
Ezt írta biglaci:
A szokásos 2.50es. Nem merem felfrissítetni 4.13-ra, pedig állítólag jó. Majd egy idő után, amikorra "beérik" és mindenki azt mondja rá, hogy jó. Addig meg elvagyok ezzel a szoftverrel is, semmi bajom nincs vele, így meg megkérdőjeleződik, hogy szükséges-e egyeltalán a frissítés.

Azért kérdeztem azt a progit, mert én is lusta vagyok elkúszni a westelbe. :D
[/quote]

Izé, mit jelent, hogy nem kapcsolható ki az Unicode? Én úgy tapasztaltam, ha Í-t Ű-t vagy Ő-t írok az sms-be, küléskor figyelmeztet, hogy több részbe fér csak el a spec. karakterek miatt, de ha nem használok ilyeneket, akkor no problem. ;)

#154 Felhasználó inaktív   biglaci 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 10. 16. 07:34

idézet:
Ezt írta Diablo vazze':

Izé, mit jelent, hogy nem kapcsolható ki az Unicode? Én úgy tapasztaltam, ha Í-t Ű-t vagy Ő-t írok az sms-be, küléskor figyelmeztet, hogy több részbe fér csak el a spec. karakterek miatt, de ha nem használok ilyeneket, akkor no problem. ;)
[/quote]

Nem akarok hülyeséget mondani, de mintha más kódolást használna, mint a többi telefon és ez egy kissé megzavarja a dolgokat. Mondjuk nekem át sem küld egy csomó ékezetes karaktert. Remélem nem fogom megszívni.

#155 Felhasználó inaktív   Diopapa 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 10. 16. 13:43

idézet:
Ezt írta biglaci:

Nem akarok hülyeséget mondani, de mintha más kódolást használna, mint a többi telefon és ez egy kissé megzavarja a dolgokat. Mondjuk nekem át sem küld egy csomó ékezetes karaktert. Remélem nem fogom megszívni.
[/quote]

Az amolyan Nokia dolog. A 7110-em se küldött át egy csomó ékezetet. A b.nőm 6100-a se.. ;) Jah, még 1 kérdés. Ha én bemegyek a Wes*el-be, hogy a telómon kellene firmware-t frissíteni, akkor elhajtanak a f*szba? :confused: Mert én nem frissíteném az tuti, max szervízbe.

#156 Felhasználó inaktív   Feli 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 10. 23. 23:04

Azt nem értem, minek a *#7370# ha van a telefonon ilyen menü?

#157 Felhasználó inaktív   Diopapa 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 10. 24. 06:38

idézet:
Ezt írta Feli:
Azt nem értem, minek a *#7370# ha van a telefonon ilyen menü?[/quote]

Milyen menü?

#158 Felhasználó inaktív   Feli 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 10. 24. 13:51

Telefon beállításai/Eredeti beállítások.
Ez nme ugyan ezt csinálja?

#159 Felhasználó inaktív   deuce 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 10. 24. 19:29

idézet:
Ezt írta Feli:
Telefon beállításai/Eredeti beállítások.
Ez nme ugyan ezt csinálja?
[/quote]

attol meg ugyanugy szarakodik... a *#7370# a legbiztosabb..
most is itt figyel elottem a 3650, azzal benazok hogy felepitsen egy ertelmes gprs net kapcsolatot...
osszevissza ledobalja az infra kapcsolatot, es hasonlok...
holnap szoftverfrissites is lesz, mert a tulaja unja a "rendszerhiba" jellegu dolgokat es nyomkodni a *#7370#-et...

na mind1, a lenyeg az, hogy a sonyericsson t310em minden gond nelkul mukodik kiralyosan, most is arrol netezek..

bar azon gondolkodom hogy aki ohajtja megnezni ezt a csoda3650-et berelek egy helyet, belepot szedek, es kivetiton mutogatom milyen csodas... pfehehe

egy normalis modem drivert 3650hez hozzamvaghatna valaki.. gondolok itt .inf fileokra, mert a cicomas tobbmegas hivatalos nokia driverek szanalmasak, es hasznalhatatlanok.
deuce@index.hu

koszi. ;)

#160 Felhasználó inaktív   deuce 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 10. 26. 00:47

megvolt a szoftverrefresh (4.13), gyorsabb lett, meg 1-2 ujdonsag amiket mar leirtatok fentebb..
remelem mostmar kifogastalanul fog mukodni ennyi penzert.
tudom, tudom, mindenben van selejt, a 10ezer forintos 3310ben is, de konyorgom, ez a telefon 80-100ezer, nem pedig 10ezer forint, ami korulbelul 2-3 vacsora ara... :D

a szoftvert pedig meg mindig nem a vasarlok duhongesei / latvanyos agysejt-pusztulasai es a kasszakban hagyott szazezer forintok mindenhova szetosztogatasa kozepette kellene kifejleszteni egyik telefongyarto cegnek sem! (dehat ok ezt lesz@rjak... :( )

mindenesetre a telefonos boltok kirakatait nezegetve a 3650 egyik felulmulhatatlan elonyere rajottem: ez az egyik-talan egyetlen (???) 80-100ezer forintos telefon, amihez mar 3ezer forintert is lehet kapni elo/hatlapot, mivel gyorsabban amortizalodik, mint noverem kisfianak a domperautoja a homokozoban! :D (pedig nagyon jo fizikummal bir a kissrac hehe)

ja igen, valaki lekovetkeztette es irt egy privat uzenetet hogy en frissitek szoftvert a telefonon, nos nemtudom honnan vette, nem irtam ilyet, es nem is foglalkozom ilyesmivel, igy nem tudok segiteni, viszont kerdesedre itt valaszolva, nekem frissitettek mar szoftvert mindenfele szarmazasu telefonokon garancia nelkul is, akar kulfoldrol szarmazott, akar darabjaibol rakosgatta ossze egy szervizes pasas, es abszolut nem erdekli oket hogy mit hoztal hozzajuk, csak a parezer forint a 10masodperces meloert! (akar feketen csinaltak, akar hivatalosan, akar szurken!) ;)

[ 2003. október 26.: deuce szerkesztette a hozzászólást ]

Téma megosztása:

• (12 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.