HWSW Informatikai Kerekasztal: Nokia 3650 - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (12 Oldal)
  • +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Nokia 3650

#41 Felhasználó inaktív   Nagy Zoltan Gabor 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2003. 04. 17. 10:01

Igen, mert unalmasan szoktam hozzászólni az ilyen dolgokhoz. De megigérem, ...talán, lesz változatoisabb az ikonom. :D

#42 Felhasználó inaktív   CooLDavE 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 04. 17. 10:02

Na elég az OFFtopicozásból :D :D :D ;) :p
"Akkor a legelviselhetetlenebb valaki hiánya mikor ott ül melletted és tudod, hogy sosem lehet a tied" (Gabriel Garcia Marquez)

#43 Felhasználó inaktív   olee 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 04. 18. 16:09

Van itt olyan, aki hasznalja a telefont? Marmint nem csak par percig volt a kezeben.
En most friss elmennyel gazdagodtam, es nem tunt nagyon hasznalhato kombinacionak ez a kerek elrendezes. Foleg mert nem ertem el egy ujjal a tuloldalon levo gombjait a kornek, meg nagyon MAS volt.
Az erdekelne, hogy meg lehet-e szokni ezt az elrendezest, vagy felejtos a telefon?

#44 Felhasználó inaktív   xrvman 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2003. 04. 18. 23:24

Sziasztok!
Engem is érdekelne, mennyire lehet megszokni a 3650 est!
Ugyanis nagyon vívódok a 7650 és a 3650 között.

#45 Felhasználó inaktív   Easy 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 04. 18. 23:40

Ha valamennyire hasznalhato telefon kell akkor 7650, ha mindenkepp kell a +memo akkor 3650 ennyi az egesz...
Az áram alatt lévő alkatrész ugyanúgy néz ki, mint amelyik nincs áram alatt, csak más a fogása!

#46 Felhasználó inaktív   CooLDavE 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 04. 19. 07:36

idézet:
Ezt írta biglaci:
A sokat szidott gombsort 1 nap után már csukott szemmel is lehet érezni. szvsz csak megszokás a kezelése. És annyira nem is randa :rolleyes:

[/quote]

Íme, tehát elvileg megszokható :D :D :p
De még mennyire hogy randa :rolleyes: ! :D ;)
"Akkor a legelviselhetetlenebb valaki hiánya mikor ott ül melletted és tudod, hogy sosem lehet a tied" (Gabriel Garcia Marquez)

#47 Felhasználó inaktív   xrvman 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2003. 04. 19. 21:32

Érdekes módon hallottam, oly esetről is, amikor is egy program a 3650-n nem futott, de a 7650-n viszont igen. Ez véletlen, vagy lehetséges ez? Tudtommal mindkettő Simbyan oprendszerrel működik.

Memó, nem is tudom, a mai világ memóriaéhes legalábbis a PC világa rendkívül azzá vált.
Ki melyiket venné meg és miért? 7650 <-> 3650

#48 Felhasználó inaktív   Phantom Lord 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 04. 19. 23:06

60 rongy ez a telefon(?) a vodánál elöfizuval. Én tuti nem adnék ért ennyit :)

#49 Felhasználó inaktív   Grof 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 04. 20. 20:00

idézet:
Ezt írta XRV:
Érdekes módon hallottam, oly esetről is, amikor is egy program a 3650-n nem futott, de a 7650-n viszont igen. Ez véletlen, vagy lehetséges ez? Tudtommal mindkettő Simbyan oprendszerrel működik.

Memó, nem is tudom, a mai világ memóriaéhes legalábbis a PC világa rendkívül azzá vált.
Ki melyiket venné meg és miért? 7650 <-> 3650
[/quote]

Én 7650-re szavaznék. Nekem már lassan egy hónapja ilyen telcsim van, ami nálam nálam nagy szó. ;)
Cserébe kaptam amíg a másik szerelőnél volt de nálam ragadt.
3650 nagyobb egy picit, ha nem húzod szét a 7650-et. És az utóbbi klasszisokkal jobban néz ki.
A memóriabővítésnek főleg akkor van értelme ha videofelvételt akarsz készíteni. Képekehez nagyjából elég a az alap mem méret is. Ha a legjobb minőségben fotózol akkor lesz 30k egy kép.
Ments meg egy életet!
Állatvédő.hu

"Egy nemzet nagysága és erkölcsi fejlettsége híven
 tükröződik abban, ahogyan az állatokkal bánik."     Mahatma Gandhi

#50 Felhasználó inaktív   xrvman 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2003. 04. 20. 22:06

Igaz, a memória alapban elég, a 7650 esnek, csakhogy a Doom-ot eléggé szeretem, az mennyit is foglal el belőle? Mennyi marad még a többi alkalmazásnak? No és pár fénykép is elférhet, ha kapáslövésről van szó :-)
Chokito: csoki ronda és finom... Miért kellett ezt tenni Nokia ehh.

#51 Felhasználó inaktív   vladgabor 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 04. 22. 08:12

idézet:
Ezt írta XRV:
Igaz, a memória alapban elég, a 7650 esnek, csakhogy a Doom-ot eléggé szeretem, az mennyit is foglal el belőle? Mennyi marad még a többi alkalmazásnak? No és pár fénykép is elférhet, ha kapáslövésről van szó :-)
Chokito: csoki ronda és finom... Miért kellett ezt tenni Nokia ehh.
[/quote]

Meg ugye mp3-at is nehéz 3Mb-ból hallgatni.
... és már nem tudták megmondani, hogy melyik az Ember, és melyik a disznó.

HP nx6310: Core2Duo 1,66GHz/1,5GB/60GB/15" + Mac Mini 2009: Core2Duo 2,00GHz/4.0GB/120GB/NVIDIA GeForce 9400M

#52 Felhasználó inaktív   T2k 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Kitiltott

Elküldve: 2003. 06. 06. 16:08

Vki meg tudna mondani, miert nem kepes normalisan mukodnia a PC Suite szoftver a 3650-esemmel? :mad: A gepbe beledugtam egy D-Link DBT-120-as USB-s Bluetooth biszb@szt, osszeallnak, paired, sot, authorized, de a Nokia Connection Manager mar baszik ram. Ugyanakkor a masik rezidens Nokia progi meg a COM4en latja. A BT Neighborhoodban latszik, kinyitom, de nem tudok attolni semmit a Public Folderbe.

Hat a tokom kivanma'... :mad:

#53 Felhasználó inaktív   T2k 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 06. 06. 18:39

Na idebent ugyanez a felallas, de a PC Suite meg megy. :eek:

Erre varrjatok gombot. :confused:

PS: Apropo, ha felinstallalt progit (*.app) akarok felulirni - khm ;) -, akkor hogyan tudom azt megtenni? A Find funkcio megtalalja, megmutatja, de azt a teruletet (a memkarytan /system/apps/***/***.app neven van) nem latom a Nokia sw bongeszojeben (alul)...

#54 Felhasználó inaktív   biglaci 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 06. 10. 12:04

T2k

Telepítsd fel a SeleQ -t! Frankó fájlkezelő. Küld át a Pc suittal akárhova a dolgaid, a seleqval bárhova át tudod másolni/helyezni.

#55 Felhasználó inaktív   T2k 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 06. 10. 15:59

Thx, este majd ranezek. Koszi! :)

#56 Felhasználó inaktív   TopGun 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2003. 06. 11. 12:16

Sziasztok! nekem van par kerdesem: ezen a telon ugyanugy elfutnak a 7650 alkalmazasok, jatekok es a C64-emulator is?
mert Aranykartyas akcioban sokkal olcsobb most mint a
7650-es pedig eredetileg azt akartam venni! Az ismertetoben azt irjak, hogy nem lehet letolteni hattereket meg kepernyovedoket ez igaz? vagy a 7650 hez levok ehhez is jok?
Kene egy fekvorendor... egyenruhas? Beton! te ALLAT!

#57 Felhasználó inaktív   biglaci 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 06. 11. 12:48

A 7650-eshez való programok jók a 3650-eshez is. Nagyon kevés alkalmazás/játék van, amelyik konkrétan jelzi, hogy nem 7650-es.
Amikor a telepítésnél kiírja, hogy nem kompatibilis, akkor is nyugodtan lehet telepíteni.
Előfordulhat, hogy a 7650esre írt alkalmazást csak a telefonmemóriába lehet telepíteni. Tehát, ha az mmc-re telepíted és indítás után hibával megáll, akkor küld be a telcsimemóriába és akkor 99.999%, hogy jó lesz.

#58 Felhasználó inaktív   TopGun 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2003. 06. 11. 12:55

idézet:
Ezt írta biglaci:
A 7650-eshez való programok jók a 3650-eshez is. Nagyon kevés alkalmazás/játék van, amelyik konkrétan jelzi, hogy nem 7650-es.
Amikor a telepítésnél kiírja, hogy nem kompatibilis, akkor is nyugodtan lehet telepíteni.
Előfordulhat, hogy a 7650esre írt alkalmazást csak a telefonmemóriába lehet telepíteni. Tehát, ha az mmc-re telepíted és indítás után hibával megáll, akkor küld be a telcsimemóriába és akkor 99.999%, hogy jó lesz.
[/quote]

Koszi! Es szerinted melyiket eri meg jobban megvenni? ezt? vagy a 7650-est? Aranykartyaban gondolkodom es ott ez a jobb konstrukcio, meg ugy is, hogy 12 honap reszletre adjak, kiszamoltam a veget.

#59 Felhasználó inaktív   biglaci 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 06. 11. 13:14

Szerintem a 3650-est. Hiába mondják, hogy körbillentyű meg a 7650es sokkal szebb. Gyakorlati használatban a 3650es sokkal kényelmesebb! Meg a 3650esben ott van még az mmc...

#60 Felhasználó inaktív   TopGun 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2003. 06. 11. 13:28

idézet:
Ezt írta biglaci:
Szerintem a 3650-est. Hiába mondják, hogy körbillentyű meg a 7650es sokkal szebb. Gyakorlati használatban a 3650es sokkal kényelmesebb! Meg a 3650esben ott van még az mmc...[/quote]

Vegulis van valami igazad! :) bar en nem nagyon fogok MP3-at hallgatni szerintem, de lehet, hogy kesobb megis! mennyivel nagyobb a 7650-nel? Neked mind a ketto van? 7650-es volt a kezemben annak a joy ami nagyon tetszett! az a javara billenti a merleget... viszont a lehuzhato hatlap az mar nem tetszett annyira mert volt a kezemben egy regebbi is es az mar elegge lotyogott es eleg poros is volt :(

Téma megosztása:

• (12 Oldal)
  • +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

1 felhasználó olvassa ezt a témát.