idézet:
Ezt írta ratonyi:
SZVSZ a bétaverziókat azért adják ki, hogy csiszolgathassák a végső megjelenés előtt. Írd meg nekik ezt a hibát és kérdezd meg tőlük, hogy miért volt ez.
Csak akkor használj bétát, ha elfogadod, hogy az egy tesztverzió azok számára, akik talán a visszajelzéseikkel is segítik a fejlesztést. De ez nem csak az Operára vonatkozik, hanem minden bétaprogramra.[/quote]
Igazad van a dologban, én is tisztában vagyok ezzel. Tulajdonképpen csak azért lepődtem meg a dolgon, mert az oldal az egyik régebbi munkám volt és szinte az eddigi összes Opera verzióval, bétával és stabillal működött, kivéve ezt a 7-es verziót. Szerencsére a 7.11-el rendesen megy, úgyhogy vissza kellett térnem erre, pedig nagyon örültem a 20-asba belekerült javításoknak.(pl.:session kezelés)
Sajnos nem jöttem rá, mi okozza pontosan a hibát az oldalon, nem volt türelmem végig boncolgatni, de gyanús az animált banner beillesztése.
Opera Simply the best internet experience
Elküldve: 2003. 07. 16. 22:41
Elküldve: 2003. 07. 21. 23:42
vagy az F3-ra bukkan elo... Demonstralas veget az 5.12-eserol loptam kepet:
az felbukkano ablak helyett a Address Bar-ba beepitett keresoben keres, ha "Ctrl+f"-et vagy F3-at nyomok:
szeretnem visszakapni a regi pop-up-os oldalon keresomet... lecci-lecci
a Wand [ Ctrl+w ] nalam is jol mukodik
Szerkesztette: blash 2004. 04. 09. 06:17 -kor
Elküldve: 2003. 07. 22. 12:59
idézet:
Ezt írta blash:
eltunt a 7.11.2880 -es vindozos Opera-ambol az a kereses ablak, ami a "Ctrl+f"-re
vagy az F3-ra bukkan elo...
az felbukkano ablak helyett a Address Bar-ba beepitett keresoben keres, ha "Ctrl+f"-et vagy F3-at nyomok:
szeretnem visszakapni a regi pop-up-os oldalon keresomet... lecci-lecciA
[/quote]
Nálam pop-up ablak jön elő F3-ra (vagy Ctrl-f - re) a 7.11-ben W2k alatt. Beállítások?
Üdv:
Eeyore
Elküldve: 2003. 07. 22. 14:54
Idézet
Nálam pop-up ablak jön elő F3-ra (vagy Ctrl-f - re) a 7.11-ben W2k alatt. Beállítások?
a beallitasokban [Preferences ablak] megis hol? Mert a Find-nal es a Window-nal nem talaltam erre allitasi lehetoseget... vagy csak nem vettem eszre :confused:
nalam magyar 98 se alatt jelentkezetett ez a probalema...
Szerkesztette: blash 2004. 04. 09. 06:18 -kor
Elküldve: 2003. 07. 22. 16:02
idézet:
Ezt írta blash:
a beallitasokban [Preferences ablak] megis hol? Mert a Find-nal es a Window-nal nem talaltam erre allitasi lehetoseget... vagy csak nem vettem eszre :confused:
nalam magyar 98 se alatt jelentkezetett ez a probalema...[/quote]
Bocs. Előbb járt a kezem, mint az eszem. Én sem találok ilyen beállítást...
Azért még próbálkozom...
Elküldve: 2003. 07. 22. 17:50
Elküldve: 2003. 07. 23. 01:17
Idézet
Az Edit menu legalso sorabol(inline find) ki kell venni a pipat.Legalabbis nalam ennyi az egesz.
[linux-ot hasznal, de vindozon is mukodik
Viszont halalra idegesit hogy a mentesi konyvtarat(download directory) nem
jegyzi meg!!!! Erre nincs valami megoldas??? (a 7.20b1 megoldas, de az
mas okbol nem jo)
mukodik, nagyszeru, koszonom
csak a pipa odakeruleset nem tudom, hogy mi okozta... talan vmi silent update? :confused: minjja gyartok osszeeskuveselmeleteket
es az fura, hogy hiaba van bekapcsolva a Értesítsetek e-mailben, amennyiben hozzászólnak a témához, de egy arva levelet sem kapok, hogy ha ehhez a topikhoz hozzaszolnak
[ 2003. július 23.: blash szerkesztette a hozzászólást ]
Szerkesztette: blash 2004. 04. 09. 06:19 -kor
Elküldve: 2003. 07. 23. 14:39
idézet:
Ezt írta zako:
Még nem csak a 7.20b1-nél tartunk?[/quote]
Hamarosan.
7.20b2
Elküldve: 2003. 07. 23. 15:57
Elküldve: 2003. 07. 23. 19:58
idézet:
Ezt írta KaLeun:
Hamarosan.
7.20b2[/quote]
Én már ezt használom... eddig jó.
Elküldve: 2003. 07. 25. 15:22
idézet:
Ezt írta zako:
Én már ezt használom... eddig jó.[/quote]
Én is megnéztem , de nálam állandóan lefagy a 7.2b1-gyel ellentéteben...vissza is tértem a b1-re
Elküldve: 2003. 07. 26. 06:56
idézet:
Ezt írta blash:
es az fura, hogy hiaba van bekapcsolva a Értesítsetek e-mailben, amennyiben hozzászólnak a témához, de egy arva levelet sem kapok, hogy ha ehhez a topikhoz hozzaszolnak:o
[ 2003. július 23.: blash szerkesztette a hozzászólást ][/quote]
Igen, sajnos ez a feature elromlott. Már nem is lesz javítva, majd az új fórummotor megoldja ezt a problémát. Szorri.
Elküldve: 2003. 07. 26. 23:59
idézet:
Ezt írta bertalan:
Én is megnéztem , de nálam állandóan lefagy a 7.2b1-gyel ellentéteben...vissza is tértem a b1-re[/quote]
Én már megszoktam a fagyásokat...az előző verziók is elég sokszor dobtak egy hátast, de hát erre jó a "continue from last time" opció.
Elküldve: 2003. 07. 29. 09:39
Elküldve: 2003. 07. 29. 10:18
Nem igazán találtam meg sem a 6.x, sem a 7.x verzióban, hogy egy ablakban, de külön füleken nyissa meg a beírt url-t. ( Tehát ne kelljen ctrl+n kombinációval új fület nyitni. ) Valahol el van ez rejtve, vagy ne is keressem.
Köszi előre is.
Elküldve: 2003. 07. 29. 12:33
idézet:
Ezt írta bean:
Az valóban kicsit gáz hogy az új ablak nyitáskor nem dobja ki a címet.[/quote]
CTRL+SHIFT+N
Kedvenc skinem: [url="http://"http://my.opera.com/customize/skins/skin.pl?id=569"]Odyssey[/url]
Elküldve: 2003. 08. 03. 13:29
Ezért használok továbbra is Opera böngészőt. Egyrészt rá vagyok kényszerítve, másrészt még klasszisokkal jobb is az IE-nél.
(IE azért kell mégis, mert vannak weblapok, amiket még mindig nem szeret az Opera, de úgy látszik ezektől az IE is kihal
Elküldve: 2003. 08. 05. 21:53
mig vhogy igy kene kineznie [a Preferences-bol loptam a kepet]:
atvizsgaltam a Preferences-t, keresgeltem az .ini file-okban de nem talaltam meg a megoldast.... Ha vki mas is talalkozott mar ilyen problemaval es talalt ra megoldast, akkor irja le, hogy hogyan kell visszavarazsolni a legordulo menu savot.
nem szeretnem ujrainstallalni, mert pontosan nem tudom, hogy melyik .ini file-okban vannak eltarolva a beallitasok. Tenyleg melyek kellenek?
./Opera6.ini
./OperaDef6.ini
./defaults/Opera Software.win
./profile/opera6.ini
./profile/toolbar/minimal_toolbar (2).ini
en elsore ezekre a file-okra tippelnek...
- a masik, hogy ugyanebben a file-ban, ugyanitta a [User Prefs]-nel ki kell kommenetezni a "MenuBar Alignment=0", tehat hogy igy nezzen ki: ";MenuBar Alignment=0" idezojelek nelkul, pontosvesszovel. De akar torolheto is ez a sor. Es ez vegre mukodott
Az opera6.ini-t nem futo Opera mellett editaltam 
ahol raakadtam:
MyOpera Forums -> Opera Platforms -> Opera for Windows -> My Menu Bar Won't Come Back
ebben a topikban emlitettek egy masik problemat is, ami akkor fordul elo, ha ugy tortenik a kilepes, hogy _full_screen_-ben voltak megjelenitve az ablakok. Ekkor is eltunhet a menu bar. Es a 7.11.b(2887)-nel is... elofordulhat... Erre is ugyanaz a megoldas
[ 2003. augusztus 06.: blash szerkesztette a hozzászólást ]
Szerkesztette: blash 2004. 04. 09. 06:02 -kor
Elküldve: 2003. 08. 07. 16:01
Ismerek egy jót (Naviscope), de olyan kéne amelyik nem proxy-ként müxik.
Köszi: Feri

Súgó
A téma zárva.