idézet:
Ezt írta Bilux:
Üdv nétek!
Hol lehet Operában beállítani a megjelent honlapok betűstílusát méretét?
Mert ami alapban van igen rossz..[/quote]
File->Preferences->Fonts->választ->Choose
Opera Simply the best internet experience
Elküldve: 2003. 12. 03. 18:13
Elküldve: 2003. 12. 20. 00:07
Changes in Current Version:
-User interface redesign
-Panels improved
-Start panel
-Reintroducing M2
-RSS Newsfeeds
-Opera Chat
-Spelling checker
-Learning message filter
-Override Browser Stylesheet
Elküldve: 2003. 12. 25. 23:46
Support the artist. Buy CDs. Rip yourself.
Elküldve: 2003. 12. 29. 07:57
köszi, AEomega
Elküldve: 2003. 12. 29. 23:49
idézet:
Ezt írta AEomega:
Sziasztok! Opera 7.23-t használok, és szükségem lenne a Flashgetre a jobbklikkes menüben operánál (az összes file letöltése menüpont érdekel). Vagy ha valahogy máshogy meg lehet oldani, plz mondjátok el!
köszi, AEomega[/quote]
Odáig már eljutottam, hogy ctrl-j, a megfelelő linkeken save..., de ez túl hosszadalmas mondjuk 200 file esetén (mindnél leokézni, hogy hova mentse).
Elküldve: 2004. 01. 02. 19:52
Idézet
Odáig már eljutottam, hogy ctrl-j, a megfelelő linkeken save..., de ez túl hosszadalmas mondjuk 200 file esetén (mindnél leokézni, hogy hova mentse).
mint, ahogy kepen lathato modon kijelolod, ami kell a Links ablakban. Kijelolesnel lehet a szokasos vindozos kijelolessel trukkozni [eger bal gomb + Ctrl es/vagy Shift; osszes: Ctrl+A, stb.]. Majd a Copy gomb vagy Ctrl+C. Ha ezutan probalod a Flashget-be a linkeket paste-lni, akkor az alabbi kepen lathato dolog ismetlodik meg nalad is:
ezt a fenti kepen lathato jelenseget, azzal lehet kikuszobolni, hogy barhova, peldaul egy txt-be bekopizod a kimasolt linkeket, ekkor szepen, az osszes link egymas alatt, kulon sorban jelennek meg. Ezutan ezeket az txt-be ideiglenesen bemasolt linkeket kijelolve, majd kikopizva, mar a Flashget-ben kulon jelennek meg a linkek, s egy ilyen ablakot kell latnod:
vmelyik korabbi Opera build-ben [talan a 7.1x-ben] zavaro volt, hogy ha tobb linket kopiztam ki a Links-bol, majd ezeket vhova bemasoltam, akkor nem egymas alatt, hanem egymas mellett, folyamatosan, mindenfele tagolas, szokoz nelkul jelentek meg a linkek. Szerencsere a 7.22-ben es felette megoldottak ezt a problemat.
[ a RareWares - Lossless oldala lathato a kepeken
[szerk]
a Links-nel a Quick find segitsegevel lehet szurni a linkeket. A kijelolt dolgokat, a jobb gombra elougro menubol, a Quick download-dal is le lehet tolteni. Quick download a Preferences --> Programs and paths --> Download directory-nal megadott utvonalat hasznalja. Ezt meg eleg nehezkes allandoan modositani...
[/szerk]
nalam, angol win2k+sp2, az Opera 7.23.3227-es nem jegyez meg tobb oldalt a History-ban es/vagy a Cache-ben. Peldaul ezt a Hwsw regi forumat sem... Masnal van ilyen? Ezert, jelenleg visszatertem a 7.22.3221-eshez.
[ 2004. január 03.: blash szerkesztette a hozzászólást ]
Szerkesztette: blash 2004. 04. 09. 00:44 -kor
Elküldve: 2004. 01. 04. 13:58
Ezt a mouse gesturest meg úgy megszoktam, hogy ha néha IE-t indítok, akkor is mindig huzigálom az egeret és nem értem, miért nem megy vissza/előre
[ 2004. január 04.: Orgi szerkesztette a hozzászólást ]
Elküldve: 2004. 01. 05. 07:00
Idézet
Nincs vmi beállítás arra, hogy az SG (és a feliratok.hu) fórumán mondjuk menjen rendesen a "válasz erre" dolog? Ez a legidegesítobb dolog az Operámban
ekkor mi tortenik, illetve mi nem? Jojo, akar meg is nezhetnem
Idézet
Ja és hogy az E-connect oldala nem megy vele jól
ez nem fog menni csak zekszplorerrel... Mert olvasgass bele a zekonnekttess topikba, fene tudja hanyadik oldal.... --> Pocsék Áruk Fóruma --> egy kivétel: e-connect
ellenben van megoldas ra, nagyjabol: 5. oldal teteje, Alen hozzaszolasa:
http://www.mad.hu/~husky/ec.php
Idézet
Ezt a mouse gesturest meg úgy megszoktam, hogy ha néha IE-t indítok, akkor is mindig huzigálom az egeret és nem értem, miért nem megy vissza/elore
ja, ezzel szerintem mindenki igy van, aki mar raszokott
viszont van Mozillas/FireBird-hoz mouse gestures plugin:
Idézet
Mouse Gestures is a neat feature taken from the Opera browser that lets you navigate using simple mouse movements. For example, you can go back one page by holding down a button and dragging the mouse to the left. Take a look at the instructions page for more indepth information on how to use this feature. Or just download the extension and try it for yourself.
tisztara olyan, mint az Opera-ban, sot nehol tobb is, pl: trails
[ 2004. január 05.: blash szerkesztette a hozzászólást ]
Szerkesztette: blash 2004. 04. 09. 00:53 -kor
Elküldve: 2004. 01. 07. 05:39
Idézet
HA letoltok valamit rogton a transfers ablakot mutatja.
Nekem az is eleg lenne ha a hatterbe frissitene, es csak ha raklikkelek mutassa.
At lehet allitani vhogy?
ez engem is erdekel, mert me'g nem talaltam semmi ilyesmit... igaz, annyira nagyon nem is kerestem
szerk @ 2004.04.09. ---> a 7.50-ben megoldattak ezt a Transfer ablak felugrast :)))
ja, akkor mar ide is:
en meg talaltam az igazi orszaguti markat, ami pont passzol a szeretett bongeszomhoz:
Operabike.com

Szerkesztette: blash 2004. 04. 09. 01:05 -kor
Elküldve: 2004. 01. 16. 10:21
Rögtön szembetalálkoztam egy hibával.
Az egyik kedvenc oldalamon a [url="http://"http://www.port.hu"]www.port.hu[/url] -n a TV műsoroknál itt is beállítottam, hogy mindig a kedvenc 4 adommal induljon, de mindig elfelejti, mire újraindítom az Operát.
A régi változatban ez nem volt így
Természetesen a sütik engedélyezve vannak.
Mi lehet a hiba oka?
Köszönettel várom a segítségetek!
Elküldve: 2004. 01. 16. 17:27
idézet:
Ezt írta Zoi:
Az egyik kedvenc oldalamon a [url="http://"http://www.port.hu"]www.port.hu[/url] -n a TV műsoroknál itt is beállítottam, hogy mindig a kedvenc 4 adommal induljon, de mindig elfelejti, mire újraindítom az Operát.
Köszönettel várom a segítségetek![/quote]
Annyit tudok javasolni, hogy allitsd be a 4 kedvenc adodat, es az azokhoz tartozo (jo hosszu) URL-t tedd a bookmarkok koze.
Elküldve: 2004. 01. 17. 00:39
Idézet
kedvenc oldalamon a www.port.hu -n a TV műsoroknál itt is beállítottam, hogy mindig a kedvenc 4 adommal induljon, de mindig elfelejti, mire újraindítom az Operát. A régi változatban ez nem volt így
nem tudom mi a hiba oka, de nalam 7.21.3218 w2k no java, sem ugy mukodik, ahogy elkepzeltem
ja, allandoan az mtv az elso a listaban. Vhogy sikerult a Viasat3-mat a masodik helyre berakni... :confused:
Szerkesztette: blash 2004. 04. 09. 01:07 -kor
Elküldve: 2004. 01. 17. 00:41
idézet:
Ezt írta blash:
ja, allandoan az mtv az elso a listaban. Vhogy sikerult a Viasat3-mat a masodik helyre berakni... :confused:[/quote]
a csatornak sorrendjet helyesen menti el, csak a szamukat nem, mindenkepp az elso harom lesz, ha visszamesz.
Elküldve: 2004. 01. 17. 09:12
idézet:
Ezt írta zombieman:
a csatornak sorrendjet helyesen menti el, csak a szamukat nem, mindenkepp az elso harom lesz, ha visszamesz.[/quote]
Igen sajnos nálam is ez van.
Mint te is írtad az előző hozzászólásodban, csak a 4 csatornás hosszú URL-lel működik "rendesen" a az oldal. Végül is így is jó
Köszi a segítségetek.
Zoi
Elküldve: 2004. 01. 21. 10:43
Nekem a web.de levelező részével van gondom. Amikor bejelentkezek, mindenféle secure connection hipát ír ki au opera. A leveleket ugyanúgy el lehet olvasni, meg lehet is írni, csak baromira idegesítő. Ha valakinek van valami ötlete, hogy hogyan lehet ezt megszüntetni, az írjon!
Elküldve: 2004. 01. 26. 12:24
[url="http://"http://szalkot.freeweb.hu/"]Szalkovszky Tibor spártaian egyszerű weblapja[/url], ahol magyar nyelvi file-ok tölthetők le kedvenc böngészőnkhöz. Jelentős segítség lehet informatika iránt kevésbé érdeklődő családtagok, titkárnők és angolul nem tudók számára.
Elküldve: 2004. 01. 28. 04:19
Idézet
Nem volt kedvem végignyálazni mind a nyolc oldalt, a kereső nem találta meg, meg egyébként is, újszülötteknek minden vicc új: Szalkovszky Tibor spártaian egyszerű weblapja [...]
volt mar szo rola
de akiknek, ez a nyelvi file hasznara lehet, gondolom nem is erdekli/izgatja holmi billentyuzetkombo
[ 2004. január 28.: blash szerkesztette a hozzászólást ]
Szerkesztette: blash 2004. 04. 09. 02:07 -kor
Elküldve: 2004. 02. 07. 17:54
Elküldve: 2004. 02. 09. 02:40
Idézet
Olyan szerencsétlen vagyok, hogy nem tudom megtalálni, hol kell megmondani az Operának, hogy tudjon tárcsázni, mert nem hajlandó alapból.
tud ilyet? :confused:
a Start & exit-nel szerepel egy Close dial-up connections on exit, ez alapjan talan ott kene lennie egy tarcsazas felesegnek is...
esetleg: http://my.opera.com/forums/
Szerkesztette: blash 2004. 04. 09. 02:09 -kor

Súgó
A téma zárva.