Idézet: gma - Dátum: 2007. máj. 8., kedd - 18:05
Nos azt kell mondanom, hogy jól tetted, hogy az illető képébe röhögtél
Ugyanis az a rendszer, ahol belépéskor ennyit kötelezően legombolnak rólad, egy nagy nagy piramisjáték.
Jól tetted, hogy nem csatlakoztál az ilyenekhez.
Hogy hol veszel parfümöt vagy bármi mást, az természetesen a te magánügyed, nem lehet senkire semmit rákényszeríteni. Mert még a képembe röhög valaki a végén és igaza lesz
De azért nézd meg, hogy mit veszel és mennyiért, nem kell a reklámoknak felülni

1. Akkor szerintem mi nem egy dologról beszélünk, mert akik engem ilyen mlm-ekkel megkerestek, ott mindenhol a beszélgetés legvégén ezzel hozakodtak elő, hogy ennyit vagy annyit pengessek le neki. Persze az okok mindenhol mások voltak. A Forever Livingnél bemutató csomagnak hívták, az MPK-nál különböző tanfolyamokra kellett befizetni. Innentől kezdve ugyanaz fogja mozgatni a beszervezetteket, mint a szerencsejáték szenvedélybetegeket. VISSZA KELL SZEREZNEM A PÉNZT! De ahogy elnézem erre vajmi kevés az esély. Szerintem ez motivál rengeteg embert, akik ebben részt vesznek, és értem is én, hogy nehéz megszakítani a kört. Halkan hívom fel a figyelmet, hogy a szcientológia is pontosan erre épít. Az ember nem szívesen hagyja a befektetéseit elveszni, pedig néha jobban járna.
2. Kikérem magamnak, hogy olyat adjál a számba, amit nem mondtam. Nem mondtam, hogy az embereket erre vagy arra kéne kényszeríteni!!!! Mindenki azt csinál amit akar én saját magamról beszéltem. Amit te csinálsz az is reklámozás. Ja nem bocs, te is csak segíteni akarsz az embereken, ahogy mindenki más..
3. Közben eszembe jutottak ezek a telefonos hirdetések. Nem tudom miért, de engem minden barom megtalál.

Kezdetben humánusan csak rájuk kúrtam a telefont, mostmár az mlm-es majmokhoz hasonlóan hagyom őket beszélni, dolgozzanak meg a pénzükért és utána a legvégén, amikor befejezték obszcén szavak kíséretében küldöm el őket a jó **** -ba. :Đ Holott tudom, hogy a szerencsétlen kiscsaj csak a munkáját végzi, de hamár az én időmet rabolja akkor legalább én is jól szórakozzam, hogy neki meg elrontom a szájízét arra a napra.

Múltkor Ő kezdett el fenyegetőzni, hogy rögzítették. Na bumm. Kit érdekel? El nem tudom mondani, hogy mennyire gyűlölöm ezeket az agresszív telefonosokat.
Tényleg nemtud valaki telefonszámszűrős vonalas telefont, amivel le lehetne tiltani különböző telefonszámokat?