HWSW Informatikai Kerekasztal: Pénz keresés interneten = átverés? - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (16 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Pénz keresés interneten = átverés?

#241 Felhasználó inaktív   peba0706 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2007. 05. 29. 11:31

És ezzel a pókeres bulival ez a 300 dollcsi mennyi idő alatt jött össze?
[ changemydesk.net ] - oszt' nézzedmánmeg!

#242 Felhasználó inaktív   Piton 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 05. 29. 17:19

Idézet: Johnny2 - Dátum: 2007. máj. 28., hétfő - 18:54

mi érdekem lenne kamuzni?A link amit megadtam sem tartalmaz semmilyen referal id-t semmit,ha elhiszed elhiszed ha nem nem,csak azért írtam mert van ami működik,igaz hogy ez nem mlm,de lehet interneten is pénzt keresni semmivel,ennyi

No tudod mit? Megprobalom, de csak ha segitesz... :) Aztan ha mukodik, meg elnezest is kerek toled... :)

#243 Felhasználó inaktív   Johnny2 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 05. 30. 06:49

Idézet: peba0706 - Dátum: 2007. máj. 29., kedd - 11:31

És ezzel a pókeres bulival ez a 300 dollcsi mennyi idő alatt jött össze?

a 300 dolcsi csak rajtad múlik,50-et kapsz ingyen,utána játszanod kell ha többet akarsz csinálni,nekem a 300 dolcsi kb 3 óra alatt jött össze.Tehát a lényeg,ők 50 dolcsit adnak neked ingyen ha kitöltötted a kvízt,valamilyen szintű pókertudás azért nem árt,de a kérdésekre a válasz fent van az oldalon,ahhoz kell tudás,hogy nagyjából hol keresd a választ,miután kész megkapod az online pókerteremben nyitott számládra a pénzt,és onnantól kezdve játszhatsz vele,ill. ha akarod egyből ki is veheted(ebben nem vagyok biztos,de úgy hallottam hogy igen),de igazából ennek nincs sok értelme,mert pl nekem majdnem 2 hónap volt mire beváltották a csekket,és 50 dollárból maradna úgy 3-4000 ft.3 hét volt mire megérkezett a csekk Mo-ra,onnantól kezdve még egy hónap volt amíg jóváírták a számlámra a pénzt(CIB).A 300 dolcsira mindenféle költségek levonása után kaptam 45e Ft-ot.De az oldalon le van írva minden lépésről lépésre magyarul,ha nem megy vmi kérdezzetek nyugodtan priviben,ne offoljunk itt tovább

szerk:

amúgy pókerrel lehet nyerni neten szépen,pl volt egy olyan lehetőség hogyha befizettél pénzt az egyik oldalra májusban,és akkor regisztráltál először,akkor rész vehettél egy versenyen aminek a fődíja egy nintendo wii volt,befizettem 50 dolcsit,amit mondjuk elcsesztem de nem ez a lényeg,hanem hogy megnyertem ezt a versenyt,és ma megyek a nintendoért amit aztán eladok.Szóva alapvetően én is szkeptikusan állok hozzá ezekhez az MLM-es marhaságokhoz,de azért lehet interneten találni "ingyen pénzt"

Azért hogy a témába is vágjak,tegnap talált be az egyik kolléganőm "állással".Először elkezdett fényezni hogy tök jó a beszélőkém stbstb nem akarok e sok pénzt keresni kitartónak kell lenni.Vasárnap van egy ilyen "megbeszélés",természetesen nem mondhat semmit az egészről de nagyon jó pénzt lehet keresni vele az tuti,2500 ft az egyszeri regisztráció.Ja meg ez a megbeszélés Veszprémben lesz  :D
Még gondolkodk hogy elmenjek e  :omg:

Szerkesztette: Johnny2 2007. 05. 30. 06:58 -kor

#244 Felhasználó inaktív   Johnny2 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 05. 30. 06:59

Idézet: Piton - Dátum: 2007. máj. 29., kedd - 17:19

No tudod mit? Megprobalom, de csak ha segitesz... :) Aztan ha mukodik, meg elnezest is kerek toled... :)

természetesen szivesen segítek neked

#245 Felhasználó inaktív   peba0706 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 05. 30. 13:48

Hát én fikarcnyit sem értek a  pókerhez, meg a kártyajátékoktól megzavarodok :D
Szal inkább hagyom dolgozni a "releváns hirdetéseket":D

#246 Felhasználó inaktív   Dextrose 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 05. 30. 19:19

Érdekes kérdés: mi van, ha valaki munka mellett havonta keres 5000 dollárt (extrém eset) a google adsenssel vagy mással, és jön az adóbevallás?

Ezt hogyan lehet összeegyeztetni?
Intel Core i7-8700K | 64GB Kingston HyperX Predator DDR4 3000MHz | 500GB PCIe SSD + 3000GB 7200RPM | ASUS MAXIMUS X CODE Z370 | nVidia GTX Ti 1080 8GB GDDR5X | NZXT S340 | Seasonic Platinum Prime 650W 80+ Platinum

paranormal.hu

#247 Felhasználó inaktív   peba0706 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 05. 30. 22:11

Ezen én is elgondolkodtam már. Ha még nem is nézel extrém esetet, de ha havi 1000 dollárt keresel vele, akkor azt neked szó nélkül kifizetik a bankban? Bár az 1000 dollár talán már extrém eset :D

#248 Felhasználó inaktív   hokn 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2007. 05. 31. 13:30

Internetes pénzkeresés és keresőoptimalizálás
Internetes pénzkeresés + segédlet
Internetes pénzkeresés és keresőoptimalizálás

szerintem nem átverés a Google Adsense,gondoljunkcsak bele a Google-nek érdeke, h átverje az embereket ???

van egy másik lehetőség is én még csak most kapcsolódtam be de érdemes kipróbálni - Eurobar
Internetes pénzkeresés + segédlet

#249 Felhasználó inaktív   peba0706 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 05. 31. 13:37

hokn, azzal, hogy 3 oldalon ugyanaz a tartalom van, belőlem csak annyit vált ki, hogy egyikre se kattintsak :D most velem szereztél +3 látogatást az AdSense szerint, mivel háromszor nyíltak meg a hirdetések, de vigyázz, a Google nézegeti a weboldalakat, és ha mindegyiken ugyanaz van, az jóra nem vezet.

Heló!

#250 Felhasználó inaktív   Piton 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 05. 31. 20:50

Idézet: peba0706 - Dátum: 2007. máj. 31., csütörtök - 14:37

hokn, azzal, hogy 3 oldalon ugyanaz a tartalom van, belőlem csak annyit vált ki, hogy egyikre se kattintsak :D most velem szereztél +3 látogatást az AdSense szerint, mivel háromszor nyíltak meg a hirdetések, de vigyázz, a Google nézegeti a weboldalakat, és ha mindegyiken ugyanaz van, az jóra nem vezet.

Heló!

Ot nem fogjak kivagni, mert tenylegesen szabalyt sert... :)

#251 Felhasználó inaktív   ljapple 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 06. 01. 08:29

Idézet: hokn - Dátum: 2007. máj. 31., csütörtök - 12:30

szerintem nem átverés a Google Adsense,gondoljunkcsak bele a Google-nek érdeke, h átverje az embereket ???

Az adsense nem átverés, műxik! Bár azért vannak vele problémák pl. indoklás nélkül kivághatnak!
Ha ki akarsz tolni valakivel csak menj az oldalára napi 10* 20* klikk a hirdetésre ugyanarról az ip-ről és egyből nem kap pénzt!

#252 Felhasználó inaktív   peba0706 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 06. 01. 08:38

Szerintem ezt azért ők is tudják.
Nagy látogatószám mellett úgy gondolom, hiába kattintgatsz sokat, csepp a tengerben.

#253 Felhasználó inaktív   ljapple 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 06. 01. 09:04

Nézd meg ezt: soulcast
sima blog, de az accountodhoz hozzá adod a adsense pubod és a blogodnál megjelenik az adsense hirdetés és neked megy!

#254 Felhasználó inaktív   ljapple 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 06. 01. 09:56

Idézet: peba0706 - Dátum: 2007. máj. 30., szerda - 21:11

Ezen én is elgondolkodtam már. Ha még nem is nézel extrém esetet, de ha havi 1000 dollárt keresel vele, akkor azt neked szó nélkül kifizetik a bankban? Bár az 1000 dollár talán már extrém eset :D

Ált.-ban a csekket napi árfolyamon megveszi a k&h :)

#255 Felhasználó inaktív   Piton 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 06. 01. 09:58

Idézet: peba0706 - Dátum: 2007. jún. 1., péntek - 9:38

Szerintem ezt azért ők is tudják.
Nagy látogatószám mellett úgy gondolom, hiába kattintgatsz sokat, csepp a tengerben.

Azert ne vegyel ra merget...

#256 Felhasználó inaktív   ljapple 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 06. 01. 10:01

Idézet: Dextrose - Dátum: 2007. máj. 30., szerda - 18:19

Érdekes kérdés: mi van, ha valaki munka mellett havonta keres 5000 dollárt (extrém eset) a google adsenssel vagy mással, és jön az adóbevallás?

Ezt hogyan lehet összeegyeztetni?

Elvileg az internetes keresetet az szja-ban mint ingatlan bérbe adást kell bevalani
itt van több info

#257 Felhasználó inaktív   peba0706 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 06. 01. 10:29

Idézet: ljapple - Dátum: 2007. jún. 1., péntek - 10:04

Nézd meg ezt: soulcast
sima blog, de az accountodhoz hozzá adod a adsense pubod és a blogodnál megjelenik az adsense hirdetés és neked megy!

Nem értem.
És ezt miért pont a sulcast-nél kell megtennem?
Máshol is így működik.

Eszembe jutott még valami. Tegyük fel, bemész a bankba egy 100 dolláros csekkel. Azt tőled megveszik, napi áron, ok, de akkor az adóval mivan??? Nem jöhetnek rád később, hogy ennyit meg ennyit vissza kell fizetned? Jah, és ha elveszik a csekket gondolom csak kapsz valami papírt, hogy kifizették, v ilyesmi, nem?

Szerkesztette: peba0706 2007. 06. 01. 10:33 -kor

#258 Felhasználó inaktív   ljapple 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 06. 01. 10:48

Idézet: peba0706 - Dátum: 2007. jún. 1., péntek - 9:29

Nem értem.
És ezt miért pont a sulcast-nél kell megtennem?
Máshol is így működik.

Eszembe jutott még valami. Tegyük fel, bemész a bankba egy 100 dolláros csekkel. Azt tőled megveszik, napi áron, ok, de akkor az adóval mivan??? Nem jöhetnek rád később, hogy ennyit meg ennyit vissza kell fizetned? Jah, és ha elveszik a csekket gondolom csak kapsz valami papírt, hogy kifizették, v ilyesmi, nem?

Plusz egy blog ahol adsensere szakosodtak taglétszám: 76000 egy kis plusz traffic

Csekk eladásnál nincs azonosítás !
De szerintem minek kockáztatni egy vagyonosodási vizsgálatot? Gondolom van állásod v saját cég stb ott is keresel adózol, és tényleg extrém esetben plusz $5000 feltünhet, pl. ha veszel egy új autót (persze létminimumon élő nyugdíjas szülői kölcsönből  :D ezt nem harapják) megkaparják egy kicsit a felszint és előkerül egy ház a Kanárin szintén rokoni kölcsönből, de ha ajándékot mondasz még meg is büntetnek illeték befizetés elmulasztása miatt.

ja és jöhet baracska, ha kicsiben csinálod hamarabb, ha nagyban mégpróbálkozhatsz egy kis korrupcióval :reklamacio:

Szerkesztette: ljapple 2007. 06. 01. 10:50 -kor

#259 Felhasználó inaktív   peba0706 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 06. 01. 12:06

Most épp kutyafuttában vagyok, meg szerintem én nem értem, de:
nekem a blogomon van adsense; na most, ha elkezdek a soulcast-en művelni valamit, akkor az mivel más, mintha az eddig meglévő blogon lenne hirdetés?
Bazz nem értem  :Đ

#260 Felhasználó inaktív   gma 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 06. 04. 12:30

Zanox-ról hallottatok már? Elég jónak tűnik, fel is raktam az oldalamra egy szöveges sorba, oszt' meglátjuk mi lesz.  :D
$ screen bash

Téma megosztása:

• (16 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.