HWSW Informatikai Kerekasztal: Mozilla FireFox - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (148 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 101
  • 102
  • 103
  • 104
  • 105
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Mozilla FireFox

#2041 Felhasználó inaktív   zZsOlTi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2005. 07. 01. 08:48

Idézet: Delawer - Dátum: 2005. júl. 1., péntek - 8:42

Kissé off, de Nevergone épp ezért hozta ezt létre: Ezt alkottam... :)
Szerintem bőven belefér egy extension is :)

Ez jó ötlet :) Most itt a sok bíztatásra kedvet kaptam, úgyhogy hétvégén szorítok rá időt, és megpróbálom kijavítani a hibákat, aztán bedobom az említett topicba.
-ZsOlTi-

#2042 Felhasználó inaktív   Nevergone 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 07. 01. 08:49

Idézet: Delawer - Dátum: 2005. júl. 1., péntek - 9:42

Kissé off, de Nevergone épp ezért hozta ezt létre: Ezt alkottam... :)
Szerintem bőven belefér egy extension is :)

Na igen, bevallom, nem akartam "fényezni" magam, azért nem linkeltem...  na meg eszembe sem jutott...  :)

Idézet

„én még olyan programozási problémát soha az életemben nem láttam, amiben az alkalmazásoknak kommunikálniuk kellett volna egymással, leszámítva az indítósztring átadását. az interprocessz kommunikáció egy baromság, ha valaki mégis ragaszkodik hozzá, akkor azt a hálózati protokolon keresztül megteheti. ”
[link]

#2043 Felhasználó inaktív   Nevergone 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 07. 01. 15:57

Idézet: zZsOlTi - Dátum: 2005. júl. 1., péntek - 9:48

Ez jó ötlet :) Most itt a sok bíztatásra kedvet kaptam, úgyhogy hétvégén szorítok rá időt, és megpróbálom kijavítani a hibákat, aztán bedobom az említett topicba.

Szerintem maradjunk annyiban, hogy ha hétvégén lesz időd, átnézed az extensionokat és kijavítod a javítanivalót. Utána kiteszed ugyanoda a web -re és belinkeled a topicba, mi leteszteljük orrba-szájba, visszajelzünk... és minden szép és jó, akkor már bátran kiteheted a Firefox "nagykozönség" elé is.
Legalább picit "viszi a nevedet", az úgyis mindenkire ráfér...  :)

Szerintem ez egy korrekt megoldás-folyamat lenne...  :)

Idézet

„én még olyan programozási problémát soha az életemben nem láttam, amiben az alkalmazásoknak kommunikálniuk kellett volna egymással, leszámítva az indítósztring átadását. az interprocessz kommunikáció egy baromság, ha valaki mégis ragaszkodik hozzá, akkor azt a hálózati protokolon keresztül megteheti. ”
[link]

#2044 Felhasználó inaktív   zZsOlTi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 07. 03. 17:52

Idézet: Nevergone - Dátum: 2005. júl. 1., péntek - 15:57

Szerintem maradjunk annyiban, hogy ha hétvégén lesz időd, átnézed az extensionokat és kijavítod a javítanivalót. (...)

No, a Hide/Show Searchbar egyik hibáját javítottam, ha minden igaz mostmár szépen megjelenik a gomb grafikája linux és win alatt is, a használt skintől függetlenül. Viszont továbbra is vannak skinek, amikkel nem működik rendesen a searcbar elrejtése (ez sajnos skin függő, nem nagyon tudok vele mit kezdeni).
Ha minden jól megy működni fog a software update, a FF megtalálja, ha van fent friss verzió (de ezt még tesztelem majd). A weboldalon is faragtam kicsit. Várom a kommenteket :)

KATT
-ZsOlTi-

#2045 Felhasználó inaktív   Delawer 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 07. 03. 18:53

Idézet: zZsOlTi - Dátum: 2005. júl. 3., vasárnap - 18:52

Várom a kommenteket :)

Bár privátban válaszoltam, de nem mehetek el emellet szótlanul.
A szoftverfrissítés sajnos az egyik kiegészítésnél nem működik, de gondolom ezen még dolgozol.
Maga a Searc-ös :) kiegészítés gombja kicsit ingatagon megy fel a panelről és kicsit nehezebben is veszem le, nem tudom miért, de úgy vettem észre, hogy akkor tudom mozgatni, ha magát a stilizált nyilacskát "fogom" meg.
A lap pedig :) Méltó a firefox-hoz :)
-- Legyen egy jó napod! --

#2046 Felhasználó inaktív   zZsOlTi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 07. 03. 21:00

Idézet

A szoftverfrissítés sajnos az egyik kiegészítésnél nem működik, de gondolom ezen még dolgozol.

A szoft frissítés majd akkor működik -elvileg-, ha lesz újabb verzió :) Ehhez csak egy file-t kell feltenni az extension mellé a webre és a FF abból szerez tudomást az úja verzióról. A többi már a FF dolga.

Idézet

Maga a Searc-ös :) kiegészítés gombja kicsit ingatagon megy fel a panelről és kicsit nehezebben is veszem le...

A search-ös extension gombján a grafika egy alpha channeles png, talán ezért "ugrándozik", mikor le- vagy fel teszi az ember a toolbarra. De ez csak tipp, majd próbálom javítani.
-ZsOlTi-

#2047 Felhasználó inaktív   Delawer 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 07. 03. 22:23

Idézet: zZsOlTi - Dátum: 2005. júl. 3., vasárnap - 22:00

A szoft frissítés majd akkor működik -elvileg-, ha lesz újabb verzió :) Ehhez csak egy file-t kell feltenni az extension mellé a webre és a FF abból szerez tudomást az úja verzióról. A többi már a FF dolga.

A search-ös extension gombján a grafika egy alpha channeles png, talán ezért "ugrándozik", mikor le- vagy fel teszi az ember a toolbarra. De ez csak tipp, majd próbálom javítani.

Nem is az új verzióval kapcsolatban gondoltam, hogy nem műkszik (bár nekem az 1.0-ás volt meg, Nálad pedig az 1.1-es van fent), hanem, hogy maga a frissítési kérésre válaszolt úgy, hogy nem volt képes frissítést lekérdezni.

Szerkesztette: Delawer 2005. 07. 03. 22:26 -kor

-- Legyen egy jó napod! --

#2048 Felhasználó inaktív   zZsOlTi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2005. 07. 03. 22:47

Extension ajánló:

FeedView - http://www.epigoon.com/index.php?p=10

Kép
-ZsOlTi-

#2049 Felhasználó inaktív   Nevergone 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 07. 04. 07:48

Idézet: zZsOlTi - Dátum: 2005. júl. 3., vasárnap - 23:47

Extension ajánló:

FeedView - http://www.epigoon.com/index.php?p=10

Kép

Mire is jó ez pontosan...? Mert hiába nézem itt álmos fejjel, nem igazán esik le a dolog... azt látom, hogy valamiféle "élő" tartalomhoz jó... :)

Idézet

[link]

#2050 Felhasználó inaktív   zZsOlTi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2005. 07. 04. 08:51

Idézet: Nevergone - Dátum: 2005. júl. 4., hétfő - 7:48

Mire is jó ez pontosan...? Mert hiába nézem itt álmos fejjel, nem igazán esik le a dolog... azt látom, hogy valamiféle "élő" tartalomhoz jó... :)

Igyál gyorsan egy KV-t :) Ez egy RSS olvasó.
-ZsOlTi-

#2051 Felhasználó inaktív   Nevergone 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 07. 04. 09:00

Idézet: zZsOlTi - Dátum: 2005. júl. 4., hétfő - 9:51

Igyál gyorsan egy KV-t :) Ez egy RSS olvasó.

Ittam kávét, és valóban... hát igen, az "élő-tartalommal" nem is tévedtem...  :)
de van a "Sage", asszem az is RSS olvasó... sőt a Firefox alapból kezeli ugyebár (élő könyvjelzők), ez mivel jobb vagy több...?

Idézet

[link]

#2052 Felhasználó inaktív   zZsOlTi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2005. 07. 04. 09:32

Idézet: Nevergone - Dátum: 2005. júl. 4., hétfő - 9:00

Ittam kávét, és valóban... hát igen, az "élő-tartalommal" nem is tévedtem...  :)
de van a "Sage", asszem az is RSS olvasó... sőt a Firefox alapból kezeli ugyebár (élő könyvjelzők), ez mivel jobb vagy több...?

A Live bookmarkok ugye csak a cikkek/hírek címét mutatja. Ez is jó, akinek ez elég. A fenti RSS olvasó olyasmi mint a sage, ha olyan az RSS, akkor akár a teljes cikket olvashatod vele. A feedeket csak el kell bookmarkolni, és egy szép rendezett formában olvashatod a híreket. Van hozzá több gyári CSS file, de lehet sajátot is fabrikálni. Ennyi, semmi extra, de pont az egyszerűsége miatt szvsz jobb, mint bármelyik FF-hoz készült RSS olvasó. KLIKK

Szerkesztette: zZsOlTi 2005. 07. 04. 09:56 -kor

-ZsOlTi-

#2053 Felhasználó inaktív   Nevergone 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 07. 04. 09:36

Idézet: zZsOlTi - Dátum: 2005. júl. 4., hétfő - 10:32

A Live bookmarkok ugye csak a cikkek/hírek címét mutatja. Ez is jó, akinek ez elég. A fenti RSS olvasó olyasmi mint a sage, ha olyan az RSS, akkor akár a teljes cikket olvashatod vele. A feedeket csak el kell bookmarkolni, és egy szép rendezett formában olvashatod a híreket. Van hozzá több gyári CSS file, de lehet sajátot is fabrikálni. Ennyi, semmi extra, de pont az egyszerűsége miatt szvsz jobb, mint bármelyik FF-hoz készült RSS olvasó. KLIKK

A linkelt kép sokatmondó, köszönöm a részletes leírást. A kép címe elé azonban kell a www. is...

Idézet

[link]

#2054 Felhasználó inaktív   zZsOlTi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 07. 04. 09:57

Idézet: Nevergone - Dátum: 2005. júl. 4., hétfő - 9:36

A linkelt kép sokatmondó, köszönöm a részletes leírást. A kép címe elé azonban kell a www. is...

Ehh, köszi :), link javítva..

Szerkesztette: zZsOlTi 2005. 07. 04. 09:58 -kor

-ZsOlTi-

#2055 Felhasználó inaktív   Nevergone 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 07. 04. 10:33

Idézet: zZsOlTi - Dátum: 2005. júl. 4., hétfő - 10:57

Ehh, köszi :), link javítva..

Akkor mondhatjuk azt, hogy a fenti extension egy sokat tudó RSS olvasó, amely azonban mégiscsak egyszerübb és kevesebb erőforrást igényel, mint a Sage...? Bocs, csak most nem tudtam kipróbálni, csak este...  :)

Idézet

[link]

#2056 Felhasználó inaktív   zZsOlTi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 07. 04. 11:07

Idézet: Nevergone - Dátum: 2005. júl. 4., hétfő - 10:33

Akkor mondhatjuk azt, hogy a fenti extension egy sokat tudó RSS olvasó, amely azonban mégiscsak egyszerübb és kevesebb erőforrást igényel, mint a Sage...? Bocs, csak most nem tudtam kipróbálni, csak este...  :)

Kinek mi a jobb? :) Nekem az egyszerűség egyértelmű előny.  Ennek nincs sidebar-ja, nincs beépített feed managere keresés funkcióval meg egyebekkel, viszont ha ráklikkelsz egy RSS linkre, akkor azt kapásból így jeleníti meg. Tehát nem kell speciálisan kezelni az rss linkeket csak azért, mert ők rss linkek. Feldobod a bookmarkjaid közé és kész.
-ZsOlTi-

#2057 Felhasználó inaktív   Fresi 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 07. 05. 13:15

eddig operáztam, de mostmár rókázok :D szal azt szeretném elérni, hogy egy linknél se nyisson uj ablakot hanem a meglevoben nyiljon meg kulon lapon, mivel lehet ezt megvalosítani?

#2058 Felhasználó inaktív   thundermix 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 07. 05. 13:20

Idézet: Fresi - Dátum: 2005. júl. 5., kedd - 14:15

eddig operáztam, de mostmár rókázok :D szal azt szeretném elérni, hogy egy linknél se nyisson uj ablakot hanem a meglevoben nyiljon meg kulon lapon, mivel lehet ezt megvalosítani?

Tab Mix vagy Tabbrowser extension

Szerkesztette: thundermix 2005. 07. 05. 13:34 -kor

thundermix

#2059 Felhasználó inaktív   thundermix 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 07. 05. 13:21

Egy otlet GMail usereknek: http://persistent.in.../gmail-searches
thundermix

#2060 Felhasználó inaktív   Fresi 

• Senior tag