HWSW Informatikai Kerekasztal: Mozilla FireFox - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (148 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 144
  • 145
  • 146
  • 147
  • 148
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Mozilla FireFox

#2901 Felhasználó inaktív   Szövie 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2006. 04. 20. 16:45

Napokban álltam át Operáról FireFox-ra, már szinte minden tökéletesen működik, csak azt a sávot amin a weboldalak között lehett váltogatni, az alapból fent van, és én azt le szeretném rakni az állapotsorhoz.

Namost nézegettem mindenfelé a beállításoknál, de sajna nem találtam meg hogyan lehetne lehelyezni.

Aki tud valami megoldást a "problémámra" az ne tartsa vissza ;)

#2902 Felhasználó inaktív   Csokis 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 20. 17:19

Idézet: Szövie - Dátum: 2006. ápr. 20., csütörtök - 17:45

Napokban álltam át Operáról FireFox-ra, már szinte minden tökéletesen működik, csak azt a sávot amin a weboldalak között lehett váltogatni, az alapból fent van, és én azt le szeretném rakni az állapotsorhoz.

Namost nézegettem mindenfelé a beállításoknál, de sajna nem találtam meg hogyan lehetne lehelyezni.

Aki tud valami megoldást a "problémámra" az ne tartsa vissza ;)

Tab Mix Plus ;) Utánna Tab Mix Plus beállítások -> Megjelenés -> Lapok eszköztár fül és itt "Pozíció: alul!" (lásd a mellékelt képen). :)

Csatolt fájl:

Desktop: Intel i7-3770, 16GB RAM, GeForce GTX 1050 Ti, Xubuntu 18.04 Linux - Linux User #586716
Laptop: Lenovo IdeaPad G500 (Intel Pentium 2020M, 4GB RAM, 1TB HDD) --- Synology DS213j NAS
Music1: ncmpcpp ⇨ Supra USB ⇨ TEAC UD-301 DAC ⇨ Sommer Cable Aqua Blue XLR ⇨ Focal Alpha 65 + IsoAcoustics ISO-L8R155
Music2: ncmpcpp ⇨ Klotz USB ⇨ Acoustic Research AR-UA1 DAC/HeadphoneAmp
Headphone: HiFiMAN HE400S (FocusPad-A earpads + Forza AudioWorks HPC cable), Takstar TS-671, Sennheiser HD 451

#2903 Felhasználó inaktív   Szövie 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 20. 18:38

Naggyon köszönöm szépen a gyors és kielégítő segítéget! :D  :respect:  :up:

#2904 Felhasználó inaktív   Nevergone 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 21. 19:14

Volt ez már?
Tessék beírni a Firefox címsorába: about:mozilla

Idézet

„én még olyan programozási problémát soha az életemben nem láttam, amiben az alkalmazásoknak kommunikálniuk kellett volna egymással, leszámítva az indítósztring átadását. az interprocessz kommunikáció egy baromság, ha valaki mégis ragaszkodik hozzá, akkor azt a hálózati protokolon keresztül megteheti. ”
[link]

#2905 Felhasználó inaktív   Csokis 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 21. 19:21

Idézet: Nevergone - Dátum: 2006. ápr. 21., péntek - 20:14

Volt ez már?

Igen volt már, de még nagyon a topic elején, így nem rossz, hogy ismét le lett írva! ;)
Desktop: Intel i7-3770, 16GB RAM, GeForce GTX 1050 Ti, Xubuntu 18.04 Linux - Linux User #586716
Laptop: Lenovo IdeaPad G500 (Intel Pentium 2020M, 4GB RAM, 1TB HDD) --- Synology DS213j NAS
Music1: ncmpcpp ⇨ Supra USB ⇨ TEAC UD-301 DAC ⇨ Sommer Cable Aqua Blue XLR ⇨ Focal Alpha 65 + IsoAcoustics ISO-L8R155
Headphone: HiFiMAN HE400S (FocusPad-A earpads + Forza AudioWorks HPC cable), Takstar TS-671, Sennheiser HD 451

#2906 Felhasználó inaktív   Nevergone 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 21. 19:56

Idézet: Nevergone - Dátum: 2006. ápr. 21., péntek - 19:14

Volt ez már?

Idézet

Végül a fenevad lehanyatlott, és a hitetlenek örvendeztek.
De nem veszett el minden, a hamuból egy nagyszerű madár támadt fel.
A madár a hitetlenekre meresztette szemét, és tüzet
és mennydörgést szórt rájuk. A fenevad
újjászületett, ereje megújult, és a
Mammon követői rémüldözve rogytak térdre előtte.

Mozilla könyve, 7:15

Idézet

A "fenevad" a Netscape, a 7:15 pedig 2003. 07. 15-re utal, amikor az AOL bezárta a Netscape részlegét. De nem veszett el minden, mert az AOL ekkor létrehozta a Mozilla Alapítványt. A madár persze a Phoenix (ill. ennek a verziónak a születésekor már Firebird), a mennydörgéses rész meg a Thunderbirdre utal. Vannak a Mozilla könyvének korábbi fejezetei is (a Netscape 1.1 óta), bővebben erről itt lehet olvasni.

Idézet

„én még olyan programozási problémát soha az életemben nem láttam, amiben az alkalmazásoknak kommunikálniuk kellett volna egymással, leszámítva az indítósztring átadását. az interprocessz kommunikáció egy baromság, ha valaki mégis ragaszkodik hozzá, akkor azt a hálózati protokolon keresztül megteheti. ”
[link]

#2907 Felhasználó inaktív   Szövie 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 22. 15:38

Közben szembejött megint egy kisebb probléma. Ha FF-al töltök le egy file-t, hiába adom meg hogy X helyre szedje le, először mindig a c:\temp -be rakja, pedig beállítáoknál a letöltésnél rákérdezés a célmappára minden egyes file letöltése előttre van állítva.

#2908 Felhasználó inaktív   ion 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 27. 15:26

Es ez volt mar?

http://explorerdestroyer.com/

#2909 Felhasználó inaktív   zZsOlTi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 27. 15:54

Idézet: ion - Dátum: 2006. ápr. 27., csütörtök - 15:26

Hasonló volt már régen, csak kicsit szolidabb kivitelben (egy soros sárga csík felül), és azért nem fizetett senki. Szerencsére nem terjedt el, elég irritáló, baromira utálok minden ilyesmit. Most nézem ennek 3 verziója van, a legdurvább tovább sem enged az oldalra.. Aki ezt kirakja a saját oldalára, az tulajdonképpen kivel tol ki? :D
-ZsOlTi-

#2910 Felhasználó inaktív   ion 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 29. 10:32

Magpie-hoz hasonlo (kepek mentese egy oldalrol/tabokrol), de 1.5.x alatt is mukodo extensiont tudnatok ajanlani?

#2911 Felhasználó inaktív   Csokis 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 29. 10:52

Idézet: ion - Dátum: 2006. ápr. 29., szombat - 11:32

Magpie-hoz hasonlo (kepek mentese egy oldalrol/tabokrol), de 1.5.x alatt is mukodo extensiont tudnatok ajanlani?

Hááát, talán a downTHEMall! lehet neked jó.  :think: Bár 1 picit "bonyolultabb" lementeni vele a képeket, mert az oldalon jobb click, majd a megjelenő menűböl -> "downTHEMall!..." kiválaszt és akkor a következő képernyőn a második, azaz a Pictures "fület" választani, majd All files mellé pipa! Lásd. a képet. ;)

Kép

#2912 Felhasználó inaktív   ion 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 29. 11:33

Köszi

#2913 Felhasználó inaktív   johnnyrotten 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 02. 14:56

1.5.0.3
Magyar 1.5.0.3

#2914 Felhasználó inaktív   GoodSpeed 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Kitiltott

Elküldve: 2006. 05. 02. 14:57

Idézet: johnnyrotten - Dátum: 2006. máj. 2., kedd - 15:56

Köszi ;)

#2915 Felhasználó inaktív   Eisenhower 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 02. 19:10

Mozilla Firefox 1.5.0.4
Mozilla Firefox project (formerly Firebird, which was formerly Phoenix) is a redesign of Mozilla's browser component, written using the XUL user interface language and designed to be cross-platform.

Mozilla Firefox is a small, fast and very easy to use browser that offers many advantages over other web browsers, such as the ability to block pop-up windows and the tabbed browsing.

Features of Mozilla Firefox:

· comprehensive popup controls to keep unwanted advertising off your desktop;
· a tab browsing mode that lets you open several pages in a single window, allowing you to load links in the background without leaving the page you're on;
· integrated search (powered by Google);
· industry leading accessibility with Find As You Type - find links and page text by simply typing;
· simplified privacy controls that let you cover your tracks more effectively;
· a streamlined browser window that lets you see more of the page than any other browser while at the same time being more configurable;
· a large variety of free downloadable extensions and themes that add specific functionality and visual changes to the browser.

Download link:
http://ftp.mozilla.org/pub/mozilla.org/fir...2.installer.exe
ASUS P5K-E Wifi App Edition : C2D E8500 @ 4300 : 2x2GB G.Skill 1000 : Sapphire Radeon HD4870 512MB  : Nec AD7170S : Pioneer DVR-215 : Logitech G5 : Antec P182 Case : SB X-Fi Music  250GB Hitachi Sata

ERROR: A Windows nemtalálja a Windows-t A folytatáshoz inditsa el a Windows-t!

#2916 Felhasználó inaktív   Eisenhower 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 02. 19:12

jó hogy kb. 20 percre raktam fel az eggyel előbbit...  :Đ
ASUS P5K-E Wifi App Edition : C2D E8500 @ 4300 : 2x2GB G.Skill 1000 : Sapphire Radeon HD4870 512MB  : Nec AD7170S : Pioneer DVR-215 : Logitech G5 : Antec P182 Case : SB X-Fi Music  250GB Hitachi Sata

ERROR: A Windows nemtalálja a Windows-t A folytatáshoz inditsa el a Windows-t!

#2917 Felhasználó inaktív   mikk2000 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 02. 19:42

Idézet: Eisenhower - Dátum: 2006. máj. 2., kedd - 18:12

jó hogy kb. 20 percre raktam fel az eggyel előbbit...  :Đ

Engem halálba idegesít hogy a kopizás nem megy. Ott dögöljön meg aki elcseszte ezt a részét. Azt hiszem visszaállok explorerre vagy valamelyik klónjára. Ez van... :)

#2918 Felhasználó inaktív   johnnyrotten 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 02. 21:38

Idézet: Eisenhower - Dátum: 2006. máj. 2., kedd - 19:10

Mozilla Firefox 1.5.0.4
Mozilla Firefox project (formerly Firebird, which was formerly Phoenix) is a redesign of Mozilla's browser component, written using the XUL user interface language and designed to be cross-platform.

Mozilla Firefox is a small, fast and very easy to use browser that offers many advantages over other web browsers, such as the ability to block pop-up windows and the tabbed browsing.

Features of Mozilla Firefox:

· comprehensive popup controls to keep unwanted advertising off your desktop;
· a tab browsing mode that lets you open several pages in a single window, allowing you to load links in the background without leaving the page you're on;
· integrated search (powered by Google);
· industry leading accessibility with Find As You Type - find links and page text by simply typing;
· simplified privacy controls that let you cover your tracks more effectively;
· a streamlined browser window that lets you see more of the page than any other browser while at the same time being more configurable;
· a large variety of free downloadable extensions and themes that add specific functionality and visual changes to the browser.

Download link:
http://ftp.mozilla.org/pub/mozilla.org/fir...2.installer.exe

Az 1.5.0.3 az "release", kész változat, a belinkelt 1.5.0.4 pedig egy következő változat éppen aktuális bétája.

#2919 Felhasználó inaktív   Jakuza 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 02. 21:47

Idézet: mikk2000 - Dátum: 2006. máj. 2., kedd - 20:42

Engem halálba idegesít hogy a kopizás nem megy. Ott dögöljön meg aki elcseszte ezt a részét. Azt hiszem visszaállok explorerre vagy valamelyik klónjára. Ez van... :)

Engem is ez idegel fel.
Raadasul van mikor a kurzor sem mozdul meg a writeboxokban, ha elirok valamit es visszaakarok egy vagy tobb karaktert lepni a kurzorbillentyukkel.
My name is penis.
1. Ha leesnél az EGOd-ról, szörnyet halnál az IQd-on.
2. A szó fegyver, de neked még egy csúzlid sincs.

#2920 Felhasználó inaktív   Vulpex 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 05. 15:35

Idézet: Jakuza - Dátum: 2006. máj. 2., kedd - 22:47

Engem is ez idegel fel.
Raadasul van mikor a kurzor sem mozdul meg a writeboxokban, ha elirok valamit es visszaakarok egy vagy tobb karaktert lepni a kurzorbillentyukkel.

Nekem sokszor meg se kapja a fókuszt a szövegbeviteli mező... Villog benne a nyamvadt kurzor, csak épp írni nem lehet vele. Rá kell kattintani az egérrel egyszer, utána már lehet. Hányszor előfordult már pl. hogy elkezdtem begépelni valamit valamelyik textboxba, aztán az ötvenedik billentyű után vettem észre, hogy semmi sem került be a mezőbe, írhattam be az egészet újra... Rohadtul idegesítő dolog, ráadásul már a 0.9 verzióval is ilyen probléma volt, hihetetlen, hogy még mindig nem tudták ezt az egyszerű dolgot normálisan megoldani, grr. :mad:

szerk. Ja, a copyzós problémáról már nem is beszélve, mostanság már azt szoktam csinálni, hogy 4x-5x egymásután megnyomom a Ctrl+C -t, aztán így vagy működik vagy nem (így sem mindig.) Zsííííír... :mad:

Szerkesztette: Suricated 2006. 05. 05. 15:37 -kor

Téma megosztása:

• (148 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 144
  • 145
  • 146
  • 147
  • 148
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.