HWSW Informatikai Kerekasztal: 30.000 LameX... - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (55 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 49
  • 50
  • 51
  • 52
  • 53
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

30.000 LameX... Értékeld a témát: -----

#1001 Felhasználó inaktív   FakeJack 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2005. 04. 05. 19:52

Idézet: Macska - Dátum: 2005. ápr. 5., kedd - 20:38

Alapból nem azt feltételezem, hogy nem vizsgálják ki...

Hű, a kétszeres tagadás az TRUE outputot ereményez, ugye?  :think: De régen tanutam már ezt...  :omg:  :Đ

Komolyra fordítva:

Idézet

Ha nem teszik meg, akkor nincs következetes moderáció.

Nem értek egyet. Nem ezen múlik, illetve nem ettől függ.

Szerkesztette: FakeJack 2005. 04. 05. 19:53 -kor

#1002 Felhasználó inaktív   Macska 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 04. 05. 20:14

Idézet: FakeJack - Dátum: 2005. ápr. 5., kedd - 19:52

Hű, a kétszeres tagadás az TRUE outputot ereményez, ugye?  :think: De régen tanutam már ezt...  :omg:  :Đ

Komolyra fordítva:

Nem értek egyet. Nem ezen múlik, illetve nem ettől függ.

PPeter és a moderátorok tudják mi a teendő ilyen esetben. Biztos vagyok abban, hogy megfelelően járnak el.

Az utolsó mondatom a következetes moderációról szólt, azaz, ha nem ezt tennék, akkor nem beszélhetünk következetes moderációról. Kettős regisztráció---> Lsd. Moderátori Bejelentések...., van rá precedens. Nem azt mondtam, hogy az adott eset kivizsgálása "bizonytalan". (!!)

A szabály az szabály. Ez van. Engem sem zavar a több "nicknév", de nekem csak 1 van, egy is marad. Azonban, a Moderátori Bejelentések topikban ezzel kapcsolatosan található néhány moderátori döntés, ami nem épp az "ejnye-bejnye" kategóriába tartozik.
P3 Versus K7 ; p4 Versus K8 :) :)
Rögös a macskaköves út....

#1003 Felhasználó inaktív   Omega 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2005. 04. 05. 21:09

Idézet: Öregszem - Dátum: 2005. ápr. 5., kedd - 20:16

Kedves Macska!

Te csak írsz, vagy diszleksziás vagy?

:nevet2:  :nevet:

#1004 Felhasználó inaktív   Omega 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2005. 04. 05. 21:12

Macska, olvasd el az Öregszem által beidézett hozzászólást. És utána, amit Jim DiGriz írt.

#1005 Felhasználó inaktív   nyunyu 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 04. 05. 21:38

Idézet: qnadam - Dátum: 2005. ápr. 5., kedd - 17:30

akkor viszont a borg az valami olyasmi rövdítés lehet, mint a blog - lásd még weblog, borgödör :reszeg:

Kikerjuk magunknak.

#1006 Felhasználó inaktív   Dextrose 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 04. 05. 21:43

És amá hülye kérdés lenne-e, ha azt kérdezném, hogy Lxpert IP címe kiével egyezik még ? Vagy ez utánajárós nagyon?

Egy érdeklődő
Intel Core i7-8700K | 64GB Kingston HyperX Predator DDR4 3000MHz | 500GB PCIe SSD + 3000GB 7200RPM | ASUS MAXIMUS X CODE Z370 | nVidia GTX Ti 1080 8GB GDDR5X | NZXT S340 | Seasonic Platinum Prime 650W 80+ Platinum

paranormal.hu

#1007 Felhasználó inaktív   Omega 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 04. 05. 21:58

Idézet: Dextrose - Dátum: 2005. ápr. 5., kedd - 22:43

És amá hülye kérdés lenne-e, ha azt kérdezném, hogy Lxpert IP címe kiével egyezik még ? Vagy ez utánajárós nagyon?

Egy érdeklődő

Egy lámáéval. :lama:

#1008 Felhasználó inaktív   Jareth 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 04. 05. 22:15

Idézet: Don Xihote de La Mancha - Dátum: 2005. márc. 17., csütörtök - 15:07

Az enyémet? A tiédet!

Egy ideje előfordulok itt-ott, de ilyen jellegű dologgal nem találkoztam... itt valaki eldobta az a közhelyet, h a stílus maga az ember... valóban... ellenben itt senki sem vette a fáradságot, h utána nézzen, mi is ez, majd azt mondja, jóvanna nepattogjá vazze, biztos, h ezt akarod? Gondolom  nagyon boldogok lesztek, ha közlöm szereztetek nekem egy rossz délutánt...alászolgállya, a bookmarkból töröltetett a fórum

Ezt a postot eredetileg avman írta a 'Javaslatok...' topicban! Tisztán emlékszem a hozzászólásra, mert még be is szálltam a vitába, de a kérdéses postot már sehol sem találom!

Erre írtam oldalakkal ezelőtt, hogy ezt nem Don Xihote írta...

Szerkesztette: Jareth 2005. 04. 05. 22:16 -kor

Tyraan - Artum Inferniti

#1009 Felhasználó inaktív   Satriani 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 04. 05. 22:21

Idézet: Jareth - Dátum: 2005. ápr. 5., kedd - 23:15

...a kérdéses postot már sehol sem találom!

De qrvára ráérek :D

https://forum.hwsw.hu/index.php?showtopic=8...dpost&p=2612268

#1010 Felhasználó inaktív   Jareth 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 04. 05. 22:40

Idézet: Satriani - Dátum: 2005. ápr. 5., kedd - 23:21

Köszi szépen! Ott ronthattam el, hogy azt hittem, hogy ilyen rövid a kérdéses post és aszerint kerestem, de avman jóval többet írt és Don Xihote csak kiragadott néhány mondatot a postjából!

Persze ez is offtopic itt! Vagy mégsem...?  :rolleyes:
Tyraan - Artum Inferniti

#1011 Felhasználó inaktív   fram 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 04. 06. 07:53

Idézet

5. A fórumtagok megtévesztésére alkalmas regisztráció (több becenév/alteregó használata, illetve már meglévő nevekhez nagy mértékben hasonlító nick regisztrálása) tiltott. Amennyiben egyértelműen bebizonyosodik, hogy valaki egyszerre több nevet használva fórumozik, azonnali és végérvényes kitiltást kap az összes általa regisztrált felhasználó! E szabály alól kivételes esetben - előzetesen - felmentés kérhető a fórum moderátoraitól.

LameX jól láthatóan megállt 43000nél, ha regisztrált is más néven, akkor nem használ egyszerre több nevet, mert csak az újat használja.

Megtévesztés. Ha más néven ír, akkor aki olvassa a postjait, nem tudja, h valójában LameX ír. Kétlem, h ha később felfedné az esetleges új nick, h biza ő LameX, akkor lenne valaki, aki az öklét rázva kikelne magából:

"B@zzeg, hogy lehetsz ilyen sz@mét, képes voltál így félrevezetni, teljesen megtévesztettél  :reklamacio: , pedig ha ezt tudtam volna korábban, akkor nem is így, hanem úgy ..."

Ha LameX 43knál úgy dönt, h új néven folyataja, a régit leteszi, akkor ezzel feladja azt is, ami 43k hozzászólása alatt kialakult a többi fórumozóban vele kapcsolatban. Ez pozitív és negatív véleményt is takar egyaránt. Ha úgy dönt, h tojáshéjas újoncként akarja folytatni és eldobja mindazt az előnyt és hátrányt, amit a 43k-s LameX jelent, nem értem, h miért ne tehetné meg. Ha a LameX-et nem használja, de szól, h figyi, ez is én vagyok ám, lécci hadd nyomuljak ezután ezzel, akkor adott a sz@rnak egy pofont.

Ha új néven regisztrált és LameX-et nem használja, akkor nem akar LameX lenni. Ennyi.

Ez a fórum (pont, mint a többi) névtelen, arctalan. Egy fórumozó hozzászólásait olvasva akarva-akaratlanul kialakul az emberekben egy kép. Nekem sokan mondták, h ők biza nem olyanok valójában, mint amilyennek elképzelik őket más fórumozók. De erről nem az illető tehet, hanem az, aki kialakít magában egy képet róla pusztán a hozzászólások alapján. És ez a kép biza sokszor csalóka, az olvasó tévesen ítéli meg a post írójának emberi mivoltát.

LameX annyiban megtévesztő - ha fórumozik új néven - , h nem vállalja a korábbi hozzászólásait ill. az azok kapcsán - a többi fórumozóban - kialakult (elő)ítéleteket.

LameX nem Bolhanepper, tehát ebből nem lesz anyagi kára senkinek, sem anyagi haszna LameXnek (ill. az új nick-nek).
Ha bárkit megtévesztene az "új LameX", az csak azért lehet, mert eddig az illető a hozzászólások mögé odakapcsolt egy "43k-s LameXet" is. Ezeknek az embereknek azt tudom mondani, h ne a nick-et nézzék, hanem azt, h mit írt. Ne azon töprengjenek, h ki is az, aki azt a hozzászólást írta, hanem elsősorban a hozzászólás tartalmán.

Ennyit akartam mondani.

Szerkesztette: fram 2005. 04. 06. 07:58 -kor

Ciciman is on borda

#1012 Felhasználó inaktív   Mikeee 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 04. 06. 08:42

Kb 100%, hogy más néven, de jelen van ez is tökéletesen beleillik, a felsőbrendű vagyok ott szivatom őket ahol akarom képbe, ami eddig SZÁMOMRA megjelent róla! Ez szigorúan szvsz! Mindegy én örülök, hogy nem egy latin közmondást, vagy egy oda nem illő képet találok a hsz-imre válaszként!

#1013 Felhasználó inaktív   Samott 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 04. 06. 09:00

Idézet: Mikeee - Dátum: 2005. ápr. 6., szerda - 9:42

Mindegy én örülök, hogy nem egy latin közmondást, vagy egy oda nem illő képet találok a hsz-imre válaszként!

Nem lehet, hogy csak azt akarja, hogy hasznald az agyadat? Lehet hogy az a kep nagyon is odaillik... csak kicsit gondolkozni kellene. ;)

Samott
(There is always a last time for everything.) Overhead, without any fuss, the stars were going out. | exHWSW - Értünk mindenhez IS @ PH!

#1014 Felhasználó inaktív   Shia-ko 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 04. 06. 09:11

:omg:  :D
Üdvözlettel:
Gabi

#1015 Felhasználó inaktív   Jim DiGriz 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2005. 04. 06. 09:21

Idézet: Mikeee - Dátum: 2005. ápr. 6., szerda - 9:42

Kb 100%, hogy más néven, de jelen van ez is tökéletesen beleillik, a felsőbrendű vagyok ott szivatom őket ahol akarom képbe, ami eddig SZÁMOMRA megjelent róla! Ez szigorúan szvsz! Mindegy én örülök, hogy nem egy latin közmondást, vagy egy oda nem illő képet találok a hsz-imre válaszként!

Kép

#1016 Felhasználó inaktív   Diopapa 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 04. 06. 09:25

Idézet: Samott - Dátum: 2005. ápr. 6., szerda - 10:00

Nem lehet, hogy csak azt akarja, hogy hasznald az agyadat? Lehet hogy az a kep nagyon is odaillik... csak kicsit gondolkozni kellene. ;)

Samott

Igen, lehet, mindamelett gyakran nagyon lekezelő és bicskanyitogató a stílusa.
National Organization of Men Against Amazonian Masterhood

#1017 Felhasználó inaktív   Samott 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 04. 06. 09:43

Idézet: Diablovazze - Dátum: 2005. ápr. 6., szerda - 10:25

Igen, lehet, mindamelett gyakran nagyon lekezelő és bicskanyitogató a stílusa.

Azt kell mondjam, az esetek nagytobbsegeben sajnos igaza van... ;)

Samott
(There is always a last time for everything.) Overhead, without any fuss, the stars were going out. | exHWSW - Értünk mindenhez IS @ PH!

#1018 Felhasználó inaktív   Diopapa 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 04. 06. 09:44

Idézet: Samott - Dátum: 2005. ápr. 6., szerda - 10:43

Azt kell mondjam, az esetek nagytobbsegeben sajnos igaza van... ;)

Samott

Amikor konkrétan lebunkózik valakit? Mondjuk úgy, hogy a "lebunkózott", lenézett illető nem tette? :think:

#1019 Felhasználó inaktív   Jim DiGriz 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 04. 06. 09:48

Idézet: Diablovazze - Dátum: 2005. ápr. 6., szerda - 10:44

Amikor konkrétan lebunkózik valakit? Mondjuk úgy, hogy a "lebunkózott", lenézett illető nem tette? :think:

T2k-szindróma? Csak mert én még nem nagyon láttam LameXet csak úgy leugatni valakit. Tény, hogy gyorsan szakad a cérnája, de azt meg tudom érteni, időnként nálam is :).

#1020 Felhasználó inaktív   Diopapa 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 04. 06. 09:52

Idézet: Jim DiGriz - Dátum: 2005. ápr. 6., szerda - 10:48

T2k-szindróma? Csak mert én még nem nagyon láttam LameXet csak úgy leugatni valakit. Tény, hogy gyorsan szakad a cérnája, de azt meg tudom érteni, időnként nálam is :).

Neeeem. T2k az első postjától az utolsóig ugyan olyan b*nkó volt. :) LameX pár postig bírta azért... Ami a legjobban bosszant, hogy nagyon kultúráltan és bujatottan sérteget, azt gondolva, hogy a másik "csökkent" ezt nem veszi észre. Ez lekezelés.

Téma megosztása:

• (55 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 49
  • 50
  • 51
  • 52
  • 53
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.