HWSW Informatikai Kerekasztal: WinGate szabadon!:) - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (2 Oldal)
  • +
  • 1
  • 2
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

WinGate szabadon!:)

#21 Felhasználó inaktív   groop 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2004. 03. 10. 19:51

idézet:
Ezt írta Sirinor:
:)))
Én semmitől, akár ki is írom ide, ha kell valakinek!

De pl. miért baj az ha a Windows elküldözgeti a központba a géped adatait adatgyűjtés céljából?
Na most nekem ez sem baj, de mikor buktak rajta pár millát akkor gondolom valakinek baj volt....
(Amúgy írtam egy példát miért lehet baj, de van 100 másik is) Ismered a mondást! Az információ hatalom! :)
[/quote]

Ok lehet , hogy igazad van de én pl. mint natur közp@raszt sz@rok bele , hogy ki tudj az ip-m, (hozzáteszem, hogy naivan) de töllem azt csinál vele amit akar ha nekem megy ithon pl. a hwsw :D vagy/és a net !!!
Na meg mellesleg mivel nem érdekel nem rakok fel olyan progit amivel ennek megtudását gátolnám és így több helyem is a marad a gépen !!! :D

#22 Felhasználó inaktív   Sirinor 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 03. 11. 15:49

Hát igen ebben igazad van, csak sajnos én már elég sokat hallottam olyan dolgokról, hogy inkább ne lássák az IP-m ha egy mód van rá!

Inkább az a filozófiám, hogy minek mutassam meg ha nem muszály?
Ha valami kell, írj!

#23 Felhasználó inaktív   Kory 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 03. 12. 22:21

Bár most nem tudom miről van szó tul.képp :) de én használtam wingate-et, úgy cirka 1,5-2 évvel ezelőtt. Ha jól emlékszem valami 4.0 körül járhatott akkor. Csak netmegosztásra volt használva (ISDN, aztán adsl is), volt egy hülye kliense is (amit nem volt kötelező ugyan telepíteni), azzal lehetett akár távolról is kapcsolatot létrehozatni, monitorozni. Én nem tartottam túlságos megbízhatónak (mondjuk win9x alól). (fagyás, nem lépett fel..)
Szvsz a Kerio Winroute Pro nagyságrendekkel jobb.

#24 Felhasználó inaktív   charlie 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 03. 12. 22:30

idézet:
Ezt írta Kory:
Bár most nem tudom miről van szó tul.képp :) de én használtam wingate-et, úgy cirka 1,5-2 évvel ezelőtt. Ha jól emlékszem valami 4.0 körül járhatott akkor. Csak netmegosztásra volt használva (ISDN, aztán adsl is), volt egy hülye kliense is (amit nem volt kötelező ugyan telepíteni), azzal lehetett akár távolról is kapcsolatot létrehozatni, monitorozni. Én nem tartottam túlságos megbízhatónak (mondjuk win9x alól). (fagyás, nem lépett fel..)
Szvsz a Kerio Winroute Pro nagyságrendekkel jobb.
[/quote]

azt a programot én is használtam. csak utána váltottam 5-re. nt4 alatt nem fagyott, tud natolni is. kerio firewallal 2-vel együtt használtam.
MikroVPS | Xen VPS | OpenVZ VPS | SSD VPS

#25 Felhasználó inaktív   Dextrose 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 03. 12. 23:20

Én kiváncsiságból kipróbáltam az Anonim 4 Proxyt-t.Elindítottam, most látok egy halom szerverlistát, az egyik offline, a másik online.Belépek az msdosba, beírom:IPCONFIG

Hm...érdekes.Hogyhogy a saját IP-met írja ki?
Intel Core i7-8700K | 64GB Kingston HyperX Predator DDR4 3000MHz | 500GB PCIe SSD + 3000GB 7200RPM | ASUS MAXIMUS X CODE Z370 | nVidia GTX Ti 1080 8GB GDDR5X | NZXT S340 | Seasonic Platinum Prime 650W 80+ Platinum

paranormal.hu

#26 Felhasználó inaktív   Dextrose 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 03. 13. 00:20

A kiváncsiság kedvéér, szeretném megkérdezni egy operátortól v valakitől, hogy ez a mostani címem ugyanaz, mint az előzőké? Meg is mondhatjátok, de a hostnevet azé nem kell, csak ha cseh!
Intel Core i7-8700K | 64GB Kingston HyperX Predator DDR4 3000MHz | 500GB PCIe SSD + 3000GB 7200RPM | ASUS MAXIMUS X CODE Z370 | nVidia GTX Ti 1080 8GB GDDR5X | NZXT S340 | Seasonic Platinum Prime 650W 80+ Platinum

paranormal.hu

#27 Felhasználó inaktív   charlie 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 03. 13. 12:57

idézet:
Ezt írta DEXTROSE:
Én kiváncsiságból kipróbáltam az Anonim 4 Proxyt-t.Elindítottam, most látok egy halom szerverlistát, az egyik offline, a másik online.Belépek az msdosba, beírom:IPCONFIG

Hm...érdekes.Hogyhogy a saját IP-met írja ki?
[/quote]

mert az a gépedről veszi az ip-t...
MikroVPS | Xen VPS | OpenVZ VPS | SSD VPS

#28 Felhasználó inaktív   Sirinor 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 03. 14. 12:14

[url="http://"http://checkip.dyndns.org/"]IP Check![/url]

Na itt nézd meg ez számít!
A saját IP-d nem fog változni, ha változna nem tudnál netezni!(szolgáltatód nem ismerne fel...stb)
Ha valami kell, írj!

#29 Felhasználó inaktív   d3relict 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 07. 16:09

nekem még dinamikus hostnév is van regelve a géphez, gőzöm sincs mit féltesz ennyire az ip-den. ha valaki törhető gépet keres, kurvára nem igy nézelődik, hanem subneteket scannel, és azt sehogysem szüröd ki proxy-kkal :D
*derelict flashdev & fotó weblog | SHELL8 "médiaipari faszkivan" | flickr galéria - mindenféle fotózmányok

#30 Felhasználó inaktív   inexsys 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2008. 09. 27. 02:18

Inkább azt mondjátok hogy működik a program? Nekem ircneten bannolásnál nagyon jó lenne főleg ha *.ISP szolgáltatót kapok!

Csak klikk és HACKELT gépeket keres? LOL

Szerkesztette: inexsys 2008. 09. 27. 02:18 -kor

#31 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 09. 29. 19:43

Idézet: inexsys - Dátum: 2008. szept. 27., szombat - 3:18

Inkább azt mondjátok hogy működik a program? Nekem ircneten bannolásnál nagyon jó lenne főleg ha *.ISP szolgáltatót kapok!

Csak klikk és HACKELT gépeket keres? LOL

Sráci, 4 éves hozzászólásra reagáltál  :smoker:  :cool:
--- Internet is just a bigger floppy disk ---

Téma megosztása:

• (2 Oldal)
  • +
  • 1
  • 2
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

1 felhasználó olvassa ezt a témát.
0 felhasználó, 1 vendég, 0 anonim felhasználó