Opera 6.0
Elküldve: 2002. 12. 22. 09:45
(na ezt a mondatot csak az fogja megérteni aki már látta a jelenséget
Egyébként egy 'View/Refresh display' után helyreáll a dolog.
Elküldve: 2002. 12. 22. 14:25
idézet:
Ezt írta KaLeun:
Ez az "Annak idejen" az Opera6 alatt volt?[/quote]
Nem, bocsi, a 7beta -krol beszelek ...
axl.Fsi
" ... Begbie didn't do drugs either. He just did people ... "
Elküldve: 2002. 12. 22. 17:14
idézet:
Ezt írta Andreas:
Nektek is csinálja azt a beta2-es a HWSW fórumon, hogy az oldal letöltése közben IMAGE feliratokat rak a kis képek helyére, de amikor letöltődtek akkor is ugyanakkora hely marad lefoglalva nekik mint amekkora az IMAGE feliratnak kellett?
(na ezt a mondatot csak az fogja megérteni aki már látta a jelenséget)
Egyébként egy 'View/Refresh display' után helyreáll a dolog.[/quote]
Ugye te is Zone Alarm-ot használsz ?
"A magad tetteiért akkor is te vagy a felelős, ha más a hibás."
Elküldve: 2002. 12. 22. 17:35
idézet:
Ezt írta Piftuka:
Ugye te is Zone Alarm-ot használsz ?[/quote]
Ja. Csak nem ez kavar be? Majd megnézem nélküle.
Elküldve: 2002. 12. 22. 19:36
Elküldve: 2002. 12. 22. 23:44
Elküldve: 2003. 01. 01. 23:36
idézet:
Ezt írta Andreas:
Semmi hatás, nélküle is csinálja. Sőt XP alól is csinálja amire nekem nincs ZA telepítve.[/quote]
Elnézést ! Elfelejtettem válaszolni.
Elvileg a ZA (legtöbbünknél ez) okozza. Blokkolja a gif-eket.
Esetleg egyéb tűzfal, amelynél ez a funkció be van állítva ?
JAVA-ból melyik verzió van telepítve a te gépedre ?
"A magad tetteiért akkor is te vagy a felelős, ha más a hibás."
Elküldve: 2003. 01. 02. 17:46
idézet:
Ezt írta Piftuka:
Elnézést ! Elfelejtettem válaszolni.
Elvileg a ZA (legtöbbünknél ez) okozza. Blokkolja a gif-eket.
Esetleg egyéb tűzfal, amelynél ez a funkció be van állítva ?
JAVA-ból melyik verzió van telepítve a te gépedre ?[/quote]
Nem blokkolásról van szó, csak a kis képek töltődése alatt egy-egy IMAGE felirat foglalja a helyet, ami néha a kép letöltődése után is foglalja a helyet. Szemléltetem:
[url="http://"http://web.interware.hu/andreas/opera_problem.png"]http://web.interware...era_problem.png[/url]
Reload, refresh helyrerakja a megjelenítést.
Tűzfal nincs, még az XP alap tűzfala is ki van kapcsolva. Van fenn egy AVG nevezetü rezidens víruskergető, de ezt kikapcsolva is csinálja. Java-ból a J2RE, SE 1.4.0_01 van fenn.
Szerintem a beta állapottal lehet magyarázni a jelenséget. Várom a következő verziót, mást nem tehetek.
Egyébként még egy hibát tapasztaltam:
A terminál fórumain van egy beviteli mező ahova az egy oldalon megjelenítendő üzenetek számát lehet beírni (alap: 30). Na most ezen a mezőn egy enter-t kéne ütni a "Submit"-hez, viszont ezt az Opera nem fogadja el. A többi böngészővel müködik.
Elküldve: 2003. 01. 03. 02:00
Elküldve: 2003. 01. 03. 21:54
Van még egy olyan hibája, hogyha beállítom default böngészőnek ezt, entert nyomok egy html file-ra, akkor hibaüzenetet ír ki (A Windows nem találja a megadott file-t), nem tölti be a html file-t. Ha már bent van a memóriában az opera, akkor már nem csinálja ezt a hibát ugyanerre a műveletre.
Harmadrészt, amikor rámegyek a hwsw szerkesztés gombjára, akkor fehér oldal fogad, lefagy. Szerencsére a Back gomb működik.
A java-s programok is kicsit furcsán működnek. :confused:
[ 2003. január 03.: waker szerkesztette a hozzászólást ]
Elküldve: 2003. 01. 03. 21:58
Szerintem össze kéne szedni a hibákat, el kéne juttatni a hibajegyzéket (angolul) email-ben az Opera-hoz, mert így ők is gyorsabban tudnák a hibákat kijavítani.
[ 2003. január 03.: waker szerkesztette a hozzászólást ]
Elküldve: 2003. 01. 07. 23:57
Elküldve: 2003. 01. 14. 13:49
idézet:
Ezt írta kChris:
nektek lehet opera7 beta2 vel indexhez hozzászólni?[/quote]
mármint fórumhoz.. :confused:
Elküldve: 2003. 01. 14. 20:31
Elküldve: 2003. 01. 15. 03:45
idézet:
Ezt írta kChris:
másik: nektek mennek az extra gombos egerek? nekem back meg ilyesmi van beállítva de nem reagál az egérgombra..[/quote]
tipp: az eger-en beallotott back helyett hasznalhatsz Mouse Getsure-t. En mar mas programokban is jobbra-balra rangatom az egeret, mint az Operabancsak hat semmi hatas... raszoktatott az Opera.
az A4tech WWW-35-nel be van allitva dupla katt, a sima kozep es Luckyjump. Ezek mukodtek....
Elküldve: 2003. 01. 16. 20:50
idézet:
Ezt írta blash:
tipp: az eger-en beallotott back helyett hasznalhatsz Mouse Getsure-t. En mar mas programokban is jobbra-balra rangatom az egeret, mint az Operabancsak hat semmi hatas... raszoktatott az Opera.
az A4tech WWW-35-nel be van allitva dupla katt, a sima kozep es Luckyjump. Ezek mukodtek....[/quote]
persze jok a gestureok is de egyszerubb a gomb mint a gesture (ha mar odacsinaltak azt a franya gombot)

Súgó
A téma zárva.