HWSW Informatikai Kerekasztal: eBay - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (56 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 15
  • 16
  • 17
  • 18
  • 19
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

eBay Értékeld a témát: -----

#311 Felhasználó inaktív   melon 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2006. 04. 05. 22:28

Nem tudom ezen mit csodálkozol, nekem már jött meg pénteki napon Londonból feladott csomag hétfőre, ill. Hong Kongból 5 naptári nap alatt csomagocska ;) Bezzeg a mostaniak nem nagyon akarnak ideérni, nyamvadt usps  :reklamacio:

#312 Felhasználó inaktív   zsborg 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 06. 05:48

Idézet: melon - Dátum: 2006. ápr. 5., szerda - 23:28

Nem tudom ezen mit csodálkozol, nekem már jött meg pénteki napon Londonból feladott csomag hétfőre, ill. Hong Kongból 5 naptári nap alatt csomagocska ;) Bezzeg a mostaniak nem nagyon akarnak ideérni, nyamvadt usps  :reklamacio:

Lehet hogy itt nem írtam le, de van ismerősöm aki a postán dolgozik - tudom mi történik ott.
- na ezért nem bízom a Magyar postában....

#313 Felhasználó inaktív   melon 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 06. 10:47

Nos, ezzel sem mondtál újat. Posta suxx.

#314 Felhasználó inaktív   Samuraj 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 11. 18:47

nekem meg olyan kérdéesm lenne, hogy a paypal-ra kapott fizettséget miként lehet valódi forinttá tenni, mert a sarki péket nem nagyon hatja meg hogy nekem mennyi eurom van valamilyen paypalon. Esetleg át kéne utalni a helyi bankomba?
A vindóz nem program! Nem lehet memória igénye! Csak egy alaprendszer, amin a programok futhatnak, nekik lehet memória igényük! A vindóz igenis érje be 64Kilobyte-val! Kiváltképp a telepítője!

#315 Felhasználó inaktív   Samuraj 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 11. 19:02

Talán egyszerűen el lehet dönteni hogy dombornyomott vagy sem. Az ebay hitelesítéshez, de a paypalon is be kell ütni valami 3 jegyű azonosítót. Ezt én hiába kerestem. Állítólag a mágnes csík alatti aláírásos részben kell lennie, vagy a 4x4 számjegy után egy külön 3as csoportként. Tehát ilyet kell keresni.
A vindóz nem program! Nem lehet memória igénye! Csak egy alaprendszer, amin a programok futhatnak, nekik lehet memória igényük! A vindóz igenis érje be 64Kilobyte-val! Kiváltképp a telepítője!

#316 Felhasználó inaktív   Netmaster 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 11. 19:09

Idézet: Samuraj - Dátum: 2006. ápr. 11., kedd - 19:47

nekem meg olyan kérdéesm lenne, hogy a paypal-ra kapott fizettséget miként lehet valódi forinttá tenni, mert a sarki péket nem nagyon hatja meg hogy nekem mennyi eurom van valamilyen paypalon. Esetleg át kéne utalni a helyi bankomba?

Accounts are also available in the following countries using PayPal.com to send money only. Ez a harmadik részleg, és Mo. is ide tartozik.

#317 Felhasználó inaktív   smyle 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 12. 17:02

Idézet: Samuraj - Dátum: 2006. ápr. 11., kedd - 19:02

Talán egyszerűen el lehet dönteni hogy dombornyomott vagy sem. Az ebay hitelesítéshez, de a paypalon is be kell ütni valami 3 jegyű azonosítót. Ezt én hiába kerestem. Állítólag a mágnes csík alatti aláírásos részben kell lennie, vagy a 4x4 számjegy után egy külön 3as csoportként. Tehát ilyet kell keresni.

Nekem a fokartyan es a netes kartyan is azon az oldalon van 3 es 4 kulonallo szam ahol a rendes kartyaszam csak kisebb szamokkal. Ez kell hozza.

#318 Felhasználó inaktív   Samuraj 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 13. 16:46

Most beszélgettem egy otp-s tyúkkal. Aszondja a domborodott kártyához a számlán kell lennie 150 ezer forintnak. Ez valóban sok, de csak ott kell figyelnie amíg megkérem a kártyát, utána szabadon használható. Tehát a kártya végső soron ingyen van, leszámítva a fentartási költségét.

#319 Felhasználó inaktív   melon 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 13. 18:06

Idézet: Samuraj - Dátum: 2006. ápr. 13., csütörtök - 17:46

... a domborodott kártyához a számlán kell lennie 150 ezer forintnak...

Csak sajnálni tudom, aki az OTP-vel szóbaáll
150k :omg:

#320 Felhasználó inaktív   smyle 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 13. 19:48

Nem kotelezo hozza dombornyomott, csak a bank engedje a kulfoldi fizetest vele.
Nekem ez az MKB-nel 600/ev.
Vagyis ezert egy kulon kartyat kaptam, kulon szammal, ami igaz, hogy kozvetlenul kapcsolodik a foszamlamhoz, de erre a kartyara is egyedileg tudom allitani netrol a limiteket, na meg minden tranzakciorol ingyen sms jon.
OTP-nel igenyelhetsz meglevo szamlahoz,kartyahoz is elektronikus szamlacsomagot kb 1200/hoert  :omg:

Paypal regisztracio csont nelkul ment, mint kesobb kiderult meg a 4 jegyu kodot is megkaptam az ertesito sms-ben.
Ebay-en meg nem nyertem egyelore semmit, de ami kesik nem mulik.

Szerkesztette: smyle 2006. 04. 13. 19:49 -kor

#321 Felhasználó inaktív   zsborg 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 14. 23:04

Idézet: melon - Dátum: 2006. ápr. 13., csütörtök - 19:06

Azt én is, áldott legyen a nap mikor végre bankot váltottam, és ott hagytam az OTP-t.  :D
Sokan megszokásból vannak ott, pedig Magyarországon ő a legtöbb járulékos költségel dolgozó bank.
Bármit csináltam ott, azért mindig levont valami kezelési költséget.  :think:

#322 Felhasználó inaktív   bbence 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 14. 23:51

Nem azért a húsz fillérért, de netkártya mér' nem jó? Van egy pár banknak ilyen, többek között az OTP-nek is. "Kicsit" biztonságosabb és olcsóbb is.
Debütáló albuma zenész barátomnak: http://brushy.meltingpot.hu - letölt, hallgat, élvez

#323 Felhasználó inaktív   smyle 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 15. 01:42

Igen, en is ugy tudom az OTP-nel van "net kártya", es ugy hivjak elektronikus szamlacsomag 1200 Ft/ho  :omg:

Egyebkent van olyan munkaltato aki csak OTP-s szamlara hajlando utalni a fizut...

Szerkesztette: smyle 2006. 04. 15. 01:42 -kor

#324 Felhasználó inaktív   melon 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 15. 07:57

Az elég durva, ilyet még nem hallottam. Ha ilyennel találkoznék, valószínűleg azonnal felállnék a tárgyalóasztaltól, az a munkáltató, aki ilyenen problémázik, mással is fog.  :omg:

#325 Felhasználó inaktív   Wyco 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 15. 09:36

Idézet: melon - Dátum: 2006. ápr. 13., csütörtök - 19:06

Rajfajzenbanknál 50e és nem vonnak a netes vásárlásért.
http://backtotheukblog.wordpress.com - Anglia Blog - [Legutobbi: 20141212: Fény az alagút végén – Brit állampolgárság, útlevél]
Csodabogár vagyok. Egy ismerősöm azt mondta, hogy a hinduk szerint aki most bogár, az előző életében egysejtű volt. Ha ilyen tempóban fejlődök tovább, legközelebb már minden bizonnyal valami istenség leszek :D [Saját...]

#326 Felhasználó inaktív   smyle 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 15. 12:10

A T-com-nal pl ez az eljaras.
Gondolom nagy penzek vannak emogott...

#327 Felhasználó inaktív   zsborg 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 15. 21:04

A munkatörvénykönyv szerint, a munkahely csak akkor mondhatja azt, hogy csak egy féle bankra utal csak át pénzt, ha a fizetésen felül pluszban állja a banki költségeket. - Lévén hogy van akinek ezért kell számlát nyitnia ott. 

- a munkatörvénykönyv szerint, ....persze aztán sok minden nem így zajlik  :(

Szerkesztette: zsborg 2006. 04. 15. 21:06 -kor

#328 Felhasználó inaktív   WiZARD 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 20. 01:06

ma jött meg egy ebayes cucc, angliából.
31 GBP volt a licit vége.
4 GBP volt a posta, +2 GBP a biztosítás.
kifizettem.

a cucc egy használt (régi cím etikettmatricára nyomtatva+ragasztva lehetett, ezt letépte, régi "bélyeget" (2004es dátum) félig tépte le. boríték ragasztós része el volt tépve, celluxxal körberagasztotta, volt egy régi "if undelivered" cím rajta, azt áthúzta tollal) borítékban érkezett, amire a bélyeg tanúsága szerint 2.02 GBP-t fizetett feladásra a user.

erősen gondolkozok hogy milyen feedback-et kapjon.
amikor egy 31 pénzes cuccnál +4 pénzt behúz postára az elég pofátlan imho. :(
(eddig 100% pozitiv értékelésű (118 értékelés) volt a user)
Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal.

#329 Felhasználó inaktív   zsborg 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 20. 05:48

Nekem még 5 ebay-es cucc van függőben, (3 már megérkezett), de már kezdek aggódni.
Volt amit biztositva kértem, de a postás simán bedobta a postaládába, úgy hogy megvolt gyűrve a boritó teteje. (régi kisméretü LP papirtokkal, még jó hogy nagyobb volt a papir, mint a lemez) Nem is néztem mennyi volt a költség...
Volt, akit megkérdeztem licit elött, hogy mennyi lenne a biztositott csomag Brit-ből (cd lemez), erre azt írta 30 Euró !!! - gondoltam ez hülye, vesztett egy biztos licitálót.
Egy másiktól is rendeltem lemezt, ő 3 Eurót kért, hogyis van ez ? Általában, 3-6 Euro szokott lenni a biztositott csomag, de nem 30 Euró  :eek:

Úgyhogy nem csak te tapasztalhatsz ilyet, bár én szoktam nézni hány visszajelzése van, de úgylátszik ez sem biztositék...

Szerkesztette: zsborg 2006. 04. 20. 05:51 -kor

#330 Felhasználó inaktív   zsborg 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 20. 05:58

Lehet hogy a csomagolás is be volt épitve az árba. :)

Téma megosztása:

• (56 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 15
  • 16
  • 17
  • 18
  • 19
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.