HWSW Informatikai Kerekasztal: eBay - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (56 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 41
  • 42
  • 43
  • 44
  • 45
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

eBay Értékeld a témát: -----

#841 Felhasználó inaktív   debaj 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2007. 11. 06. 00:05

Idézet: WiZARD - Dátum: 2007. nov. 5., hétfő - 17:40

ti milyen licitáló progit ismertek/ajánlotok?

Én megteszek annyit, amennyit ér nekem a cucc, és ha túllicitálnak, akkor így jártak, addig meg licitál helyettem az ibéj :)

#842 Felhasználó inaktív   weqy 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 11. 07. 21:31

Sikerült valakinek megerősíteni a posta címét PP-nál? Mert nekem nem jön össze. Verified vagyok, de a címem unconfirmed, pedig mindent megpróbáltam már amit tudtam. Ötlet? :respect:

#843 Felhasználó inaktív   debaj 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 11. 07. 22:13

Tán csak az USA-ban és Angliában tudod megerősíteni a címedet, más országokban nem. Persze azóta fejlődhetett a rendszer.

#844 Felhasználó inaktív   scaurus 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2007. 11. 08. 00:12

Idézet: weqy - Dátum: 2007. nov. 7., szerda - 22:31

Sikerült valakinek megerősíteni a posta címét PP-nál? Mert nekem nem jön össze. Verified vagyok, de a címem unconfirmed, pedig mindent megpróbáltam már amit tudtam. Ötlet? :respect:

Azt hol látod, hogy a cím unconfirmed?
Mert én meg ilyet nem találok a PayPal fiókomban.
Bár lehet, hogy csak későre jár...

Idézet a PP súgójából:

Idézet

Question: How do I confirm my shipping address?

Answer :  Here's how you can confirm your shipping address:

Add a credit card to your PayPal account. By adding a credit card to your account, PayPal can attempt to confirm your address with your credit card company. If the credit card company is not able to confirm your address, you may be asked to complete the Expanded Use enrollment process to activate your credit card. Your address can be confirmed after that process is complete. Note: Not all credit card companies are able to confirm addresses.

A kiemelt részekből kihámozható mindenesetre annyi, hogy a kártyakibocsátó társaságon múlik, hogy meg tudják-e erősíteni a címet.

Szerkesztette: scaurus 2007. 11. 08. 00:13 -kor

"Nem érzem a számban az eper ízét", de már nem is akarom...

#845 Felhasználó inaktív   weqy 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 11. 08. 13:36

Idézet: scaurus - Dátum: 2007. nov. 8., csütörtök - 0:12

Azt hol látod, hogy a cím unconfirmed?
Mert én meg ilyet nem találok a PayPal fiókomban.
Bár lehet, hogy csak későre jár...

A kiemelt részekből kihámozható mindenesetre annyi, hogy a kártyakibocsátó társaságon múlik, hogy meg tudják-e erősíteni a címet.

Én se tudom, h hol írja alapból az accounton belül, csak akkor láttam amikor fizettem vkinek, és a visszaigazoló email alján írja, h unconfirmed adress.

Ezt én is láttam a PayPal oldalán.....én MKB-nál vagyok, ráadásul külön netes kártyám van, de lehet h nem képesek megerősíteni... :reklamacio: Gondoltam hátha vkinek van vmi trükkje rá, v esetleg vmit rosszul csinálok... (bár kétlem :) ).
Köszi.

#846 Felhasználó inaktív   Bucy 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 11. 08. 14:09

Csak USA vagy GB cím lehet confirmed address. :(

#847 Felhasználó inaktív   scaurus 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2007. 11. 08. 17:23

Na, a fentiek alapján előbányásztam egy visszaigazolást, s valóban az enyém is az - soha eddig fel nem tünt... :confused:
Az e-mailban, az "Address status: unconfirmed" melleti hivatkozásra kattintva viszont többek közt az alábbiakat lehet megtudni:

Idézet

What is a Confirmed Address?
A buyer's Confirmed Address is checked against the credit card billing address maintained by his or her credit card company, or is verified by PayPal. Because Confirmed Addresses must be in the name of the account holder, Gift Addresses can never be confirmed.

What is an Unconfirmed Address?
An Unconfirmed Address is any address which is not associated with a credit card or which has not been verified by PayPal. Gift Addresses and addresses associated with a Switch or Solo card are considered Unconfirmed. Most non-U.S. addresses cannot be confirmed at this time.

Szóval, Bucynak igaza van.
"Nem érzem a számban az eper ízét", de már nem is akarom...

#848 Felhasználó inaktív   PeppeR 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 11. 09. 09:17

Sziasztok!

Kicsit bena helyzetben vagyok, nem megy a forum keresomotorja. Nekem meg mielobb meg kellene tudnom, hogyan tudok eladni e-bay-en. Dombornyomott kartya, paypal folyamatban van.

Mi ennek a menete?
Minimalaras termeket indithatok? Meg uj vagyok, ha jol tudom fix arast nem indithatok egyelore...
Mikor kell fizetnem a hirdetesert? Ha nem veszi meg senki, minimalar - akkor ingyen van ez?

Szerkesztette: PeppeR 2007. 11. 09. 09:22 -kor

Egyszer valaki megpróbált elmondani Jack Bauernek egy „kip-kopp, ki kopog?” viccet. Jack megtudta ki az, kinek dolgozik, és hogy hol van a bomba...

#849 Felhasználó inaktív   Bucy 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 11. 09. 10:17

Idézet: PeppeR - Dátum: 2007. nov. 9., péntek - 9:17

Sziasztok!

Kicsit bena helyzetben vagyok, nem megy a forum keresomotorja. Nekem meg mielobb meg kellene tudnom, hogyan tudok eladni e-bay-en. Dombornyomott kartya, paypal folyamatban van.

Mi ennek a menete?
Minimalaras termeket indithatok? Meg uj vagyok, ha jol tudom fix arast nem indithatok egyelore...
Mikor kell fizetnem a hirdetesert? Ha nem veszi meg senki, minimalar - akkor ingyen van ez?

Kezdésnek olvasd át ezt.

#850 Felhasználó inaktív   PeppeR 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 11. 09. 10:25

Idézet: Bucy - Dátum: 2007. nov. 9., péntek - 10:17

...

Koszi!
Egyszer valaki megpróbált elmondani Jack Bauernek egy „kip-kopp, ki kopog?” viccet. Jack megtudta ki az, kinek dolgozik, és hogy hol van a bomba...

#851 Felhasználó inaktív   Capri 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 11. 09. 19:33

Sziasztok!

Ha rendelek az USAból laptopot, és az illető UPS-el küldi, akkor is kell a vámolással törődnöm (elméletileg nem: "Door-to-door service with in-house customs clearance")?És ilyenkor az itthon fizetendő Áfát mikor kell megfizetnem? Vagy azt az ottani feladó fizeti ki a UPS-nek (és neki meg én) ?

u.i.: mellesleg ha nem érinti az itthoni vámosokat, és mindent a UPS intéz akkor nyugodtan megkérhetem, hogy írjon rá egy alacsonyabb összeget? (az áfa miatt?)

#852 Felhasználó inaktív   FakeJack 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 11. 09. 20:03

Biztos, hogy UPS es nem USPS?

#853 Felhasználó inaktív   foxyr 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 11. 09. 23:15

Idézet: Capri - Dátum: 2007. nov. 9., péntek - 19:33

Sziasztok!

Ha rendelek az USAból laptopot, és az illető UPS-el küldi, akkor is kell a vámolással törődnöm (elméletileg nem: "Door-to-door service with in-house customs clearance")?És ilyenkor az itthon fizetendő Áfát mikor kell megfizetnem? Vagy azt az ottani feladó fizeti ki a UPS-nek (és neki meg én) ?

u.i.: mellesleg ha nem érinti az itthoni vámosokat, és mindent a UPS intéz akkor nyugodtan megkérhetem, hogy írjon rá egy alacsonyabb összeget? (az áfa miatt?)

En ugy tudom, hogy akkor is kell...ilyenkor a UPS kuld egy ertesitest neked, hogy bizonyos osszegert ok elintezik a vamot, s amikor atveszed az arut, akkor nekik fizeted ki kp-ban a vam+afat. Legalabb is nekunk a cegnel igy csinaljak.

#854 Felhasználó inaktív   Capri 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 11. 10. 00:34

Igen, UPS.

Ez a szolgáltatás lesz elvileg:
http://www.ups.com/content/us/en/resources...es/express.html

Én ha jól értem, akkor ők intézik (benne van már a szállítási díjban), és az ÁFÁról kapok majd egy számlát?
(Sajnos előbb cselekedtem, és később gondolkodtam, de most már nem fordulok vissza :))

És akkor még 2 kérdés:)

1: beleköthetnek a feltüntetett árba? (az áfa miatt)
2: a szállítási díjjal együtt számolják az áfát?

Szerkesztette: Capri 2007. 11. 10. 00:35 -kor

#855 Felhasználó inaktív   Capri 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 11. 10. 00:39

egyébként viccesek ezek a vámosok:

USD hivatalos árfolyam: 171,81
USD vámolásnál használt árfolyam: 176,64

#856 Felhasználó inaktív   alvaro 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 11. 27. 07:17

Üdv újra! Lenne egy kicsit talán offtopic kérdésem, de az itt egybegyűltek talán tudják a választ: mi az az "International Postal Money Order", és hogy lehet ilyet csinálni Magyarországon? Egy japán oldalról szeretnék rendelni, de nekik aligha lesz jó a kártyám, mert nekik csak "credit" jó, "debit" nem (ez az, amit nem értek, miért van, ha rajta van az összeg, rajta van, miért érdekes, hogy hitelből vagy tényleg? Nekem érdekes, persze, na de nekik??? :eek:) és az enyémen nem lesz hitelkeret, az *** :reklamacio:
A másik lehetőség pedig ez a money order.
Guglizás során felmerült a bidpay neve is, hogy jön ez ide, el tudja valaki érthetően magyarázni ezt?
Eddig ilyeneket még sose használtam, csak utaltam bankban, meg paypaloztam :think:
Shame on us, doomed from the start
May God have mercy on our dirty little hearts

#857 Felhasználó inaktív   weqy 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 12. 18. 18:05

Kaptam egy refundot 10-én PP-on, de még mindig nem került a bankszámlámra, szerintetek ez természetes?
PP kijelzi:
Dec. 10, 2007 Transfer To Credit Card Completed Details   -18,570 HUF
Dec. 10, 2007 Currency Conversion (credit) To Hungarian Forint From British Pound Completed Details   18,570 HUF
Dec. 10, 2007 Currency Conversion (debit) From British Pound To Hungarian Forint Completed Details   -£50.00 GBP
Vagy most akkor mi a helyzet? Amúgy nem értem mért nem a Balance-hoz adta hozzá....... :confused:

#858 Felhasználó inaktív   FireShadow 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 02. 12. 23:55

en haverommal ilyen kis gagyi 50mwos kinai lezereket szeretnenk venni
pár dollárt akkor is megér ha 15mWos és nincs rajta ir filter.. nalunk a vörös kerül 1500ba ami alig 5mW..
bár esetleg ha tudtok ajanlani hogy ezek közül a nagyonolcsok közül megis melyik a jobbik bár sztem mind ugyanaz..

több darbot, de egy eladótól. ilyenkor hogy van, irok neki hogy rakjon fel egyet 6szoros áron 6x termék, vagy szépen 6ot veszek egyenként és alapbol egybe rakja a postázáskor? nem lenne móka egyenkent kifizetnia a postazast..

de akkor azon felül van még vmi költség? kb 10k huf és nemtöbb mint 1 kiló, nehogy már vám meg stb..

Szerkesztette: FireShadow 2008. 02. 13. 00:16 -kor

It's a state of bliss, you think you're dreaming.. It's the happiness inside that you're feeling..
Nézd meg Flash munkáim és a rajzaim!

#859 Felhasználó inaktív   Gallagher 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 02. 13. 16:24

Sziasztok!

Ebay-en nezegettem iPodokat es tervezem, hogy vasarolok egyet marc. 20 utan.
Amerikabol jonne nyilvan es amit kineztem az 98dollar szamoljunk 100dollarral.

Mi a menete egy ilyen vasarlasnak? Sose vasaroltam meg az interneten.
Csak bankkartyaval lehet(ha igen, akkor lehuznak-e/lopnak) vagy lehet kp-ban is tehat kihozza a postas es a kezebe nyomom a 100dollart / 20K hufot es mindenki orul?

Valaki esetleg feltudna vilagositani vagy van valami kis oldal, ahol bovebben kifejtik az ebay vasarlasnak a menetet?

Elore is koszi!

Udv,
Chris
Képand on the sixth day, God created ManchesterMotherboard:Gigabyte GA-H61M-D2-B3 | CPU:Intel i3-2120 3.30Ghz | VGA:VTX3D Radeon HD5670/1GB
RAM:4GB 1333Mhz/DDR3 | Power:Chieftec 400W | Display: Fujitsu Siemens 19" Wide-LCD & LG 42" LED TV
HDD/SSD: Transcend 128GB[SandForce SF-2281VB1] no HDD. Only Cloud-storage
Operating System: Windows 8.1/64 & OSX 10.8.2

#860 Felhasználó inaktív   SFIJ 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 02. 13. 16:56

Idézet: FireShadow - Dátum: 2008. febr. 12., kedd - 23:55

en haverommal ilyen kis gagyi 50mwos kinai lezereket szeretnenk venni
pár dollárt akkor is megér ha 15mWos és nincs rajta ir filter.. nalunk a vörös kerül 1500ba ami alig 5mW..
bár esetleg ha tudtok ajanlani hogy ezek közül a nagyonolcsok közül megis melyik a jobbik bár sztem mind ugyanaz..

több darbot, de egy eladótól. ilyenkor hogy van, irok neki hogy rakjon fel egyet 6szoros áron 6x termék, vagy szépen 6ot veszek egyenként és alapbol egybe rakja a postázáskor? nem lenne móka egyenkent kifizetnia a postazast..

de akkor azon felül van még vmi költség? kb 10k huf és nemtöbb mint 1 kiló, nehogy már vám meg stb..

ask seller a question.

namost ahogy látom $2 egy darab és $29 a szállítás. ez utóbbi is ground post, nyugodtan számolhatsz 12 héttel. igy 1 darab neked 5600Ft-ba kerül, ha 10-et veszel persze jobb arány jön ki, de a szállítási költség is drágul. tipikus egyébként hogy valszeg 100-as csomagokban adja az arc, így $230 a vége. ami már 42 ezer lesz, és a mennyiség kereskedelmi lesz -> vám áru köteles. elfogsz oda jutni hogy annyit fogsz fizetni mint a hazai nettó ára - végül is. magyarán: nem éri meg.
νιψονανωμηματαμημωνανοψιν

What do stars do? They shine.(Yvaine)

Téma megosztása:

• (56 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 41
  • 42
  • 43
  • 44
  • 45
  • Utolsó »