Neptun
#1 Guest_J_Blade_*
Elküldve: 2002. 01. 18. 08:33
VBScript: Error connecting to terminal server. Pedig feltettem vmi Terminal Service Client-et, csak nem tudom mit kell beállítani.
NT4+SP5, Explorer5.0 van, a proxyn meg SBS. Plz vki segítsen mert nem tudok vizsgákra jelentkezni.
Előre is kösz:
Jake
ui: bocs, h itt indítottam, de nem igazán tudtam hova tenni
#3 Guest_lameXpert_*
Elküldve: 2002. 01. 18. 12:44
idézet:
Eredetileg J_Blade írta:
Senki? Sürgős lenne!![/quote]
Az ActiveX beállításokat nézd át a böngészőn. Engem simán beengedett IE 6-tal.
#4 Guest_J_Blade_*
Elküldve: 2002. 01. 18. 13:25
#5 Guest_cole_*
Elküldve: 2002. 01. 18. 13:30
idézet:
Eredetileg J_Blade írta:
Mindent engedélyeztem, de nem segített, ugyanaz a hiba. Azért kösz lame.[/quote]
Firewall kikapcs...
------------------
ALWAYS COCA COLE
#6 Guest_nyunyu_*
Elküldve: 2002. 01. 18. 14:50
Mas is sziv vele

#7 Guest_cole_*
Elküldve: 2002. 01. 18. 14:51
idézet:
Eredetileg nyunyu írta:
Hmm, ezek szerint nem csak a BME-n hasznaljuk az y2k bugos Neptun rendszert...
Mas is sziv vele[/quote]
De mi csináltuk ...
------------------
ALWAYS COCA COLE
#8 Guest_J_Blade_*
Elküldve: 2002. 01. 18. 15:54
#9 Guest_Csirke_*
Elküldve: 2002. 01. 18. 17:23
------------------
Védd a fákat! Egyél hódot!
#10 Guest_Csirke_*
Elküldve: 2002. 01. 18. 17:25
idézet:
Eredetileg nyunyu írta:
Hmm, ezek szerint nem csak a BME-n hasznaljuk az y2k bugos Neptun rendszert...
Mas is sziv vele[/quote]
Üdv, mint szintén BME-s!
------------------
Védd a fákat! Egyél hódot!
#11 Guest_birdie_*
Elküldve: 2002. 01. 19. 22:54

[Ezt a hozzászólást birdie szerkesztette (2002. Január 19.).]
#12 Guest_Atko_*
Elküldve: 2002. 01. 19. 23:00
idézet:
Eredetileg birdie írta:
Csak vigasztalásképpen: Mi Veszprémiek is a Neptun ultrafantsztikusan ... rendszert használjuk(nánk).[/quote]
Maguk is Veszprémből?Na ja a neptun néha megy, de amikor a hét elején azért kellett egy napig rohangálnom, mert nem ment és tudnom kellet volna hol lesz másnap a vizsgám, az azért gáz volt.
![]()
#13 Guest_Mulder_*
Elküldve: 2002. 01. 20. 21:20
#14 Guest_birdie_*
Elküldve: 2002. 01. 20. 23:41
Örül a szívem hogy nem csak mi szenvedünk tőle

Amúgy Atko én ma estig hasonló cipőben jártam, azt hittem hogy holnap lesz egy vizsgám, de nem tudtam megnézni, hogy mikor meg hogy hol, mert két napig nem műxött a rendszer, oszt most meg kiderült, hogy csak szerdán lesz

#15 Guest_J_Blade_*
Elküldve: 2002. 01. 22. 08:30
idézet:
Eredetileg Csirke írta:
Citrix?
[/quote]
??
Van az is. De egy másik szerveren. Nem hiszem ,h köze lenne hozzá.
#16 Guest_byr_*
Elküldve: 2002. 01. 22. 10:57
A neptun.szif.hu -n van 4 link. Ott az alsót próbáld a hallgatói bejelentkezést. A terminal client progival nem tudsz belépni, mert az kér tanszékkódot is, amit te elvileg nem ismersz (főleg ha hallgató vagy). A hallgatói bejelentkezéssel be tud lépni lényegében mindenki.
Üdv: byr
#17 Guest_J_Blade_*
Elküldve: 2002. 01. 22. 12:47
idézet:
Eredetileg byr írta:
Ott az alsót próbáld a hallgatói bejelentkezést.[/quote]
Azt próbálgatom.
idézet:
[/B]A hallgatói bejelentkezéssel be tud lépni lényegében mindenki.
Üdv: byr[/B][/quote]
Csak én nem, ill. kipróbálták nekem egy másik helyen is: detto. Mind a két hely cég, proxyval, tűzfallal, stb., tehát nem egy kis otthoni masina vmilyen hozzáféréssel, azzal elhiszem, h mindenkinek bejön.
Csáó
Jake
#18 Guest_byr_*
Elküldve: 2002. 01. 22. 13:50
A tűzfalon a 3389-es portot kell engedélyezni. Úgy menni fog...
Én is szórakoztam vele sokat a tűzfalon, mert nem ment, de aztán amikor a hallgatóknak engedélyeztem ezt a portot oda-vissza, utána jó volt...
Üdv: byr
[Ezt a hozzászólást byr szerkesztette (2002. Január 22.).]
#19 Guest_nyunyu_*
Elküldve: 2002. 01. 22. 14:33
Az evfolyamunk adatbiztonsagot tanulo resze (kb 200 ember, akik meg nincsenek veszesen lemaradva) ezen rohogott...
Aztan sebteben, kb. 2 nap mulva letiltottak az egyik szolgaltatast, ugyhogy most MAR nem engedi a halozati nyomtatas elinditasat...
(Persze, eddig engedelyezve volt, csak nem volt halozati nyomtato -> hibauzenet, aztan help-re meg bejott az IE az M$ weblapjaval, aztan ott siman lehetett netezni, pl. belso halozat felderitese, mivel ugye tuzfalon BELUL vagyunk, mert az applikacios szerver nez korbe, etc...)

Mindenesetre azt mondom, amit adatbizbol tanultunk: aminek nagyobb a feltoresere forditott munka a realizalhato (anyagi) haszonnal, azt nem erdemes torni.
Igaz ez a Neptunra is.
(Ugysem a Neptunban szereplo jegyek a hivatalosak, hanem az indexbeliek! Az meg szimplan kozokirathamisitas...)
#20 Guest_Tom_*
Elküldve: 2002. 01. 22. 14:50
idézet:
Eredetileg nyunyu írta:
A legjobb megiscsak az volt, amikor nemreg lokott kollegak felfedeztek egy marha nagy biztonsagi lyukat az itteni w2k/citrix/Neptun2000 osszeallitasban.
Az evfolyamunk adatbiztonsagot tanulo resze (kb 200 ember, akik meg nincsenek veszesen lemaradva) ezen rohogott...
Aztan sebteben, kb. 2 nap mulva letiltottak az egyik szolgaltatast, ugyhogy most MAR nem engedi a halozati nyomtatas elinditasat...
(Persze, eddig engedelyezve volt, csak nem volt halozati nyomtato -> hibauzenet, aztan help-re meg bejott az IE az M$ weblapjaval, aztan ott siman lehetett netezni, pl. belso halozat felderitese, mivel ugye tuzfalon BELUL vagyunk, mert az applikacios szerver nez korbe, etc...)
Mindenesetre azt mondom, amit adatbizbol tanultunk: aminek nagyobb a feltoresere forditott munka a realizalhato (anyagi) haszonnal, azt nem erdemes torni.
Igaz ez a Neptunra is.
(Ugysem a Neptunban szereplo jegyek a hivatalosak, hanem az indexbeliek! Az meg szimplan kozokirathamisitas...)[/quote]
Meg ha megpróbálod hekkelni, úgy kirúgnak, az egyetemről mint a szél.