Mosménem lámákról folyik a beszéd?

Majd adok én nektek (bár lehet, hogy csak nekem gyanús a fickó, de olyan üreseket mond, hogy az gyönyörű

).
Idézet
Sziasztok, a témának a második felével nem értek egyett, mert bios nem tud lefaagyni, az nem vagy alig terheli a gépet. Az xp fagyás az más, az lehetséges, sőt már a Windows-nál már az a rossz ha nem fagy
Idézet
Ez nagyon jó, nem nagyon értek a "digizéshez", de azt nem értettem, hogy feltettél egy új codecet, és azzal csinálta ezt.
Ha nem értettem férre akkor ezen a vonalon megyek tovább.
Tehát hja feltettél egy új codecet, és azzal ezt csinálja, akkor miért nem törlöd le, és a régfebbivel csinálod.
Ha viszont másik irányból közelítem, akkor azért tetted fel ezt a codecet, hogy tudj "digizni". Ha ez így van, akkor viszont ajánlom a read me-jét, hátha választ találsz kérdésedre, ha nem, akkor írd be google-ba és biztos kidob valamit.
Bocsi, hogy nem tudtam érdemleges választ adni, de nem értek a digizéshez....
Idézet
Nekem a UPC-vel semmi bajom nincs, de a chelloról vannak problémáim, nekem Apache szerveren van a weblapom, és a chello elég gyakran változtat IPcímet, és nem tudok mit csinálni.. Most a telefonjukról nem tudok véleményt mondani, sőt azt sem tudom, egyáltalán "megjelentették" már?
Idézet
Meg azt tudja mindenki, hogy a Windowsnál az lenne fura ha nem fagyna ki:)
Idézet
Ha esetleg cseréltél valamit (ram, videokártya), akkor annak tudható be, de ha csak egyik napról a másikra, akkor más gondok lehetnek. A ramnál ami hiba lehet, SD RAM kell és te DDR-t tettél (fő jellemezője ha rossz ram: erőszakos berakás az alaplapba), videókártyánál, nem tudom sajnos, mert olyannal még nem találkoztam..
De tényleg pontosítani kell ezt a sípolást..
Bevezettek valami hozzászólásszámhoz kötött pluszfunkciót a fórumon?