Idézet
Nagyon rosszul gondolod, ha azt hiszed, hogy MIATTAD fogom pl. én kirúgni innen az őstagokat és az exmodtársam, akik egy hozzászólásukkal többet raknak hozzá érdemben a fórumhoz, mint eddig te összesen. Mégis kinek képzeled magad? Amíg le nem higgadsz, holnap reggel 10-ig zárom a topicot, és örülhetsz, hogy nem törlöm egyből.
ÉS HÁNYSZOR MONDTAM MÁR, HOGYHA SZEMÉLYESKEDSZ, AKKOR TŐBŐL REPÜLSZ INNEN??? Ráadásul ha választanom kéne akárki és teközted, akkor simán téged raklak ki, egy perc gondolkodás nélkül! Szállj már magadba! Hogy jössz te ahhez, hogy akárkit is kirakass innen? Már te is moderátor lettél, vagy mi? Mióta osztogatsz nekünk tanácsokat?!
Fellebbezésnek helye nincs!

Moderátornak lenni rulez.

Ez csak úgy mellékzöngeként a linkelt topikból, ami gondolatot ébresztett bennem. Amikor én egyszer valahol moderátor lettem, valamilyen hiba miatt a büntető funkció nem működött. Nem is nagyon hiányzott, mert meg lehetett oldani minden kihágást +% nélkül.
Velem majdnem egy időben, picit előbb lett moderátor más, akinek viszont rendkívül hiányzott a büntetési lehetőség. Olyannyira, hogy amikor én kikerültem onnan moderátori körből, mindjárt kaptam tőle büntit.
Szóval a lámaságról egyes moderátorok és hozzáállások is eszembe jutottak.
/tökreON bekapcs
Szerkesztette: Omega 2005. 11. 22. 21:37 -kor